13 Ağustos 2007 Olağanüstü Kongresi

Başlatan yk55, 22 July 2007, 20:58:08

« önceki - sonraki »

veis

haber dogru ve bizim bir başkanımız var oyüzdedirki artık şimdi destek zamanı bu adamlar bu sorumlulugu kimse sahip çıkmadıgı bi anda aldı.seyirciyse seyirci olalaım akalım içeri dışarı ama yanlız kalmasın kimse samsundaki arkadaşlarda müsait olanlar kombine alsınlar.yoksa bu adamlarda yanlızlık ve ilgisizlikde şikayet ederse bu sefer tam yanlız kalırız.

Sadece Samsunspor

Kalıcı başarıyı hedefliyoruz

Başkan adayı Gümüş dobra dobra konuştu:
"Samsunspor´u sevenlerin duygularıyla
oynamayız"Metro Şirketler Topluluğu Yönetim Kurulu Başkanı Galip Öztürk´ün "Arkasında ben varım" dediği Samsunspor´ başkan adayı işadamı Sezgin Gümüş, hedeflerini Haber Gazetesi´ne anlattı.Samsunspor Başkanlığı için resmen adaylığını açıklayan işadamı Sezgin Gümüş,  " Uzun vadede kalıcı ve büyük başarı hedefliyoruz. Ama, kısa zamanda bizden kimse büyük hedefler, başarılar beklemesin. Mucizeler yaratacağız asla demeyiz. Eğer bunu şimdi dersek Samsunspor´u sevenlerin duygularıyla oynamış oluruz" dedi.

jean

hele sukur baskan adayı cıktı bu seferde yok cogunluk saglanamdı falan dıye tantana olursa galıba cınayet cıkar

O.YILMAZ

Bugünkü yerel gazetelerde; birbirinden farklı şeyler yazılıyordu yine her zaman olduğu gibi. Birisinde celil ile her konuda anlaşıldığı yazıyor. Diğerinde ise Celil ile ilgili haber yok. Birisinde başkan adayı ile ilgili yazı var ötekinde yok.

Valilik çekildi. Ama buna rağmen istifa ettiklerini söyleyen Başkan Vekili Temel Bey kongre öncesi teknik heyet ile sözleşme imzalıyor.

Valilik ortak çalışma grubundan çekildiğini haklı bahaneleri ile açıklamış. Şikayet eden 10 kişi varmış Çakıl ve kum ocağı için. Gerçekten kim olduklarını merak ediyorum. Şikayet eden isimlerin çok tanıdık isimler ve simalar olduklarını düşünüyorum ki valilik yanlızlıktan gruptan çekildiğini açıkladı. Hele birde kongreye kaç gün kalmıştı ki bu aceleden bu sonuç çıkması büyük olasılık olarak yorumladım.

Bugün 250 bin YTL ödeme yapılacağı yazıyordu gazetenin birinde diğerinde öle bir şeye rastlayamadım.

Yine birisinde bulunan fakat diğerinde bulunmayan bir başka şok haber vardı. Yöneticilerin temliklerini çekmediklerini yanlışlık olduğu ile ilgili haber. Alacaklarının sonuna kadar arkasındalarmış.

Vah Samsun'um vahhhhh. Vah Samsunspor'um vahhhhhhh. O zaman Taraftarlarda yaptıklarını yardım, maç bileti vs. lerin arkasındayız bir haber yapsınlar.

NE YAZIKKİ ZENGİN DEĞİLİM. BU KULÜP ANLAŞILAN BENİM ZENGİN OLMAMI BEKLEYECEK... :(  :(  :(  :(

Kadir ÇELEBİ

Samsunspor'da başkan adayı Gümüş
Murat SANDIKÇI / SAMSUN, (DHA)   9 Ağustos 2007

YENİ BAŞKAN ADAYI SEZGİN GÜMÜŞ

Diğer taraftan 13 Ağustos'ta yapılacak olan kongrede İstanbul'da yaşayan Samsunlu işadamı Sezgin Gümüş'ün aday olduğu belirtildi. Metro Şirketler Grubu Galip Öztürk'ün de destek verdiği Gümüş'ün pazartesi günü yapılacak kongrede Samsunspor'un yeni başkanı olacağı belirtildi. Bu doğrultuda takıma 500 bin YTL maddi destek veren Galip Öztürk'ün, Sezgin Gümüş'ün başkan olması durumunda da desteğini sürdüreceği öğrenildi.

