Samsunspor.biz Genel Sohbet Odası

Başlatan berusa55, 09 August 2008, 14:50:52

« önceki - sonraki »

mehmet yılmaz

Alıntı yapılan: usare - 23 January 2012, 12:26:32
Evet abi şimdi düzeldi sanırım. Cem dizdar çıktı mı acaba trt3 de.
Birde ntvspor alyazıda petkoviçin sözleşmesinin feshedildiğini yazdı.

Tam o program başlamak üzereyken gitti ve program bitti bütün yayınlar geldi, ilginç  :o

Ertuğrul Sağlam

Geçen haftayı güzel bir sonuçla bitirip, Bu haftaya güzel bir haberle başladık (Petkoviç gönderildi) Manisa galibiyeti ve Tonia Tisdell'in sözleşme imzalaması ile devam ederiz inşallah...

özkan

Sanki bu hafta bişeylerin düzelmesiyle başlayıp,öyle sürecek gibi görünüyor..Kötü bir manisaya karşı deplasmanda galibiyet pekde zor olmasa gerek..Devamındada tisdell'in sözleşme imzalaması moralleri hayli artıracak gibi..

Bi hava geldiğine inanıyorum,ordu galibiyetinden dolayı değil,petkonun gidişinden dolayı  :evet:

55ertan

Ugur Boral:

"SAMSUNSPOR'DA TEK EKSİK ÖZGÜVEN"
Toplam 5.5 yıl Fenerbahçe Kulübü'nde forma giymesinin ardından Samsunspor Kulübü'ne transfer olduğunu belirten Boral, ''Samsunspor Kulübü'nden gelen teklifi açıkcası biraz düşündüm. Samsunspor'un durumu ile ilgili şu anda gerçekçi konuşmak gerekirse, Samsunspor iyi durumda değil. Ben Samsunspor'a hem Samsunspor'un bana ihtiyacı olduğu için hem de kendimin ihtiyacı olduğu için geldim. Benim de futbol oynamaya ihtiyacım var. Ben Samsunspor'a tecrübemden, yeteneklerimden bir şeyler katabilirim düşüncesiyle geldim. Önümüzdeki maçları ligde kalma mücadelesi verdiğimiz rakiplerimizle oynayacağız. Birkaç maç kazanmamız durumunda çok daha iyi olacağımızı düşünüyorum. Çünkü Samsunspor'da gördüğüm sadece öz güven eksikliği. Yoksa yetenek olarak takımda zaten sorun yok. Koşu kalitesi olarak ta tabi sorun yok. Biraz oyuncularda özgüven eksikliği olduğunu görüyorum. Bir kaç maç kazandığımız zaman oyuncuların özgüven eksikliğinin sona ereceğini düşünüyorum. Ondan sonrada Samsunspor'un daha iyi olacağına inanıyorum'' dedi.

Büyük takımlarda oynama hedefinin devam ettiğini de vurgulayan Boral, ''Ancak şu anda tek düşüncem Samsunspor'u ligde tutmak. Ben önümü görerek hareket etmeyi seven bir insanım. Fenerbahçe'den kendi isteğimle, futbol oynamak isteği ile ayrıldım. Ben beş ay boyunca Samsunspor'da iyi bir futbol oynamak istiyorum. Bizim için önemli olan Samsunspor'u ligde bırakabilmek. Samsunspor ligde kaldıktan sonrada değerlendirme yapacağım. Bu sürede taraftarımızın stada gelmesini istiyorum. Onların enerjisi, onların sinerjisi ile biz daha iyi işler yapabiliriz. Takımı desteklesinler. Ondan sonra ne olacağını görelim. Birlikten kuvvet doğar önce birlik olalım'' diye konuştu.

http://www.fanatik.com.tr/Samsunsporda-tek-eksik-ozguven_3_Detail_294_250907.htm

fanatik samsunsporlu

futbolcular da rahatlamıştır.gösterin kendinizi

emre__ss

Petkovic'e bundan sonraki hayatında başarı falan dilesek mi acaskdf...ne dilicem lan

mehmet yılmaz

Yıldız TV tarzı bir programdan bugün saat 10.20 ile 11.00 arasındaki TRT3'ü seyretmemiz mümkün mü acaba?

samuray

Alıntı yapılan: Stoper55 - 23 January 2012, 00:04:24
Herkes Bance'nin maçını konuşurken kıllık yapmış gibi olmayayım ama önem verilesi bi' haber paylaşayım  :) Geçen gün biraderin başına geldi , sizinde gelebilir hani.

