Ara Transfer ve Samsunspor'umuz

Başlatan ErkÇay55, 20 December 2011, 00:23:36

« önceki - sonraki »

ahmetsefa55

Alıntı yapılan: jean - 30 January 2012, 17:01:50
ne transferi kardesim sapikmisiniz siz zaten yuzde 70 2.ligdeyiz daha fazla batakliga girmeyelim senenin kadrosunu simdiden olusturalim elimizdekilerin cogunu tutabilkirsek geri donus cabuk olabilir
sapığız kork bızden  :-*

havzalı55

Haber Detayı
Kamuoyuna Duyuru...
Ekleme Tarihi: 30.01.2012 16:09

Futbolcularımızdan Alvaro Jose Dominguez Cabezas, alievi nedenlerden dolayı kulübümüzden affını istemiş, bu nedenle sözleşmesi karşılıklı olarak fesh edilmiştir. Kendisine, kulübümüze bugüne kadar yaptığı katkılarından dolayı teşekkür ederiz. Kamuoyuna saygıyla duyurulur.

Samsunspor Kulübü

özkan

Adnanın gidişi ile birlikte,onunla gelen yabancılar özellikle gideketir.Aynı sezonda iki transfer yaptırmak adına.

havzalı55

Mesut bakkal faktörü inşallah transferde yaptırır. Dominguez tam bir asist bi gol attı patlama yapıcak derken gitti  :suslen:

SametYılmaz55

Anıl Dilaver,Savaş Yılmaz,Akaki bunlarada yol verilse iyi olur aslında.bunlara vereceğimiz parayla gider bir orta saha alırız

Ahmeti

varan 1 :Adnan Sezgin şutlandı

Varan  2 : Dominguez şutlandı

Varan 3'ü sabırsızlıkla bekliyoruz

GurbetciFanatik

Pal Lazar ve Hakan Arslan onlanda belki sorunlari vardir.
Yönetim bi hayir isleyinde onlarda gitsin.
Hatda giderken yanlarina akaki yi de verin.

Bu arada bizim Selim teber ne alemde bilgisi olan varmi ?

ercan0655

Samsunsporlu olmak budur işte ! heran herşey olabilir, ağlasanda zırlasanda tecrübesiz, takım olmayan toplama takımla  ......  o gider bu gelir OLSUN biz gene SAMSUNSPOR'luyuz ve bence ÇOK EĞLENİYORUZ hangi takımda bu kadar hareketlilik var  :deli:, oh yandan yandan

havzalı55

Alıntı yapılan: GurbetciFanatik - 30 January 2012, 17:38:44
Pal Lazar ve Hakan Arslan onlanda belki sorunlari vardir.
Yönetim bi hayir isleyinde onlarda gitsin.
Hatda giderken yanlarina akaki yi de verin.

Bu arada bizim Selim teber ne alemde bilgisi olan varmi ?

Almanyada fizik tedavi görüyormuş diye biliyorum ondan ümidim kalmadı  .:.:.

ahmetsefa55

şu hakan arslanın yerine 1 adam gibi orta saha gelse yeminle 5 maç üst üste kazanacak potansiyelimiz var.

gekas a çok güveniyorum.buldugunu atacak gibi geliyor.nitekim 6 hafta da 3 gol attı.
daha da atacaktır inşallah bance in gelmesiyle.

heryerdesamsunlu

daha dünkü maçta gekas enaz 4-5 defa boş kaldı top istiyor elini kaldırıyor ya görmüyorlar yada pas vermiyorlar.oyun anlayışımızı gekasın üzerine kurmamız gerekiyor.başka golcümüz yok seken top olursa onuda diğerleri atsın.

havzalı55

Slovenyalı stoper Dejan Kelhar, Teknik Direktörümüz Mesut Bakkalın talimatıyla Samsunsporumuzda..

ngonge

Takımda şu anda 4 yabancı stoper var ve Kemal var. Yani bu 4'ünden sadece 1'i oynayacak ve belki sol bekte Bahia...

Bu arada Dominguez de gittiğine göre artık orta sahaya transfer yapmamak intihar olur. Şöyle 2 aylığına liglerin tatil olduğu iskandinav yada rus liglerinden kalburüstü bir oyuncu kiralık alınsa ciddi fark yaratır.

cem

ah be başkan bunlara zamanında yol verecektin adnan sezgin,domingez aldınız para haram zıkkım olsun he mi

samuray

oh be nihayet bi asalak dominguez adnan sezgin olayı doğrumu ya mal lazar hakan aslan akaki bunlara ne zaman sıra gelecek