Teknik Direktör | Mesut Bakkal

Başlatan Kaya, 27 January 2012, 17:01:49

« önceki - sonraki »

Sol Açık

Fener'e karşı ligde 10.maçına çıkmış, ilk 9'unu kaybetmiş.

Tabi daha önce Samsunspor'un başında çıkmamıştı.  ;)

ngonge

Evet, saha kenarında t.direktör olunca başka oluyor. Açıklamaları da çok olumlu:

Bakkal, maçın ardından düzenlediği basın toplantısında, Samsun'a gelirken niye gidiyorsun diye kendisine sorduklarını belirterek, ''Fakat burada inanılmaz bir başkanım var. Açıkçası söylemem gerekir ki 2 aylığına takımın başına geçmiştim ama düşse bile kalmayı düşünüyorum'' diye konuştu.

http://www.mackolik.com/Haber/129771/Bakkal-Bu-Bir-Baslangic

RT55

ben başkan olsam 5 yıllık imza attırrım...

celebi

ChucKeR

kaptanlık pazubandını 4 yıllık murattan alıp 1 aylık uğura vermesi hoşuma gitmedi. verilcekse o bant hakedene isteyene verilmeli.

alcadras55

değişikliği 56.dakikada yaptı. biz pek alışık değiliz petkoviç sağolsun. içimizden geçen değişiklikleri aynen yerine getirdi, dünya varmış.

fanatik samsunsporlu

Alıntı yapılan: ChucKeR - 03 February 2012, 01:13:07
kaptanlık pazubandını 4 yıllık murattan alıp 1 aylık uğura vermesi hoşuma gitmedi. verilcekse o bant hakedene isteyene verilmeli.
sadece febe maçı için vermiş olabilirler

brigand

Motive edebilmek için vermiştir. Takımın kaptanı zaten Murat Yıldırım. Böyle şeyler oyuncu üzerinde bazen artı motivasyon yaratabiliyor.

fanatik samsunsporlu

petko hoca görsün de öğrensin birşeyler. oyuncu değiştirmek için illa 70 dk beklenmeyeceğini görsün

lucarelli

Hocam sen ve Gekas'ta bu hırs bu arzu oldukça biz ilk sekiz yaparız

fanatik samsunsporlu

cembaba

Baroni'yi atmayan hakeme bir "s****r" diyişi var ki ;D

fanatik samsunsporlu

kalptenþimþek

Alıntı yapılan: CemBaba - 03 February 2012, 01:53:56
Baroni'yi atmayan hakeme bir "s****r" diyişi var ki ;D

kamil abitoğlu, gördük! ne oluyor? gibisinden kulübeye artist artist şekil yapıyordu..sarı kartı çıkartınca senin bahsettiğin olay oldu kardeşim :D :ok samsunspor_x