4- Valdomiro Duarte de Macedo

Başlatan AntZ, 14 July 2011, 21:28:30

« önceki - sonraki »

celebi

temiz bir poz,syondu topa müdahale

Sol Açık

Alıntı yapılan: FaTiH_HaN - 25 January 2012, 09:59:06
Bence pozisyon penaltıydı ama hem topa hem rakibe dokunmuş olması hakemi yanılttı, ucuz atlattık, ama her topa kayışında topu söküp alabiliyor, tek hamleli bir oyuncu ama hamleleri iyi, ıskalamıyor yattığı zaman ya rakibi alıyor aşağı yada topu alıyor, yada ikisini birden dünki gibi  :)

Bence de penaltı ile ilgisi yoktu.

ahmetsefa55

ben her an hata yapacağını bekleyenlerdenim.
inşallah yapmaz.çok sağlam duruyo.bilekleri bir stopere göre iyi.hamleleri iyi.kesici özelliği iyi.
ama çok ağır işte.murat erdoğandan yediği çalım gözümün önüne geliyo , isaac den yediği çalım aklıma geliyo.
tırsmıyo değilim açıkçası.
ama elimizdeki en iyi malzeme de bu tabi yapcak bişe yok.

Jnr.Serkan

Alıntı yapılan: muhalif - 25 January 2012, 12:31:26
ben her an hata yapacağını bekleyenlerdenim.
inşallah yapmaz.çok sağlam duruyo.bilekleri bir stopere göre iyi.hamleleri iyi.kesici özelliği iyi.
ama çok ağır işte.murat erdoğandan yediği çalım gözümün önüne geliyo , isaac den yediği çalım aklıma geliyo.
tırsmıyo değilim açıkçası.
ama elimizdeki en iyi malzeme de bu tabi yapcak bişe yok.

Klişe olcak ama hızlıda olsaydı zaten bizde olmazdı : )

babasamsunlu

bana kalırsa bizim defansif anlamdaki sorunumuz oyuncularımızın topla çıkarken yaptıkları hatalar.
rakipler öyle ahım şahım top oynamıyor.
o yüzden ağırlığından ziyade saçma salak bir hata yapmasın (bknz=akaki hakan lazar v.s... ) yeter.
sene başındaki yorumumu aynen koruyorum
ağır ama havadan kesinlikle kuş uçurtmaz.
ve topla sağlam çıkış yapıyor. ;)

ahmetsefa55

Alıntı yapılan: Jnr.Serkan - 25 January 2012, 12:34:26
Klişe olcak ama hızlıda olsaydı zaten bizde olmazdı : )
yok ben ona katılmıyorum.

örnek veriyorum ; hızlı olsa barça da oynardı vs.
barça da veya daha ıyı bır takımda oynamak o kadar kolay değil.
bir sürü özellik gerektiriyo.
quaresma gibi mesela.adam da her özellik var ama bjk de oynuyo  ;)
yani demek istediğim biraz daha ''az ağır'' olsa (hızlı olmasına çok var çünkü ) korkularım azalacak.
ama inşallah maç formunu yakaladıkça o da açılır , daha iyi olur.

samsunluhakan

adam bu sezon ligde 3 maçta forma giydi bu 3 maçta 7 puan aldık beyler gerçi gençlerbirligi maçında 5 dakika felan oynadı uzatmalarla ama olsun 3 maç 7 puan  güzel puan

ChucKeR

valdo reis, yeni gelen eleman fena değil gibi sana yine tribün görülüyor.  :'(

mehmet yılmaz

Kelhar'ın gelişiyle birlikte tıpkı Akaki gibi Valdo'nun da şansı kalmadı. Çünkü o bölgede zaten Kemal ve Baiha da vardı. Ligde G.Birliği maçında 1 dk oynadı. Sonra aylarca forma giymedi. Ordu ve Manisa'ya karşı 90 dk. oynadı. İBB'ye ise ilk 45... Mesut Hoca'nın döneminde hiç şans bulamadı. Gönderildiği söyleniyor ama şu an için bir rivayet...

kamuri

eğer gönderiliyse bence iyi olmuştur çünkü klubun üstüne boşuna külfetti zaten

deli 55

aslında iyi bir alternatif bence.kumaşının iyi olduğunu düşünüyorum ama adem,kemal,kelhar,bahia 4lüsünde 11 şansı zor.fakat cezalı ve sakat olan olursa da rahatlıkla verilen görevi yapar.

ngonge

Şaka maka adamın oynadığı 4 maçta 7 puan çıkarmışız, tek mağlubiyetimizi aldığımız İBB maçında da 1-0 yenikken oyundan çıkmış.

Akaki'den 10 kere daha güvenilir oyuncu idi, bence yedek medek daha fazla şansı hak ediyordu.

King1965

Garanti Para isterim diye tutturmuş adam

Kaynak : Halk

cembaba

Desiqner

Sene başında böyle oyuncuları başımıza nasıl bela ettilerse artık gönderdik gönderdik lig bitecek hala uğraşıyoruz.Emeği geçen herkesin....