Samsunspor.biz Genel Sohbet Odası

Başlatan berusa55, 09 August 2008, 14:50:52

« önceki - sonraki »

Serkan

ahahhaha : ) O otobüs'de ki makara kolay kolay yakalanmaz

ahmetsefa55

Alıntı yapılan: Serkan - 19 January 2012, 16:08:53
ahahhaha : ) O otobüs'de ki makara kolay kolay yakalanmaz

berkay & hapay A.Ş.  :oyun:

Ayberk

Jnr.Serkan

Fener Sow'u almış.Vay anasını ya adamlarda ne para var ben fm de bile alamıyordum

emre__ss

Alıntı yapılan: Burak55 - 19 January 2012, 00:12:12
Dün bizim firmadan 10-15 kişinin ts-Samsunspor macına gidip ts tribününe girdigini söylemistim. Buna ithafen atkımla gururlu gururlu dolastım. Bu personellerden birisini rahatsız etmıs ve benı birim amirine şikayet etmiş. Bende personel müdürünün yanında staj yaptıgımdan dolayı tüm personel dosyaları elimde. Bu şahsın dosyasını actıgımda kimlik fotokopisi cıktı karsıma ve bu sitedeki abilerime birkez daha kurdukları cümleden dolayı hak verdim ;

;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D

fındık

Alıntı yapılan: Serpico - 19 January 2012, 16:06:03
En uyuz oldugum davranıştır. Çığlıklar önünde birbirlerine girmek :)) Güler geçerdim he :)))

dediklerine canlı şahit oldum bugün meydanda :D  :kanka:

Serkan

heryerdesamsunlu

arkadaşlar yaşım hepinizden büyük şimdi yazacaklarım sizin zamanınızı kapsamıyor.1985-1988 yıllarında babasanatta okdum (gerçek babasanat 56 lardakidir çünkü 194o lı yıllarda kurulmuştur)rahmetli babam anlatırdı oradaki çam ağaçlarını elleriyle dikmişler.kavgacı birtip değildim ama her maça giderdik ozaman okulda öyle azmanlar vardıki tam serseri polis gelir okuldan alırdı onları.çünkü başka bir okula gidemeyeni sanat sahibi olsun diye babasanata yollarlardı sözün özü babasanatı basacak okul daha kurulmadı şu son seneler katsayı matsayı öğrenciler azaldı siz son 7 yılı saymayın.

Ajan

19 January 2012, 18:33:45 #26363 Son düzenlenme: 19 January 2012, 19:04:55 Ajan
Öncelikle okul maçlarında bile bana arza yapan spor büronun ne kadar elamanı varsa saygıyla selamlıyorum.Kolej polis tarafından bayağı korundu maçta bizden 3-4 kişiye 300 lira kitlediler.Ceza yememek için salonun her tarafında buldundum. Meydandaki olayı bilmiyorum yanımızda kızlar olduğu için bekleme yapmadık. Bizden 3 kişinin gözaltı haberi geldi bayağı uğraştırmışlar çocukları. Meydandaki olayda kim dövdü kim kaçtı onu meydanda olanlar söyler.

heryerdesamsunlu

doğru şeyler değil tabi bunlar insanları ayrımcılığa daha okul yılların başlıyorlar.ama gel görki burası samsun herkes hareketli kardeşim.havasında suyunda var sinirlilik çabuk parlamak.

Ajan

Bu arada içeri Mpal için sis sokan bir kolejli olması lazım buralarda ona da teşekkürlerimi iletirim.Polisin gözü üzerimizde olduğu için sisleri salonda kullanamadık ne yazık ki  :(

YaşarDoğu

AlıntıDaha önce yazdığım Delikçi Memed hikayesini bilmeyeniniz olmadığını düşündüğümden tekrar etmek istemiyorum, bilmeyenler olacak olursa eski köşe yazılarımıza girip Delikçi Memedin kim olduğunu ve ne iş yaptığını veya ne işe yaradığını rahatlıkla öğrenebilirler. Peki şimdi nereden çıktı bu Delikçi Memed işi derseniz mahallenin dölleri rahat bırakmadığı için delikçi memed ister istemez bu olaya müdahil olmak zorunda kaldı.

Konumuza gelince konumuz Samsunspor, bazı okurlar şu işe bir el at diye ısrar edince dayanamadım ve yazmaya karar verdim. Tabii bu işin şakası işin ciddi boyutuna gelince son günlerdeki Samsunspor üzerinde yapılan spekülasyonları ve düşmanlık noktasına gelen gerilim beni de bir hayli rahatsız ettiğinden olaya farklı bir noktadan bakmak kaydı ile görüşlerimi siz değerli okurlarımla paylaşacağım.

