Petkoviç gönderildi, yeni hoca Mesut BAKKAL

Başlatan samsunum, 18 January 2012, 17:06:35

« önceki - sonraki »

Cheregi

Alıntı yapılan: yirmiuc - 25 January 2012, 02:16:38
Gerçek bir başarı derken, adam kaç tane takımı küme düşmekten kurtardı. Bunlar gerçek başarı değilse bile , kocaelisporla türkiye kupasını kazandı.
Artist filan ama şuanda takımın başına getirilebilecek en iyi hoca.

Bir hoca aylık 1 Milyon TL istiyorsa gerçek başarı ölçütü Şampiyonlar Liginde en az yarı final olmalı, değil Türkiye Kupası, lig şampiyonluğu bile kurtarmaz. Fırsatçılık yapmasın, önce adam sonra hoca olsun  :redcard:

yirmiuc

55_OrHaN_55

Hikmet karaman'ın yaptığı fırsatçılığa giriyor. "beni şiddetle istiyorlar, o zaman ben bunları bir güzel yolayım." diye düşünüyor. bize teknik direktör lazım sadece. ali şen'in canlandırdığı kurnaz tüccar karakteri değil. 2,5 trilyonla çok şeyler yapılır. 

Sol Açık

Alıntı yapılan: yirmiuc - 25 January 2012, 02:16:38
Gerçek bir başarı derken, adam kaç tane takımı küme düşmekten kurtardı. Bunlar gerçek başarı değilse bile , kocaelisporla türkiye kupasını kazandı.
Artist filan ama şuanda takımın başına getirilebilecek en iyi hoca.

Çok samimi söylüyorum, bu adamın ara ara başarılı olduğunu hatırlasam da süreklilik hatırlamıyorum. Sen yazdın diye baktım, kariyeri şöyle:

1. 1998-99'da Erzurum'u çalıştırmış 5 ay sonra istifa etmiş (takım 16 puanla 12. iken, sonrasında ligi 39 puanla 13.bitirmiş).

2. 1999-2000'de 10.haftadan sonra Adana'nın başına geçmiş. Takım 6 puanla averajla sonuncu iken, ligi 45 puanla 9.bitirmiş (bu sezonla ilgili Hikmet Karaman kendi sitesinde "son sırada aldığı takımı, ilk sekizde bitirtmiş" diye yazmış)

3. 2000-01'de Adana'da sezona başlamış, 14.haftanın sonunda takım 11 puanla 15.iken bırakmış (oldukça kötü). Birkaç hafta sonra Kocaeli ile anlaşmış. 16. haftada 9 puanla 17.sıradaki takım sezonu 41 puanla 13. bitirmiş.

4. 2001-02'de sezonu "şaşırtıcı şekilde" başladığı takım olan Kocaeli'nde tamamlamış. Kocaeli 34 maç, 43 puanla 11. olmuş, Türkiye Kupası'nı kazanmış. Kupada içerde Telekom'u ve Gençlerbirliği'ni yenip, dışarda da Erzurum'u eleyip yarı finale kalmışlar. İçerde Adana'yı yenip finale kalmış ve finalde Beşiktaş'ı yenmişler (bence çok ballı kuralar, örnek olsun o sezonki kupada Denizli dışarda Fener'i ve Trabzon'u eleyip, yarı finalde Beşiktaş'a elenmiş)...

5. 2002-03'te sezona Kocaeli'nde başlamış ve 8 maçta 1 puanla son sıradayken ayrılmış. Kocaeli 22 puanla küme düşmüş.

6. 2003-04'te Ç.Rize'de başlamış sezona ve 19 maç sonunda 15 puanla 15.sırada bırakmış takımı. Rize ligi 42 puanla 14.bitirmiş.

7. 2004-05'te 7.hafta sonunda 2 puanla 16. sıradaki Kayseri'nin başına geçmiş. Kayseri ligi 34 puanla 14.bitirmiş (bu durumu kendi sitesinde "ikinci yarı sadece 4 mağlubiyetle ligde tutmak" olarak yazmış, ama son haftada o sezon düşen Sakarya iddiasız Malatya'ya kaybetmeseydi ne yazardı acaba?!).

