22- Adem Alkaşi (Elazığspor'a transfer)

Başlatan mehmet yılmaz, 30 August 2009, 16:37:22

« önceki - sonraki »

kaptan 55

Serkan

Forma değiştirseydin ya erkek bu maç dan sonrada

FaTiH_HaN

Bakmadan görmeden topu ayağından çıkarma alışkanlığından bir türlü vazgeçemedin be Adem çoğu zaman özgüvenini, cesaretini alkışlıyorum ama eğer fazla özgüvenden kaynaklanıyorsa bu bakmadan pas atmalar çok fazla kendine güvenme biraz temkinli oynamaya çalış.

ali ihsan

İlk golde net hata yaptı.Beni de çıldırttı.Sağ beksin,baskı altındaki orta sahaya pas atana kadar,sağ çizgiye doğru oynayacaksın.Petkoviç demiyor herhalde ,bak ben dedim.

ugurozkan

Alıntı yapılan: Aliİhsan - 16 January 2012, 14:04:33
İlk golde net hata yaptı.Beni de çıldırttı.Sağ beksin,baskı altındaki orta sahaya pas atana kadar,sağ çizgiye doğru oynayacaksın.Petkoviç demiyor herhalde ,bak ben dedim.

bunlar altyapıda öğrenilmesi gereken şeyler. bu vakitten öğrenemez zaten.

burakbas

bizim a2 de sağ bek yok mu? hata yapacaksa da genç yapsın. adem den iyidir. adem top ayağındayken her an patlamaya hazır bomba gibi. bu görülerım adem in futbolu hakkında. adem in kişiliği benim için bitmiştir. arkadaşları üzüntüden soyunma odasının yolunu tutmuşken o forma peşine düşüyorsa bizim de durup düşünmemiz gerek. yanlış mıyım?

Ayberk

2. golde de resmen orta yaptı. ama 3. ve 4. gollerdeki defansın halini de görünce fazla da yüklenemiyorum oyunculara teker teker, bu adamlara defansı nasıl yapacaklarını söyleyen birisi yokmuş demek ki diyorum. :(

olcay

hayatımda gördüğüm en yeteneksiz insanlardan birisin. çaban,mücadelen batsın.inşallah bizden çok daha iyi bi takıma transfer olursun ne diyim. beddua edince 11 deki yerin garanti oluyo arkadaş. :kafa:

##kdc##

ne istiyon la bu adamdan pis doktor  al_sana

olcay

cün gözünü seviym şunların kes bacaklarını ya. hakan adem yenal. yok bu kadar olamazlar. eğer kemal de defansı bırakıp pas yapmaya başlarsa o da ademleşiyo. ama gözünü seviym ilk iş şu ademle hakanın yerine birini bul kadıköyden cingen mingen :D

##kdc##

kanka hakan yenal tamam da adem e laf etme la  :kanka:

olcay

adem isterse 5 gol 10 asistle oynasın, o pas veremeyişi, oyun hızlanınca tek pasının taca çıkışını, yüz tane çalım atmaya çalışırken içe kıvrılıp kaleciyi tehlikede bırakan geri pası gözümün önünden gitmiycek. adamda teknik, sıfırdan bile aşağıda.
bi insana 20 yıl boyunca her gün top teptirsen, en az bu kadar olur. adem o teknik sıfır sınırını teşkil eden insan. kafayı hiç kaldırmadan şuursuzca oyun oynuyo. adem bence bi an önce teknik direktörlük kursuna falan başvursun ya da spor 55 e yorumcu olarak katılmanın yolunu gözlesin. yoksa futbol izleyenlere de yazık, arkasını toplayanlara da.. :kafa:

Serkan

geceleri cocuk uyutmuyor baba baba diye ağlıyormuş

SSKLA

Alıntı yapılan: LisandroLopez - 25 January 2012, 21:36:58
bana göre de takımın hakanla birlikte en zayıf halkası.. Yenal en azından saçmalamıyor

bu tarz tartışmalara girmek hoşuma gitmez ama yenal'a daha iyi demek yani biraz insaf.

ali ihsan

Yenal ve Adem Süper Lig için eh işte denecek oyuncular.Alternatif olarak kadroda tutulabilecek isimler.As olarak alınan Pal Lazar ve Ergün fiyasko çıkınca forma buldular.Onlardan iyisi olsa zaten oynayamazlar ama yapacak bir şey yok.Fakat Adem ,Yenal'dan bir gömlek üstün...