Samsunspor.biz Genel Sohbet Odası

Başlatan berusa55, 09 August 2008, 14:50:52

« önceki - sonraki »

Desiqner

Alıntı yapılan: CemBaba - 28 January 2012, 21:22:28
Bursa - GS maçında bayanların sesleri çok değişik geliyor ya ;D Futbol hanımlara göre bir oyun değil... Bir kez daha anladım.

Bizim cezalı maç olsa ne kadar bayan gelir acaba :D Gerçi 61.dakikayı merak ediyorum ben :)))

Lusage

Sakaryaspor 2 - 7 Boluspor
Bucaspor 2 - 7 Tavşanlı Linyitspor

Yuh..  ???

Cheregi

Hemde ne yuh  :hnk:

Buca'yı görünce GS maçındaki halimize şükrettim  :D İlk yarıyı 2-0 önde bitirip 7-2 yenilmek nasıl olabilir? Var mı acaba bir örneği daha?  :o Kırmızı kart falanda yok maçta...

YaşarDoğu

Cheregi

Alıntı yapılan: YaşarDoğu - 28 January 2012, 22:06:32
Buca 2-5 Tavsanlı

Buca 2-7 Tavsanlı  ;)

İlk yarı Buca 2-0 Tavşanlı  :rulet:

isyan

Rakip'te ligde kalma mücadelesi veren Tavsanli  :hnk: Cok garip bir futbol Ülkesiyiz

davidsavage

Alıntı yapılan: berusa55 - 28 January 2012, 15:56:40
travzonspor - febe ülker basket maçı! Salonda "bordo" kravatıyla Suat Kılıç bey! Yakışır!  >l<

AlıntıBakan Kılıç, bordo - mavi atkı taktı

Gençlik ve Spor Bakanı Suat Kılıç, Trabzon gezisinde halkın kendisine Trabzonspor atkısı takma isteğini önce reddeti, daha sonra çocukların aynı yöndeki isteğini kıramayarak bordo - mavi atkının boynuna dolanmasına izin verdi.

http://www.sporx.com/futbol/genel/bakan-kilic-bordo-mavi-atki-taktiSXHBQ266023SXQ

ahmetsefa55

cembaba

Resmen oy oy oy! diye bağırıyor. Hiç sevmiyorum!

King Of The North

28.01.2012 17:29:00
Suat Kılıç: Trabzon'a Akyazı Stadı'nı mutlaka yapacağız!

Suat Kılıç, Akyazı Stat Projesi'ni Trabzon'a kazandırmanın AK Parti Hükümeti'nin en önemli yaklaşımlarından biri olduğunu belirtti
Kılıç, Akyazı Stat Projesi'ni Trabzon'a kazandırmanın AK Parti Hükümeti'nin en önemli yaklaşımlarından biri olduğunu belirterek, şöyle konuştu:

"Akyazı Spor Kompleksi'ni Trabzon kentine kazandıracağız, er ya da geç kazandıracağız. Ama biz 'geç' kavramını tamamen terk edip, 'er' kavramıyla birlikte Akyazı Projesi'ni tamamlamayı hedefliyoruz. Bildiğiniz gibi yargıdan kaynaklanan problemler yaşandı, bu problemlerin tekraren Trabzon kentinin gündemine gelmesini istemiyoruz. Türkiye'de hükümetimiz, Cumhuriyet tarihimizin çok büyük kazanımlarını devreye koymak suretiyle 2012 yılında 18 tane yeni stadyumun inşaatına başlayacağız. Bizim Trabzon ile protokolümüz tamamdır, Akyazı bölgesinde dolgu sahasındaki işlemler ve eylemler tamamlandıktan hemen sonra hükümet olarak bu kente hak ettiği futbol kültürünün umudu ve beklentisi olan stadyuma kavuşturmak için adımlar atmaya devam edeceğiz.

Diğer illerdeki projeler de eş zamanlı olarak yürüyecek. Buradaki proje diğerlerini, diğerleri de buradaki projeyi kesinlikle geciktirmeyecek. Kaynak problemi yok, imkan problemi yok. Sadece zaman problemi söz konusu. Zamanın gecikmemesi için Trabzon'un sivil toplum örgütlerinin ve Trabzon kamuoyunun Akyazı Stadı Projesi noktasında hükümetin daha fazla yanında olmasını arzu ediyoruz."

AA

berusa55

Daha Samsun'a gelip bir açıklama yok; taraftarın, kamuoyunun görüşünü almak yok stadla ilgili! Bravo Samsun'a BAKAN!

samisos55

Fulham dickson etuhunun  sözleşmesini fesh etmis

isa55

Desiqner

ahmetsefa55

hangi şehir la bu buraya yağmıyo  :)