Nihayet Galip Öztürk!.. ( Başkan Sezgin Gümüş)

Başlatan mehmet yılmaz, 09 August 2007, 12:53:25

« önceki - sonraki »

hasselbaink

Geliyoruz içimizi karartan karanlığı yırtarak...

Haber doğru imiş.

Bu saatten sonra bu işin önüne taş koyanın Allah belasını versin.

celebi

veis

eee yönetim geliyorsa celilde geliyor yani bak aksilige şimdi.

berusa55

Alıntı yapılan: "veis"eee yönetim geliyorsa celilde geliyor yani bak aksilige şimdi.

:D

34 SS 1965

saglam kaynak eger lıste yakın zaman ıcın de acıklanırsa sıze ıstanbuldakı ıs adamlarının ne ıs yaptıklarını soyleyebılırım fakat buyuk ıhtımalle safakgedıoğlu ve erkan zorluda yonetımde olacaklar sanırım erkan zorlu tuzla frekans gemıcılıgın sahıbı tersanesı var + samsun terme dede bır tane daha tersana actı

veis

hadi hayırlısı bitsin şu sıkıntılar artık yaaa.

kadir55ist

selam
tüm samsunspor a gönül verenlere ve samsunspor umuza hayırlı olsun.
inşallah güzel günler göreceğiz hayırlısıyla

ozkan17

ya artık bıtsın bu cile ya baskan yok para yok muhattapp olcak adam yok offf hulağnnnnnnnnnn..delirmemek elde deıl...Fakat lıgde samsunsporumuzdan umudum war..Yonetım olarak cokda iyi olmasakda bence futbol olarak paralar odendıkce galıbıyetler gelıcekdır..

bu seriyede ınsallah ıstanbulda baslayacagız..

Kadir ÇELEBİ

ONCELİKLE HABERİN DOGRULUGUNA SU BAKIMDAN KATILMAK İSTİYORUM 6 AGUSTOS KONGRESİNE 1000 ASKIN UYENİN OLMASINA RAGMEN SADECE 150 KİSİNİN KATILDIGI OGRENİLDİ BAZI OYELERİN GALİP OZTURK TARAFINDAN ADAY CIKACAGINI OGRENMESİ SONUCUNDA KONGREYE KATILMAMALARI VE  ERTELENMESİ SOZ KONUSU OLMUS OLABİLİR DİYE DUSUNUYORUM.. İHTİMALDE OLSA SEVİNDİRİCİ UMARIM GERCEK OLUR....

maviay55

umut verici sevindirici bi haber tek temennimiz dogru olması biz Samsunspor sevdalıları pazartesini 4 gözle bekliyoruz şehir ve takım için en hayırlısı neyse o olsun

cem and naz55

oh be hele şükür bitti bu sıkıntı
 GERİ DÖNÜYORUZ....

ozkan17

maviay55

Lazoli

Alıntı yapılan: "berusa55"
Alıntı yapılan: "KOS"insallah allahim insallah olur yarabbim sen bize yardim et

kos kardesim artık icimizden yalvarır hale geldik di mi...ne hallere düstük.güzel bir haber duyuyoruz ama inanamıyoruz bile.seni anlıyor ve hak veriyorum cidden.haber gazetesinin palavraları bizi cok üzdü malum insallah bu sefer ki palavra değildir!

ewt berusa kardesim insan inanmak istiyor ama ya yalansa diye sonradan hayal kirikligi yasamak istemiyor. biz degil bizi bu hallere düsürenler utansin. koskoca samsunspor taraftarinin düstügü duruma bak sen arkadas....

körfez55

bunu kongreleri kadınların altın günü haline getirmeden yapsaydılar ne olurdu sanki..ama bende başka olmadan inanamıyorum...olursa inşallah güzel olacak..SAMSUNSPORUMUZ için hayırlısı olsun diyelim...ayrıca istanbul grubu olarak neden toplanmayız ki???