PTT UYARDI: +393

PTT Genel Müdürlüğü Posta Telgraf Dairesi Başkanlığı önemli bir dolandırıcılık uyarısı yaptı. +393 ile başlayan telefon numalarına dikkat çekildi ve geri arama yapmayın, batarsınız denildi.

PTT Genel Müdürlüğü Posta Telgraf Dairesi Başkanlığı önemli bir dolandırıcılık uyarısı yaptı. Sosyal medyada 'maillerde' dolaşan uyarı +393 ile başlayan telefon numalarına dikkat çekiyor ve geri arama yapmayın diyor.
"+393 ü aklınızda tutun yeter" başlığı altında yapılan uyarıyı PTT Genel Müdürlüğü Posta Telgraf Dairesi Başkanlığı Kargo Hizmetleri Şubesi yetkilisi Y. Kadri Kaya yaptı. Ankara merkezden yapılan uyarıda

Cep ya da Sabit telefonunuza +39319326 ile başlayan numaralardan
(+39319326xxxx) gelen cevapsız aramaları*dikkate almayınız ve kesinlikle geri aramayınız. denildi.
Dolandırıcılık şöyle yapılıyor; Yeni bir dolandırıcılık yöntemi olan bu yöntem ile telefonunuz bir kez çalıyor ve kapanıyor. Siz cevapsız çağrıyı gördüğünüzde numarayı geri arıyorsunuz. Karşınıza çıkan ve çeşitli dillerde konuşan robot ile yaptığınız görüşmenin *dakikası 50$* civarında bir rakam olarak kullandığınız hattın faturasına ekleniyor.

Arama yasal!

Bu arama tamamen yasal olduğu ve aramayı siz yaptığınız için kesinlikle
itiraz etme sansınız bulunmamaktadır. Konu hakkında daha detaylı bilgi almak isteyenler veya şu ana kadar bu numaraya yanıt vererek, dolandırıcıları4n tuzağına düşmüş olan kişiler neler yapabilecekleriyle ilgili ULUS / ANKARA Tel: 0312 309 53 66 0312 309 53 66'dan bilgi alabilir.
Bu amaçla kullanılan ve şu ana kadar saptanmış numaralardan bazıları aşağıdaki gibidir:

http://www.halkgazetesi.com.tr/news_detail.php?id=30638
evet b tür dolandırıcılık yöntemi yeni birşey değil bir ara olaya vakıf olan işyerleri bu konuda uyarı yazısı yayınlamışlardı benimde buluduğum işyerinde 393 koda dikkat kesinlikle aramayın

samuray

ya sonunda petkoviç şarlatanından kurtulduk oh be en az on puanımızı hoca yüzünden yanlışlarından dolayı kaybettik

Turuncu

Alıntı yapılan: samsuni - 23 January 2012, 19:55:00
Yıldız TV tarzı bir programdan bugün saat 10.20 ile 11.00 arasındaki TRT3'ü seyretmemiz mümkün mü acaba?
tv arşivi var mehmet abi

mehmet yılmaz

55__Gurbet__55

ChucKeR

sosaka

bu dengesiz gazetesi iyice zıvadan çıktı
http://www.dengegazetesi.com.tr/news_detail.php?id=69969
bu haberin başlığı " Çarşamba canını zor kurtardı " idi öğlende baktığımda
şimdi başlığı değiştirmişler
bugünkü gazetede de kocaman puntolarla bu manşeti atmışlar
http://www.facebook.com/photo.php?v=2806688680158