Nihayet Galip Öztürk!.. ( Başkan Sezgin Gümüş)

Başlatan mehmet yılmaz, 09 August 2007, 12:53:25

« önceki - sonraki »

jean

artık bırseyelr olsunda olsun bıktık vallahı ha bugun ha yarın ha haftaya ha valı yardımcııs ha ızın cıkmadı samsunsporu tutan kanser olmayı goze almalı

AllydeenleaR

iyi de olsa kötü de olsa takımın başında artık birinin olması lazım
bazı densizlerin dilinde sahipsiz takıma çıktı adımız

gelişmeler gerçkten çok güzel inşallah bir terslik çıkmaz galip öztürkün de desteğinin olması büyük yarar sağlıcak...

ozkan17

arkadaslar ben daha yeni üye oldum çünkü daha yeni ögrendim SAMSUNSPOR.BİZi bu konu hakkındada galip öztürkün gelmesi samsunsporurmuz icin cok iyi olur herkeze selam : :D

körfez55

Alıntı yapılan: "ozkan17"arkadaslar ben daha yeni üye oldum çünkü daha yeni ögrendim SAMSUNSPOR.BİZi bu konu hakkındada galip öztürkün gelmesi samsunsporurmuz icin cok iyi olur herkeze selam : :D

pek yeni gibi görünmüyon baya kartlamışsın :) ayrıca galip öztürk değil.sezgin gümüş başkan olacak..

mehmet yılmaz

Alıntı yapılan: "samsunmania55"Sevgili Samsuni
Sen olaylara soğukkanlılıkla yaklaşabilen bir kardeşimizsin.Sen eğer bu coşku içerisindeysen bizim de umutlanmak için sebebimiz olsun artık.Çünkü aylardır sizler gibi ben de kan kusuyorum. Zaten bu son şans gibi görünüyor. Hadi hayırlısı.

Eyvallah birader

Çektiğimiz sıkıntıların yanında bu kadar coşku da olsun istedim. Elbetteki kesinleşmiş birşey yok ama böyle bir durumun olma ihtimali bile sevindiriyor bizi.

İşin en güzle yanı bir Samsunsporlu iş adamının  çıkıp, bu şehrin bir takımı var ve Samsunspor ölmeyecek diyebilmesi...

En güzel sevgi sözcüklerinden bile daha anlamlı bu cümleler...

İçimdeki sıkıntı da pazartesi biter inşallah ve herşey güzel olur.

salihcakir

Şafak Bey'den aldığım müjdeli haber bugün yerel gazetelere de yansımış durumda. listede çok iyi isimlerin yer aldığı güçlü bir yönetimin kurulduğundan bahsediliyor. umarım her şey adımıza şanımıza yakışan şekilde olur ve samsunsporumuzu layık olduğu yerlerde görürüz.

berusa55

evet samsunkopat kardesim ben de az önce okudum haberi. sanırım iyi bir yönetim geliyor. hadi hayırlısı. bu sefer umutlu olmamız icin daha cok sebep var sanırım. en önemli sebep de haberin haberi fiyasko cıkmadı :) bu bile önemli. çünkü hepimiz hatırlıyoruz talip öztürk haberini!

cem and naz55

bende okudum neden açıklamıyor başkan adayımız süpriz isimleri anlamadım süpriz olsun diye galiba.... :lol:

cem and naz55

bu arada başkan adayımızın demeçi gözüme çarptı burda işler tam bir arap saçı  insanlar kendi çıkarları için kendilerine göre b planı bile yapmışlar diye

samet

evet bir pankart iyi olur galip öztürke böyle günde herkez sattı bir o kaldı...

Sadece Samsunspor

sitede yazdim ama belki gormemissinizdir bir daha yaziyorum

GALIP OZTURK KULUBE 500 MILYAR YARDIM YAPTI

HAYILI OLSUN

BU ARADA ISTANBULSPOR MACINA DESTEK VERMEYE GELECEKMIS GALIP OZTURK

HoLiGanisT

Alıntı yapılan: "tuqberk"

taraftarın arasınamı? şafak beyide bekleriz aramıza.demiştim daha önceden bu kişiler her zaman taraftarla omuz omuza olup,beraber bağaracaklardır diye

Sadece Samsunspor

Alıntı yapılan: "HoLiGanisT"
Alıntı yapılan: "tuqberk"

taraftarın arasınamı? şafak beyide bekleriz aramıza.demiştim daha önceden bu kişiler her zaman taraftarla omuz omuza olup,beraber bağaracaklardır diye

zannetmiyorum taraftarlarin arasina gelecegini ama maca kesin gelecekmis - ama belki cagririrsaniz belki gelir bi denersiniz - adam hem maddi hemde manevi butun imkanlari samsunspora veriyor helal olsun sana be galip helal olsun

King Of The North

Helal Galip Öztürk be helal satmadın bizi,bir de şu Metro otobüslerini ve bazı şöforlerini biraz düzene soksan tam süper olur,Samsunlu Samsunsporlu firmayla yolculuk yapmak isteriz her zaman ama bazı olumsuzluklar Türkiye'nin en büyük otobüs filosu olan Metro'dan bazen uzaklaşmamıza sebep oluyor,inşallah daha iyi olacak.