Türk Futbolunda Şike Operasyonu

Başlatan engin55, 03 July 2011, 09:48:30

« önceki - sonraki »

lucarelli

Alıntı yapılan: AllydeenleaR - 27 January 2012, 01:58:43
ben bu 58. madde olaylarından falan pek bişey anlamadım aslında ilgilenmiyorum da zaten de. ama merak ettiğim 58. madde değişmediği şu durumda yaptırımlar ne olabilir? küme düşme olursa bu ne zaman uygulanabilir?

Bildiğim kadarı ile 58. maddede şike, teşvik, şikeye teşebbüs ve teşvieğe teşebbüste bulunan takımlar küme düşecek özetli bir madde. Bu maddeye göre, eğer iddanameler doğru ise fenerbahçe şike ve teşvikten, trabzonun da teşviğe teşebbüsten küme düşmesi gerekiyır. Tabii benzer şekilde toplam 7-8 tane takım var.

Trabzon maddeyi değiştirmek için çok uğraştı. Teşvik ve teşviğe teşebbüsü çıkartmak için. Ama beceremedi.

samsunspor.co.nr

Bu federasyon bence bir karar alamadan istifa edecek.
Yerine gelen TFF yönetimi de birşey yapamayacak.Mahkemenin sonuclanmasini bekleyecek.Bu da ne kadar sürer Allah bilir.
Yapabilseler bu zamana kadar yaparlardı,yemedi.
Düşüncem,bu sezon böyle biter.
Dolayısıyla biz de alabildigimiz kadar puan almalıyız.

Ben de şike yapanın,teşebbüs edenin düşmesinden yanayım fakat hızlı çözüm açısından uygulanmaya çalışılan puan silme sanki bu yıl bizim işimze çok daha fazla yarayacaktı,ama olmadı.

Hayırlısı olsun da bizim için gerisi ne olursa olsun.
Futbol en ciddi zararı gördü,bir çok futbol izleyicisinin hevesi kaçtı,toparlanır mı bilinmez.Bank Asya çok daha zevkli şu anda..

Ne yayıncı kuruluşmuş arkadaş,
İstanbul takımlarının oynadığı maçlarda birisinin oynadığı rakiplerin yarısı 10 kişi kaldı neredeyse,diğeri +3 uzatma veriliyor +6'da gol atıyor,diğeri yine aynı..
Playoff için bu kadar abartılmamalı,şikenin üstüne ellerinde kalan tek enstrümanı sonuna kadar kullanıyorlar.
Bu MHK'nin de akordu bozulur elbet  :evet:

Sevgiler.

FaTiH_HaN

Dünki toplantıdan sonra bence bazı kararlar gün yüzüne çıktı, lig hiç bir şey olmamış gibi devam edecek, 34. hafta oynandıktan sonra yani playoflara başlamadan önce cezalar uygulanacak, düşürülecek takımlar düşürülecek, suçları diğerlerine göre nispeten hafif olan takımlardan puan silinecek, yeni sıralama yayınlacak ve bu sıralamaya göre playof oynanmaya başlayacak. Uefa'nın tavrı tff başkanı ve fener yöneticilerinin suratında açıkça görülüyor, elleri kolları bağlandı, uefa gerekli cezaların verilmemesi halinde uluslar arası platformda ve milli takımlar düzeyinde yaptırımlar uygulamakla tehdit etti, ben artık 2 takıma düştü gözüyle bakıyorum, belkide bu takımların sayısı artabilir ama en az 2 takım düşecek. Hatta Ankaragücü bile küme düşmeyecek, böyle bir ortamda adı şike olaylarına karışmamış takımları puan sıralamasında sonda dahi olsa düşüremezler ki Melih Gökçekte işin içine girdi meclisinde yardımıyla Ankaragücünü de ligde tutacaklar.

Lusage

Altay Başkanı Ömer Hızlıok'un Konuşması

Bu gözler 3 Ağustos'tan beri o kadar çok dansöz, bukalemun gördü ki; Böyle delinkalı başkan harbi bir başka oluyor..

emre

o zaman Uğur Meleke'nin yazsını okuyun http://www.meleke.com/?p=4891

nitekim başka Ömer Hızlıok'tan bahseden yok sanırım medyada.

isyan

Helal olsun Altay Baskanina  >l<

FaTiH_HaN

Uğur Melekenin yazısında bu videonun öncesinde söylenenler de var, bu video internete düşmedi mi?

sosaka

başka zaman kedi-köpek olanlar bu zamanda fenerbahçemiz diyebiliyorsa , o videoyu nete düşürmezler
Altay başkanı gündeme bile gelmez

Sol Açık

Alıntı yapılan: isyan - 27 January 2012, 12:49:36
Helal olsun Altay Baskanina  >l<

Bir ek, helal olsun Uğur Meleke'ye...  ;)

babasamsunlu

bir helal olsunda tff ye.
altay maçını iddaa dan çıkarmışlar  :x(( :x((

isa55

madem bu 8 kulüp zaman istiyor verin zamanı.Bunlardan en sessiz iki tanesi bu sezon, diğer üçü gelecek sezon, kalan üç ezikte bi sonraki sezon düşsün. Dijitürk te rahatlar, demirörende yıldırımda

millwall

vergi borcu iddaa geliriyle ödenirken konuşma sonrası beyaz grubun en önemli maçı iddia programından çıkarılıyor.
iğrençlik,acizlik,komiklik.böyle bir ülke burası.allah belasını versin türk futbolunun...

başkanın konuşmasının tam metni aşağıda.helal olsun,birkez daha gurur duyduk tuttuğumuz takımla.

http://ajans1914.blogspot.com/2012/01/baskanimizin-konusmasinin-tam-metni.html

millwall

bir 10 dakikanızı ayırın ve bu ülkenin nasıl gırtlağına kadar boka battığını görün.söylenecek söz yok...

http://tvarsivi.com/player.php?y=22&z=2012-01-27%2018:07:00

isa55

Alıntı yapılan: millwall - 27 January 2012, 21:33:02
bir 10 dakikanızı ayırın ve bu ülkenin nasıl gırtlağına kadar boka battığını görün.söylenecek söz yok...

http://tvarsivi.com/player.php?y=22&z=2012-01-27%2018:07:00

bunu canlı dinledim. Bravo Altay başkanına

samuray

58 md. e değiştirilmediğine göre puan silme de eortadan kalkmı durumda bu işi daha fazla sulandıracaklar sulandıkça işin iyice cılkını çıkardılar ne diyor 58 md. şikeye teşebbüs etmek bile küme dümeyi gerektiriyor arkadaş versenezi e uygulasanıza madyi konu ist tk.ları olun8ca iş değişiyor yok lig tv yok marka değeri ne markası ne değeri kaldı türk futbolu bogazıa kadar bo...a batmış  durumda aradan 7 ay geçti bu yüzden lig statüsününü değiştirdiler neler yapılmadı lig tarihi uzatıldı uzatıldıkçada bmaçlar sıkıştırıldı play of sistemini getirdiler hep bütün bunlar bu şike yapan takımlarıl düşürmemek için ne gerekiyorsa yaptılar allah kahretsin bulara göz yumanlara