Samsunspor.biz Genel Sohbet Odası

Başlatan berusa55, 09 August 2008, 14:50:52

« önceki - sonraki »

usare

Allah yardımcın olsun kardeşim. İnşallah geçersin.

cgr

doðan

la şu denge gazetesi müsvettesine fena taktım ; haber yorumlarında sadece haberi destekleyen yorumları yayınlıyorlar .. halbukuki ince edebiyat yapmıştım .. neden yayınlamadılarki.. boru yada zoru hesabi bariz ortaya çıkmış oldu..

doðan

cüneyt başarılar allah yardımcın olsun...

red_white

Alıntı yapılan: doğan - 23 January 2012, 11:04:31
la şu denge gazetesi müsvettesine fena taktım ; haber yorumlarında sadece haberi destekleyen yorumları yayınlıyorlar .. halbukuki ince edebiyat yapmıştım .. neden yayınlamadılarki.. boru yada zoru hesabi bariz ortaya çıkmış oldu..

telefona boğalım farklı bir telefondan yine arayacağım görücez bakalım çömlekçi bahadır Yusuf Ziya Çakır ın resmini koyup manşet haber yapmak nedemekmiş madem zoruna gidiyor çek git bu şehirden

Serkan

mehmet yılmaz

Yaklaşık yarım saattir uydudan ve internetten TRT'nin hiçbir kanalını izleyemiyorum.
Aynı durumda olan var mı?

Recep

Alıntı yapılan: samsuni - 23 January 2012, 11:53:50
Yaklaşık yarım saattir uydudan ve internetten TRT'nin hiçbir kanalını izleyemiyorum.
bende izleyemiyorum malum çalışıyoruz be hocam :D

celebi

recep abi ahla bana geri dönecen yarın ne yapıyoruz gidiyor muyuz.

mehmet yılmaz

Recep abi mi?
Recep abi ne arar la Manisa'da? :)

Haber verin daaa...

celebi

bilmem hocam şin gerçeği hala net karar veremedik.  :)

usare

Evet abi şimdi düzeldi sanırım. Cem dizdar çıktı mı acaba trt3 de.
Birde ntvspor alyazıda petkoviçin sözleşmesinin feshedildiğini yazdı.

55__Gurbet__55

Alıntı yapılan: samsuni - 23 January 2012, 11:53:50

Almanya'da uydu üzerinden hepsi izlenebiliyor abi.

heryerdesamsunlu

trt 2 de şimdi haberlerde söyledi petkoviç dönemi sona erdi sözleşme karşılıklı feshedildi diye spor habrerlerinde sondakika olarak verdi

heryerdesamsunlu

hepimiz için hayırlı uğurlu olsun enkısa sürede yeni hocayı takımın başına getirirler inşaALLAH >l< >l< >l< samsunspor_x samsunspor_x samsunspor_x