Haber Hurriyet gazetesindede yayınlanmıs

[/b]

Sadece Samsunspor

bak bu adam ne güzel başkan adayı çıkmış eğer bu adamda harbiden başkan olamazsa vallaha olaylar çıkar söylüyeyim şimdiden yaw şu adam gelsi başkanlığada az kendimizie gelsek eski günlerimize dönsek - bide şu lig de istikrar denen şeyi yapabilsek süper olacak şöyle lig başlayacak üstüste galibiyetler offf offf süper olur yaa

ALLAH IM SEN BİZE O GÜNLERİDE GÖSTER

veis

inşallah bu adayımızada yok sen üye degilsin veya başka mazeretlerle önüne taş koyulmaz son şans bol şans ya bide yemişim çogunlugunu adam kongreye gelmeyerek samsunsporun kaderiyle oynuyor gerek yok 5 kişide olsa rtık kullansınlar oylarını ve bitsin bu iş.yönetimin seçilmesi kadar samsunlunun takımına sahip çıkmasıda önemli umarım bu acılardan ders çıkartmışızdır ve unutmayalımki samsunspor samsunlularındır ve samsunun markasıdır.

Sadece Samsunspor

KONGREDE ÇOĞUNLUĞU SAĞLAMAK İÇİN TARAFTARLARI SAYSALAR TAMAM KESİN BAŞKAN :lol:

Amsterdamli

Ikinci kongrede cogunluga bakmiyorlar sevgili Tugberk.

O.YILMAZ

Camadan, çıkın lütfen aradan!
Samsunspor Kulubü Başkan Vekili Temel Camadan, başkan seçilmesine kesin gözle bakılan Sezgin Gümüş´e tercih imkanı tanımadan aylardır beklettiği Hakkı Bayrak, akşam sözleşme imzalattı.Camadan, yine acaleyle sezon açılışı yapma kararı aldı.Samsunspor´da Mazhar Başoğlu´nun istifasıyla başkan vekilliğine getirilen
Temel Camadan´ın "Yangından mal kaçırır" gibi davranışlarına bir yenisi daha eklendi. "Kapıya kilit vuracağız" diyen Temel Camadan, pazartesi günü büyük bir ihtimalle başkan seçilecek olan Sezgin Gümüş´ü zor durumda bırakarak, aylardır bekletilen Hakkı Bayrak´a önceki akşam sözleşme imzalattı. Camadan, daha önce de temlik davalarından vazgeçmiş, bankalara olan kredi borçları konusunda da ilginç uygulamalar gerçekleştirmişti.
AYLARDIR BEKLETİLDİ
Samsun´da kamuyonun başkanlığa gelmesini istediği Metro Şirketler Topluluğu Yönetim Kurulu Başkanı Galip Öztürk´ün "Maddi ve manevi arkasındayım" diyerek aday gösterdiği işadamı Sezgin Gümüş, yönetim listesi için hazırlıklarını sürdürürken, Samsun kamuoyu beklenmedik bir sözleşme haberiye adeta şok oldu. İki kez istifaları geri aldırılan ve pazartesi günü yapılacak kongre öncesinde de "Kapıya kilit vurur çıkarız" diyen Temel Camadan, yeni gelecek yönetime tercih hakkı tanımadı ve aylardır beklettiği Hakkı Bayrak´a sözleşme imzalattı.

ETİK BULUNMADI
Spor otoriteleri, Hakkı Bayrak´ın Samsun´un evladı olduğu ve takıma değerli katkılarının  bulunduğunu belirterek,"Yönetimde biz yokuz" diyen Temel Camadan´ın aceleyle sözleşme imzalatmasının "etik" olmadığı görüşünde birleşti.  Adeta " Yangından mal kaçırır" gibi, daha önceki yönetim tarafından açılan temlik davalarından da vazgeçen, bankalara olan kredi borçları konusunda da ilginç uygulamalar yapan Temel Camadan´ın, yeni gelecek yönetimi tercihsiz bırakarak, Hakkı Bayrak´la sözleşme imzalaması ve ardından da sezon açılış töreni düzenlemesi anlaşılır bulunmadı.

http://www.habergazetesi.com.tr/habergoster.asp?kimlik=5524

-------------
Kum ve Çakıl Ocağı ile ilgili şikayetçilerden en az birisi bu mevcut yönetimden çıkarsa hiç ama hiç şaşırmam.//