Öncelikle şunu belirtmek isterim ki ben takım işinden anlamam, her ne kadar Samsunspor yüzünden bir hayli sıkıntı çekmiş isem de bu spordan anladığım anlamına gelmez. Benim o dönemde Samsunspor'a destek olmamdaki asıl neden şehrin takımının Süper Lig'e çıkması için taşın altına elimi koymaktı ama çileyi biz çektik sefasını başkaları sürdü, umarım gün gelir her şey tüm detayları ile ortaya çıkar.

Her fırsatta Trabzonlu olduğumu söylerim, zira aslını inkar edenler soysuzlar olduğundan riyakarlık yaparak yok şu zaman dedelerim geldi, bu zaman böyle oldu deyip riyakarlık yapacak değilim. Ben Trabzon'un Of ilçesi'nde dünyaya geldim, ilkokul üçüncü sınıftan itibaren bu şehirde yaşıyor, bu şehrin ekmeğini yiyor, bu şehrin her nimetinden istifade ettiğim gibi her külfetine de katlanan bir insanım. Bu şehri her türlü sömüren insanların nereli olduklarına bakmaksızın gözlerinin yaşına bakmadan onlarla mücadele ediyorum. Mahkemedeki davalarımın yüzde doksanı Trabzon kökenli insanlar olduğu bir gerçektir.

Samsunspor bu şehrin ortak markası, ortak değeri ve küme düşmemesi için her türlü fedakarlığı hepimiz çekinmeden, kıvırmadan yapmak zorundayız. Küme düştüğünde bunun suçlusu sadece kulubü yönetenler değil, hepimiz olduğunu da unutmayalım. Burada asıl sorun Trabzon - Samsun kavgası değil Samsunspor Kulübü'nün küme düşmesi sorunudur. Bu sorunun nasıl halledileceğine gelince herkes kulüp başkanını ve teknik direktör Vladimir Petkoviç'i suçluyor. 70'li yılların sonunda benzin ve yağ bulamayan insanlara Süleyman Demirel'in verdiği 'Benzin vardı da biz mi içtik' misali iyi futbolcu vardı da, kulüp başkanı ile hoca mı oynatmadı. Peki neden iyi futbolcu yok, çünkü para yok. Parası olan varda Yozgat'a gidip camii yapıyorlar. Eğri oturup doğru konuşmak gerekirse Kazım Yılmaz spordan anlamasa da adam kimseye dilenmeden bu işi götürdüğü bir gerçek. Peki Kazım Yılmaz'ı bu kulübün başına getiren insanlar neden arkalarından çekildiler, hatta daha önce verdikleri paralarla ilgili kulübe haciz getirdiler derseniz izin verin onu da yazayım, zira bu şehirde onu yazacak ne köşe yazarı, ne spor yazarı, ne de gazeteci olmadığından bu iş de Delikçi Memed efendiye düştüğünden onu da yazayım.

Kulübü Kazım Yılmaz'a teslim edenlerin asıl amacı kulübü şirketleştirip, kendi kontrollerine aldıktan sonra babalarının çiftliği gibi kullanmaktı, bu işi fark eden siyasetçiler, bürokratlar ve kanaat önderleri Kazım Yılmaz'a bu işi yapmaması yönünde telkinlerde bulununca Kazım Yılmaz'da kulübü şirketleştirmedi. Bunun üzerine Kazım Yılmaz yönetiminde ki bazı isimlere etkili şahsiyet veya şahsiyetler bu isimleri yönetimden istifa ettirmekle kalmayıp, kulübe icra dahi getirerek kulübün küme düşmesi için düğmeye bastılar.

Bu gerçekleri bu şehirde herkes bilmesine rağmen hiç kimse seslendirmiyor, Kazım Yılmaz'ı günah keçisi ilan edip işin içerisinden çıkmaya çalışıyorlar, kimse yalandan deliliğe vurmasın bu şehirde herkes olan biteni görüyor ama kimsenin gıkı çıkmıyor. Kazım Yılmaz ile karşısındaki adamla arası çok iyi olan gazeteciler ikili oynuyorlar her ikisine bir yandan gaz veriyorlar, diğer yandan ise masum rollerine girip güya kulübü çok sevdiklerini söyleyecek kadar iki yüzlü davranıyorlar. Bu işleri anlatabilmek için geçen hafta İstanbul'a gittim, muhatabım bana verdiği randevuya sadık kalmadığı için gerçekleri buradan sizlerle paylaşmak zorunda kaldım, sizin anlayacağınız iş delikçi memed efendiye kaldı. Ancak böyle olması daha iyi oldu, her şeyde hayır olduğu gibi bu işte de hayır olduğunu düşünüyorum, zira ta Yozgat şehrinde camii yapan zihniyet kendi şehrindeki kulübü kontrolüne alamadığı için icra getiriyorsa bunu kamuoyu bilmeli. Önümüzdeki günlerde bu konudaki yazılarım da devam edecek. Kalın sağlıcakla

