Samsunspor.biz Genel Sohbet Odası

Başlatan berusa55, 09 August 2008, 14:50:52

« önceki - sonraki »

Desiqner

Alıntı yapılan: muhalif - 28 January 2012, 23:32:14
hangi şehir la bu buraya yağmıyo  :)

Alaçamda yağıyor hafiften beyazladı etraf :)

celebi

bu ilerisoy hukuk bürosu muhabbeti hakkında bilgisi olan var mı arkadaşlar.

cembaba

29 January 2012, 01:58:30 #26867 Son düzenlenme: 29 January 2012, 02:07:04 CemBaba
Arkadaşlar şimdi yazacağımı kesinlikle siyaseti karıştırmayın.

Ama baktığımız zaman; Trabzon'a yaranmak için elinden gelen her şeyi yapıyor bu bakan. Sezon başında Samsun'da atılan Karadeniz'de birlik adımları her zaman olduğu gibi bu sene de Trabzon'da yapılmadı. Samsun'da hiç bir olay yokken, Trabzon'da yaşananları hepimiz biliyoruz. Gel gelelim bugün bordo - mavi atkısını takmış, televizyonlarda boy gösteriyor.

Samsunlu'yum, Samsunspor'luyum diyen bir insan kesinlikle bu hareketi yapmaz, yapamaz! Kendisini esefle kınıyorum. Samsunspor'uma yapılmış bir hakaret olarak algılıyorum. Kendisine olan itimatım tamamen bitmiştir. Bize bir faydası yoktur.

Samsunlu, Samsuncu, Samsunsporlu olan bir üst düzey yetkili görmek nasip olur inşallah bizlere.

Hee nereden biliyorsunuz Trabzonlu olduğunu derseniz buyrun:

Alıntı1972'de Hüseyin ve Elmas çiftinin çocukları olarak Samsun'da doğan Kılıç, aslen Trabzon'un Of ilçesine bağlı Kavakpınar köyündendir.

http://tr.wikipedia.org/wiki/Suat_K%C4%B1l%C4%B1%C3%A7

Artık Suat Kılıç benim için iyi bir tiyatrocudur! Ötesi olamaz.

emrullah

ben samsun da hiç bir vekilin samimiyeti ne inanmıyorum o yüzden takmıyorum bile Samsun da tanımıyorum hiçbirini Allah topunun cezasını versin SAMSUNSPOR uma dokunmasınlar pis yalakalar !

ethm55

29 January 2012, 07:29:22 #26869 Son düzenlenme: 04 February 2012, 15:00:54 AntZ
YORUMSUZ

edit

Malum konu defalarca bu sitede tartışıldı, aynı resim eklendi, eleştiriler yapıldı. Kimin ne olduğunu heğimiz çok iyi biliyoruz. Tepki vermek elbette hakkımız ama kimseyi hedef göstermeden, kişilik haklarını ihlal etmeden tepki verilmeli. Lütfen eklediğiniz resim, içerik, mesaj vs. nin neden olabileceği sonuçların sorumluluğunu göz önünde bulundurarak paylaşım yapınız...

Sercan

En çok kıl olduğum nokta da şu, bir şey dediğimiz zaman bizden daha iyi Samsunsporlu oluyolar  ya ona gıcık oluyorum işte  :kafa: :kafa: :kafa:

kuzey55

bizden çok Samsunsporlular ve her maç takımın peşinden gidiyoruz demeleri yok mu?taraftarın bunu statta görünce tepki göstermesi lazım ki giremesin oraya.yusuf ziya çakır olayının ortaya çıkmasında da bunun payı vardır eminim.

red_white

29 January 2012, 11:23:50 #26872 Son düzenlenme: 04 February 2012, 15:01:35 AntZ
resimdeki kişiler: edit
maçtan sonra gerekli kamuoyunu oluşturup büyük bir tepki vermemiz lazım

Malum konu defalarca bu sitede tartışıldı, aynı resim eklendi, eleştiriler yapıldı. Kimin ne olduğunu heğimiz çok iyi biliyoruz. Tepki vermek elbette hakkımız ama kimseyi hedef göstermeden, kişilik haklarını ihlal etmeden tepki verilmeli. Lütfen eklediğiniz resim, içerik, mesaj vs. nin neden olabileceği sonuçların sorumluluğunu göz önünde bulundurarak paylaşım yapınız...

jorgensen55

İçimizdeki adileri ayıklamanın vakti geldi; Bunlar leş kargalarıdır SAMSUN'DA. Yalakalığın simgeleridir.Bu adamlar her gün Samsunspor antrenmanında, sözde SAMSUNSPOR'umuzu takip eden basın mensupları. Boğazlarından geçen ekmeği bu şehirden hatta bizim tek sevdamız olan SAMSUNSPORUmuzdan kazanıyorlar.  UYAN ARTIK SAMSUNLU; TAKIMINA, ŞEHRİNE SAHİP ÇIK...

BU RESMİ HERYERDE PAYLAŞALIM HERKES GÖRSÜN ARKADAŞLAR...

http://www.facebook.com/HaberGazetesiOkuyanlar  bu adrese de atalım anlasın herkes kimin ne olduğunu...

Cheregi

29 January 2012, 12:22:57 #26874 Son düzenlenme: 04 February 2012, 15:02:39 AntZ
edit

55.hakan

Sarı saçlı adamı tanıyorum Ankara'da şirketi vardı.Hatta Samsunlu olduğunu söylemişlerdi ama gerçeği öğrendik şimdi.

twitter

adamlardaki havaya bak sanki dersin reservoir dogs poster çekimi

burakbas

29 January 2012, 13:39:21 #26877 Son düzenlenme: 04 February 2012, 15:03:51 AntZ
edit

GökhanÇağlar

29 January 2012, 13:46:29 #26878 Son düzenlenme: 04 February 2012, 15:04:06 AntZ
edit

sercan5592

karabük yenıyo ordu da yenıyo cok kotu ısımız