nilsah

Camadan seni anlamıyorum??????? şu sorulara kim cevap verecek yada kim camadana yarın genel kurulda o kürsüden suratına soracak.
1-hakkı hoca nereye gidiyordu da apar topar imza attırdın.
2-şu ana kadar ercüment coşkundere futbol takımı ile ilgili görüşme ve acıklama yaparken neden hakkı hoca ile imza atılması ile ilgili bir demec vermedi.
3-hedef belirlemek için yeni yönetimi bekleyen kimdi?
4-Basına tehditler savurarak kapatacaz kilitleyecez derken 2 günde ne değişti de hoca buldun takımın başına
5-samsundaki otoritelerden kimse hoca nerde demezken önce yönetim derken neye güvendin?
6-calışma grubu olarak attırdıgın imzaların gecerliliğini kim garanti ediyor.kaldıki bu calışma grubu fes edildi denmişken.
7-bu takım 3-4 hafta kötü sonuc alırsa bu yönetim hakkı hocayı ve dolayısı ile senin transferini suclu tutmayacak mı.buna cesaretin yetiyorduda o zaman neden kulube baskan olarak talip olmadın
8-takıma acılış yapıyorsun 10.000 ytl ye bir sanatcı getirip konser düzenleyip biletli bir acılış yapsaydın o stadı doldursaydında sonra 10.000 ytl ni geri alsaydın ne olurdu.şanı ve söhreti ile acılış yapsaydın budamı zordu.

berusa55

bu 4.maddede yazdığınız kapiya kilit vururuz sözü beni deli etti arkadaslar.hani basında da cıkmıstı.be camadan adama sormazlar mı sen kimin kapısına kilit vuruyorsun?bu kulup senin mi de kilit vuruyormussun?bu kulup samsun halkının samsunsporluların kardes samsunsporluların!adamı naparlar biliyor musun?kilit vururlarmıs! ptsi görursunuz kilit vurmayı.insallah galip özturk sayesinde kulup baskansız kalmayacak.öyle kilit vurmaya gelen bir baskan da gelimyor sevgili camadan!cık aradan!!!

AntZ

Camadan'dan Cevap;  8)

1- içerde adamımız olması lazım
2- ben istemedim
3- bizim hiç bir zaman bir hedefimiz olmadı
4- fırsatını bulursak yine kilit vururuz
5- bu takım sahipsiz sanıyordum
6- imza geçersizse alacaklarımı verin. temlikleri kaldırırken yanlış anlaşıldık
7- kötü sonuçlardan yeni yönetim sorumludur
8- ben konuşma yapıyorumya ne sanatçısı benim için doldururlar stadı

Ayrıca hesabını veremeyeceğimiz cevaplayamayacağımı hiçbir soru yok

nilsah

valla hi cevaplar böyle olacaksa sorun yok.bizde yerdik.ama ter dökmeden bu cevapları vereceksin bir damla ter ve bir saniye gözünü kırpmadan

erkan55

Samsunspor yönetiminde sürpriz isimler
Başkan adayı Sezgin Gümüş, son rötüşları yapıyor. Gümüş, "Ön yargılardan uzak, kendisini Samsunsporlu gören herkesle ele ele  vererek birlikte bu zor yolları aşacağız" dedi

ÜÇ GÜNDÜR ÇALIŞIYOR  
Samsunspor Kulübü Başkan adayı Sezgin Gümüş, pazartesi günü yapılacak kongrede delegelere sunacağı yönetim kurulu listesinin iskeletini oluşturdu. Sezgin Gümüş´ün listesinde kamuoyunun yakından tanıdığı sürpriz isimlerin yer aldığı öğrenildi.Kurmaylarıyla birlikte 3 gündür çalışan ve eski yöneticiler başta olmak üzere, tanınmış sanayici ve işadamları, siyaset dünyasından da bilinen isimlerle görüşmelerini sürdüren başkan adayı Sezgin Gümüş, edindiği izlenimlerin kendisine güç ve heyecan verdiğini söyledi.

TİTİZ DAVRANIYOR
Sezgin Gümüş, iskeletini oluşturduğu listeninin büyük bir titizlikle hazırlandığını belirterek, "Yönetim kurulu üyeleri, laf olsun diye değil, iş yapmak isteyen arkadaşlarımdan oluşuyor. Sevgisini, bilgisini ve de parasını ortaya koyarak, Samsunspor´u içinde bulunduğu durumdan kurtarmak ve takımımızı kalıcı başarılara taşımak hedefimizdir" dedi.

ZOR YOLLARI AŞACAĞIZ
Samsunspor Kulübü başkanlığına adaylığını açıkladığı günden beri, gördüğü ilgi karşısında duygulandığını da kaydeden Sezgin Gümüş, "Eğer genel kurulu tarafından seçilirsem, pazartesi gününden itibaren şehrin havasının değişeceğini söyleyebilirim. Zor bir göreve talip olduğumu biliyorum. Önemli olan bu zor işin altından kalkmaktır. Bunu da birlik ve beraberlik içinde gerçekleştireceğiz. Ön yargılardan uzak, kendisini Samsunsporlu gören herkesle ele ele  vererek birlikte bu zor yolları aşacağız" diye konuştu.