22- Adem Alkaşi (Elazığspor'a transfer)

Başlatan mehmet yılmaz, 30 August 2009, 16:37:22

« önceki - sonraki »

55__Gurbet__55

Alıntı yapılan: LisandroLopez - 25 January 2012, 21:36:58
bana göre de takımın hakanla birlikte en zayıf halkası.. Yenal en azından saçmalamıyor

Sen hangi pskoloji altinda maclar'i izliyorsun, neyin kafasini yasiyorsun cok merak ediyorum.

Theofanis Gekas

adem kesinlikle süper lig seviyesinde değil ama elde olan bu malesef

ali ihsan

Adem'in kapasitesi belli.Kapasitesinide sonuna kadar kullanıyor.Elinden geleni yapıyor.Kimine göre yeterlidir,kimine göre yetersiz.Orası tartışılır ama iyi niyeti ve samimiyeti tartışılmaz.Taraftarın sevme nedeni de bence burasıdır işte...

ali ihsan

Alıntı yapılan: LisandroLopez - 25 January 2012, 23:35:22
O zaman Hakan Arslanı da sevelim elinden geleni yapıyor samimiyeti de tartışılmaz koştuğu mesafe belli ?

Sev tabi kardeşim sana sevme diyen yok ki  ::)

Fakat şunu da unutma ilk formayı aldığından bu yana ileri değil geriye gidiş var Hakan'da ...

ali ihsan

Alıntı yapılan: LisandroLopez - 25 January 2012, 23:39:06
İlk formayı aldığında da ekstra birşey yapmamıştı, çok sevdiği koşularını yapıp aldığı topu yanına vermişti..
O kötü takımın içinde de birkaç top çalınca iyi görünmüştü..
Geldiği takım belli kapasitesi belli.
Sevelimden kastım da Hakanı çoğu taraftar sevmiyor ben dahil, ama sırf niyeti için sevelim demek istedim..

Vural'ı canlı izledin mi bilemiyorum ? Sıfıra inip topu kaleciye verir geri dönerdi.İsabetli orta yaptığını da pek gören yoktu ama tekmeye kafa sokardı.Maraton tribün acayip sinir olurdu ona fakat herkes mücadelesi ve samimiyeti nedeniyle saygı duyardı ona.Bende o gruptaydım hep.Kapasitesini bir oyuncu veriyorsa benim için makbuldur.

Kimse kusura bakmasında Hakan ve Adem'den önce herkes Zenke'yi sorgulasın bence.Bu sezon hangi katkıyı sağladı,hangi maçta kendini yırttı.Bi tarafa varını yoğunu koyanlar var bi tarafta eli belinde gezenler.Sence hangileri saygıyı hak ediyor ?

55__Gurbet__55

Alıntı yapılan: LisandroLopez - 25 January 2012, 23:21:32
Sen ne anlatıyosun kardeşim ben Yenal çok iyi oyuncu demiyorum ama Adem kadar basit hata yapıp takımı frenlemediğinden emin olduğumu söylüyorum anlayabiliyo musun ?

Simdi sen bana Yenalin Adem'den daha iyi oldugunu anlatmaya mi calisiyorsun. Ben farkli maclar izliyorum galiba

Evet Adem Süper Lig icin yetersiz ama Yenal'dan daha kötü demek
:rulet:

burakbas

Orduspor karşılaşmasını izlerken (vip a tek)  :D yanımda oturan bir amcanın Adem hakkında yorumu :

" Bu Adem' in çocuğu olduktan sonra bir performans düşüklüğü var .. )  :D :D :D :D :D :D

Kaya

Adem gibi işini iyi yapan,profesyonelce yaşayan,taraftarı gördüğü zaman saygıda kusur etmeyen bir insan için şu sayfada bana göre güzel ifadeler yok..

brigand

Ben Adem'i severim. Var gücüyle mücadele ediyor. Zaten yetenekleri biraz daha üst seviyede olsa bu mücadeleyle çok daha verimli bir sağ bek olabilirdi. Ama olsun. Ben Adem'in elinden geleni yaptığına inanıyorum.

özkan

Adem'in hiçte hak etmediği sözler yazılanlar..Herkezin kendi görüşü ama Adem'e kadar daha çok odun var  ;)

kumköylü ahmet

adam her mac icin dua ediyor yetmezmi ?buda yeterli adam elinden geleni yapyooo helal olsun demek duser bize..

AhmetDenizci

Alıntı yapılan: Kaya - 26 January 2012, 15:33:53
   Adem gibi işini iyi yapan,profesyonelce yaşayan,taraftarı gördüğü zaman saygıda kusur etmeyen bir insan için şu sayfada bana göre güzel ifadeler yok..

**KaR6**

Alıntı yapılan: kumköylü ahmet - 26 January 2012, 16:05:15
adam her mac icin dua ediyor yetmezmi ?

ortasahaya iki imam alalım da şampiyon olalım o zaman..

King Of The North

Her işin başı Bismillah, Adem'in dua edişi benim de hoşuma gidiyor, ayrıca her geçen gün kendini geliştiriyor, geçen yılki ankette en iyi 3 futbolcudan biriydi benim için,diğeri Zenkeydi ama o bu sene beni ve hepimizi hayal kırıklığına uğrattı,Adem her ne kadar çok yetenekli değilse de, artık adam geçip adam gibi ortalar yapmaya başladı, helal Adem kardeşim, bizi utandırma...

FaTiH_HaN

Biz bu zamana kadar hiç bir futbolcumuzu yeteneksiz yada kapasitesi sınırlı diye eleştirmedik, çok yetekli topçular da geldi mücadele etmedi, çok yeteneksiz futbolcularımız da oldu ama kapasitesini zorlayıp yüreğiyle mücadele ettiği için bağrımıza bastık, Can Ulun yetenekli miydi? değildi, Adem de yetenekli değil ama mücadelesinden dolayı sempati kazanıyor.