Nihayet Galip Öztürk!.. ( Başkan Sezgin Gümüş)

Başlatan mehmet yılmaz, 09 August 2007, 12:53:25

« önceki - sonraki »

gyuksel55

celebi

Alıntı yapılan: "veis"eee yönetim geliyorsa celilde geliyor yani bak aksilige şimdi.

Gelsin veis gelsin sol kanatın kralı olur valla

jean

su haber bı dogru olsada rahatlasak ya pazartesını beklıyoruz dort gozle

celebi

jean bu haber gerçektende doğru veya doğğru olma olasılığı yüksek artık dediler bu iş olacak diye geri dönüş yok .

gyuksel55

KALICI BAŞARIYI HEDEFLİYORUZ

Başkan adayı Gümüş dobra dobra konuştu:
"Samsunspor´u sevenlerin duygularıyla
oynamayız"Metro Şirketler Topluluğu Yönetim Kurulu Başkanı Galip Öztürk´ün "Arkasında ben varım" dediği Samsunspor´ başkan adayı işadamı Sezgin Gümüş, hedeflerini Haber Gazetesi´ne anlattı.Samsunspor Başkanlığı için resmen adaylığını açıklayan işadamı Sezgin Gümüş,  " Uzun vadede kalıcı ve büyük başarı hedefliyoruz. Ama, kısa zamanda bizden kimse büyük hedefler, başarılar beklemesin. Mucizeler yaratacağız asla demeyiz. Eğer bunu şimdi dersek Samsunspor´u sevenlerin duygularıyla oynamış oluruz" dedi.

gyuksel55

VALİ DESTEĞİ MUTLAKA ŞART
Pazartesi yapılacak kongrede başkan olmasına kesin gözüyle bakılan işadamı Sezgin Gümüş..
10 Ağustos 2007 Cuma 12:34
Pazartesi yapılacak kongrede başkan olmasına kesin gözüyle bakılan işadamı Sezgin Gümüş, kurmaylarıyla birlikte Samsun'a geldi. Çalışmalarını sürdüren Gümüş'ün bugün Vali Güzeloğlu ile özel bir görüşme yapacağı açıklandı

VE GELDİLER
Samsunspor'un olağanüstü genel kurulunda başkan olmasına kesin gözüyle bakılan işadamı Sezgin Gümüş, dün kurmayları ile birlikte Samsun'a geldi. Bir dizi ziyaretlerde bulunan Sezgin, akşam saatlerinde ise Nuri Asan Tesisleri'ne giderek Başkan Vekili Temel Camadan ile bir araya geldi. Camadan'dan takımın genel ve ekonomik durumu hakkında bilgiler alan Sezgin, daha sonra kurmayları ile gece geç saatlere kadar süren bir toplantı yaptı.

GÜZELOĞLU İLE ÇOK ÖZEL
Vali Hasan Basri Güzeloğlu ile bugün bir araya geleceği ve son durum hakkında görüş alış verişinde bulunacağı öğrenildi. Başkan adayı Gümüş'ün, yönetime talip olmalarında bazı şartların bulunduğu, bunların arasında vali, halkın desteği ve özellikle de kum çakıl ocakları olduğu ifade edildi. Sezgin'nin Vali Güzeloğlu ile görüşmesinde bu konulara ağırlık verileceği bildirildi.

ŞEHİR DESTEK OLMALI
Sadece Valiliğin desteğine değil şehrinde desteğine ihtiyaçlarının olduğunu dile getiren Gümüş, "Karamsarlığa kapılmak yok. Henüz hiç bir şey için geç sayılmaz. Birlik ve beraberlik içinde Samsunspor sevgisini yüreğinde hisseden insanlarla bu işin üstesinden geleceğimize inanıyoruz. Bunun için buradayız. Kırmızı-Beyazlı ekibi yeniden eski günlerine döndürmek adına bizler elimizden gelenin en iyisini yapacağız" dedi.

samet

valla bu haber çok iyi gerçekten eski günlere döneceğiz galiba şimdi istanbuldaki maçta 5000 taraftarımız neden olmasın...

celebi

Haydi artık samsunum çoştur artık bizi güneş yeniden doğuyor beyleeerrrr!!!!!

istanbuldan

Eger baskan seçilirse futbola olan 1 senelik küskünlüğümüz sona erecek demektir. Umarım ekonomik şartları zorlayabilecek ve başarıya ulaşabilecek, ayrıca başkanlık vasıflarını yerine getirebilecek birisidir.. Hemen harika trasferler yapmaya gerek yok, 2. ligi kaldırabilecek bir takım kurulmalı ilk etapta.. iskelet kadro kurulup eğer süper lige çıkarsakta o kadronun çatısını tamamlamalıyız. Ama normal bir yönetim ruhlu futbolcular ve büyük taraftar olduktan sonra eminim ki süper lige çıkıp eski günlere dönebiliriz..

mehmet yılmaz

pek çok telefon aldım; pek çok telefon ettim.
içimdeki coşkuyu paylaşmak istiyorum

artık kimse mani olmamalı, kimse kulp takmamalı, kimse de yan çizmemeli... bu güzellik devam etmeli...

umutlu olmak için bir sebep var artık!

samsunmania

Sevgili Samsuni
Sen olaylara soğukkanlılıkla yaklaşabilen bir kardeşimizsin.Sen eğer bu coşku içerisindeysen bizim de umutlanmak için sebebimiz olsun artık.Çünkü aylardır sizler gibi ben de kan kusuyorum. Zaten bu son şans gibi görünüyor. Hadi hayırlısı.

beşnumara

inşaallah hep beraber güzel günelr göreceğiz ama artık taraftarların bu kadar olanlardan sonra takımına daha da sahip çıkması lazım tribünde artık çekirdek yenilmesin

Harun55

Insallah en mantiklisi 13 Agustosu beklemek, ben öyle yapacagim.
Sevinmek için bana göre henüz erken.

Hadi hayirlisi SAMSUNSPORUM! :lol:

King Of The North

Ben 1 hafta yokum umarım döndüğümde Samsunsporda herşey güzellik adına değişmiş olur.

erkan55

dün akstv de sezgin gümüsle röpötaj yapmislar babam seyretmis baskan demis ki bu günes yeniden doguyor
taraftarimiz sabirli olsun
celil samsunsporda
birkac oyuncu daha alacagiz
samsunsporu yalniz birakamazdik