8. 2005-06'da 19 maçta 12 puanla 12.olan Ankaragücü'nün başına geçmiş ve ligi 39 puanla 13.bitirmiş.

9. 2006-07'de 5 maçta 3 puanla 15.olan Ankaragücü'nün başına yeniden geçmiş ve ligi 42 puanla 13. bitirmiş.

10. 2007-08'de 8.haftada 3 puanla 18.sıradaki Ankaraspor'un başına geçmiş, 23.haftada 23 puanla 15.sırada takımı bırakmış. Bu durumu kendi sitesinde şöyle yazmış "9 maçta hiç galibiyeti olmayan 3 puan ile ligin sonunda olan süper lig takımı Ankaraspor'un ligde kalmasında büyük pay sahibi olmuştur", ancak komik kısmı o bıraktıktan sonra Ankaraspor atağa kalkıp ligi 41 puanla 10.bitirmiş (11 maç 18 puan).

11. 2008-09'da bu sefer 25 maç sonunda 24 puanla 16. sırada iken gelmiş yine Ankaragücü'nün başına, 39 puanla 13. olarak sezonu tamamlamış (bu sezon başarılı ama bunu da abartmayalım, 9 haftada 3 puanlık farkı kapatmış, küme düşen takım 38 ile düşmüş).

12. 2009-10'da sezona Ankaragücü'nde başlamış, 12 hafta sonunda 13 puanla 12.sırada bırakmış. Takım ligi 41 puanla 12.bitirmiş.

13. 2010-11'de 4.hafta sonunda 0 puanla sonuncu olan Manisa'nın başına geçmiş, Manisa ligi 43 puanla 10.bitirmiş. Burada da abartmayalım derim, 4.haftada Manisa 0 puanla sonuncu ama ligin 9.sunun 5 puanı var.

Özetle, adamın internet sitesini okuyup, onu tanrı sanmayalım. Başarısız diyemem ama, 1998-99 sezonundan beri 1 kez dışında tüm sezonu bir takımda geçirmemiş bir adam. Ayrıca, böylesi "kendisini pazarlayan" tiplere hep uyuz olurum ve bizim takıma yakıştıramıyorum.

özkan

hocaya gerek yok,büyü bozuldu.Tılsım petkodaydı.Aadm gitti nur yağmaya başladı bize. :deli: :deli: :deli:

GençKozluklu

Bence hocaya gerek yok. Saha içinde ve dışında Gekas'A daha çok yeki versinler hoca da rahat eder. Gekas bu takımı oyun içinde yönetebiliyor. Teknik adamla uyumlu olursa ikisi bu işi götürürler.

Bu takıma bana göre teknik adamdan çok displin şart. BAzı laubali displinsiz maç içindeki hareketler mutlaak önlenemli.

ngonge

Hocaya verilecek paraya ortasahaya bir lider oyun kurucu alınsa çok daha yerinde olur.

Sercan

Burak Dilmen devam etsin kesinlikle, bu saatten sonra gelecek hoca takıma alışana kadar 5 hafta geçer...

FaTiH_HaN

Hikmet Karaman akrabam falan değil yanlış anlaşılmasın yorumum  :) Hikmet Karamanın bu zamana kadar gittiği takımlarda tutunamamasının sebebi şudur; bir takım küme düşmenin ciddi adayıdır, işler yolunda gitmiyordur, Hikmet Hocayla 6 aylığına anlaşır, kesenin ağzını açar, lig sonunda takım küme düşmekten kurtulur ama Hikmet Hoca başarılı olmasına rağmen sözleşme teklif edilmez, küme düşme korkusuyla kesenin ağzını açan yönetimler ligde kalmayı garantiledikten sonra, ya bu kadar para yerli hoca için çok fazla, zaten bu seneyi atlattık, artık Hikmet Hocaya ihtiyacımız kalmadı, der ve Hikmet Hocayla yollarını ayırır. Hikmet Karaman bizim durumumuzda olan takımlar için her zaman ilaç olmuştur, deli dolu, hareketli, agresif, bağıran çağıran bir adam olması takımlar üzerinde iyi etki ediyor. Bana göre Hikmet Karaman veya Mesut Bakkal gelmeyecekse hiç hoca getirmemize gerek yok, Burak Hoca kalsın takımın başında, takımı az çok tanıdı, kadro yapısını biliyor. Zaten kadromuz belli, kalede Ertuğrul, Defansta adem, kemal, valdo, bahia, orta sahada M2, Uğur, Serdar, forvette Gekas, Bance hangi hoca gelirse gelsin 1-2 oyuncu dışında bu kadroyla çıkacak, madem hocaya fazla para veremiyoruz, o parayı futbolculara prim yapsınlar, Ziya Doğanla macera aramak bana çok anlamsız geliyor.