Adnan Bahadır - Denge Gazetesi

heryerdesamsunlu

İçimizdeki İrlandalılar
[ 19.01.2012 ]

Geçtiğimiz haftalardan aklıma takılan bazı konuları paylaşmak istedim bugün sizlerle.
                 Öncelikle hazır konu sıcakken, en son oynadığımız Trabzonspor maçına değinelim.
İlk yarıda Samsun'da oynadığımız maç öncesinde yapılan dostluk gösterisi, her nedense Trabzon'da oynanan maç öncesi ve sonrasında rakip tarafından yok sayıldı.
                 Samsun'da oynanan maç öncesinde bu dostluğa önayak olanlar, her nedense bu maçtan önce suskun kaldı.
                 Bunun nedeninin ivedilikle açıklanması şarttır.
                 Hadi siyasi erkan bu işe el atmadı, peki Samsun'da dostça karşılanan ve öyle uğurlanan rakip takım yönetimi ve taraftarının tutumuna ne demeli?
                 Her maçta olabileceği gibi mücadele devam ederken gerginlik olağandır.
                 Ancak maç sırasında Trabzonspor kalecisi Tolga Zengin'in 2'nci golden sonra kalesini terk edip Samsunspor taraftarının önüne kadar gelerek el kol hareketi yapması, terbiyesizlikten başka bir şey değildi.
                 'Milli Takım'ın da kalesini koruyan bir sporcunun bu tip davranışlarda bulunması affedilemez.
                 Taraftarlar galeyana gelip, daha büyük olaylar çıkarsa; bunun sorumlusu kim olacaktı?
                 Neyse ki, bizim seyircimiz her zamanki gibi olgun davranarak olay çıkmasına neden olmamış.
                 Burada Başkan Kazım Yılmaz'ı da tebrik etmek gerekir.
2'nci yarıyı taraftarıyla birlikte izlemesi ve onları sakinleştirmesi güzel bir davranış olmuş.
                 Ayrıca tüm dünya ırkçılıkla mücadele ederken Trabzonspor taraftarının anlamadığım bir şekilde 'çingene' sıfatını hakaret olarak kullanmasına Türkiye Futbol Federasyonu'nun vereceği tepkiyi merak ediyorum.
                 Trabzonspor yönetimine de söylenmesi gereken birkaç şey var.
                 Maç bittikten sonra anons ile taraftarların stadı terk etmemesini isteyip, o yoğun yağış altında taraftarımızı 2 saat tribünde bekletmeleri onların ayıbı olsa gerek.
Üstüne üstlük dalga geçer gibi müzik çalmalarına ise söyleyecek söz bulamıyorum.
Kendilerine yapıldığında ortalığı ayağa kaldıranlar, aynı şeyi başkasına yapıyorlarsa; orada bir yanlış var demektir.
                 Bir eleştirim de Samsun halkına olacak. Galatasaray ve Beşiktaş maçlarında doldurduğumuz tribünleri bir Kayseri, Manisa vs... maçlarında dolduramamamız bizim ayıbımız.
                 İçimizdeki İrlandalılara o tribünlerde yer vermeyerek,  tribünlerimizi geçen sene olduğu gibi her maçta gerçek Samsunsporluların doldurmasını sağlamak gerekiyor.
                 Bu zamana kadar oynadığımız tüm maçlar geride kaldı.
                 Hafta sonu oynayacağımız Orduspor maçı final havasında geçecek.
                 Bu yüzden yaşanan olaylardan şimdilik sıyrılıp, önümüze bakmamız daha faydalı olacak.
                 Nasıl olsa gün gelir devran döner, kimsenin şüphesi olmasın.
                 Tüm benliğimizle Orduspor maçına konsantre olarak o maçtan 3 puanla ayrılmamız şart...
Emin KAR

heryerdesamsunlu

sayın içişleri bakanına soruyoruz samsunsporun otobüsünü taşlayan trabzonsporluların kaç tanesi yakalandı.spor bakanımıza soru pazar günü oynanan ts-samsunspor maçında yaşanan hakaretler saldırılar ve kaleci tolganın yaptığı hareketler yanlarına karmı kalacak?haklarında soruşturma açıldımı vede en önemlisi samsunsporlu olduğunu söyleyen sayın suat kılıç bu olyaları nekadar takip ediyor samsunspor taraftarı olarak busoruların cevabını merak ediyoruz.

Serkan

19 January 2012, 20:38:59 #26369 Son düzenlenme: 19 January 2012, 20:42:43 Serkan
sözüm ona maçı 20 kamera ile çeken yayıncı kuruluş tolganın hareketini çek(e)medi!!