sinoplu

mesut bakkal dun gece trt avrasyada spor programındaydı samsun istedi beni anlaşamadık dedi

Sol Açık

Alıntı yapılan: FaTiH_HaN - 25 January 2012, 12:17:54
Hikmet Karaman akrabam falan değil yanlış anlaşılmasın yorumum  :) Hikmet Karamanın bu zamana kadar gittiği takımlarda tutunamamasının sebebi şudur; bir takım küme düşmenin ciddi adayıdır, işler yolunda gitmiyordur, Hikmet Hocayla 6 aylığına anlaşır, kesenin ağzını açar, lig sonunda takım küme düşmekten kurtulur ama Hikmet Hoca başarılı olmasına rağmen sözleşme teklif edilmez, küme düşme korkusuyla kesenin ağzını açan yönetimler ligde kalmayı garantiledikten sonra, ya bu kadar para yerli hoca için çok fazla, zaten bu seneyi atlattık, artık Hikmet Hocaya ihtiyacımız kalmadı, der ve Hikmet Hocayla yollarını ayırır. Hikmet Karaman bizim durumumuzda olan takımlar için her zaman ilaç olmuştur, deli dolu, hareketli, agresif, bağıran çağıran bir adam olması takımlar üzerinde iyi etki ediyor. Bana göre Hikmet Karaman veya Mesut Bakkal gelmeyecekse hiç hoca getirmemize gerek yok, Burak Hoca kalsın takımın başında, takımı az çok tanıdı, kadro yapısını biliyor. Zaten kadromuz belli, kalede Ertuğrul, Defansta adem, kemal, valdo, bahia, orta sahada M2, Uğur, Serdar, forvette Gekas, Bance hangi hoca gelirse gelsin 1-2 oyuncu dışında bu kadroyla çıkacak, madem hocaya fazla para veremiyoruz, o parayı futbolculara prim yapsınlar, Ziya Doğanla macera aramak bana çok anlamsız geliyor.

Dostum, elbette akraban değil, olsa bile akrabanı değil Samsunspor'u gözeteceğine eminim...  ;)

Ama benim fikrim de Hikmet Karaman'ın daha çok para kazanabilmek için birilerinin kötü gitmesini bekleyen bir kişi olduğu. Zor olana, yani bir takımı kurup uzun vadede başarı aramaya gelmiyor adam. Bu tip adamlar Ertuğrul Sağlam, Rıza Çalımbay, Ersun Yanal vs. Onlar da boşta değiller zaten. Mesut Bakkal ile ilgili yorumum da yok.

Fikrim şudur; İBB'yi yenersek Hikmet Karaman "gelirim" der. Ama bence bizim Burak Dilmen'le devamı denememiz gerekir...

Jnr.Serkan

Bize kariyerli bir hoca lazım değil,bize heyecanlı takımı ateşleyen hoca lazım.Bunun gibi ;

Carlos Carvalhal gol sevinci (BJK 3-2 G.Antep)

özkan

dün yine trtdede döktürüyordu hikmen garamoan

isa55

Her düşündüğümüz hocanın bir eksisi oluyor. Kimi paracı, kimi pasif, kimisi sempatik değil vb.
Bir de şunu ekleyelim. Gelecek hoca dik duruş sergilemeli ve Adnan Sezgin'e yenilmemelidir. Petkoviç Adnan Sezgin'e kaybetti, kadroyu kendi istediği gibi kuramadı.

**KaR6**

hiç tatmin etmeyecek gelen isim galiba..