STSL 2011-2012 / 21.Hafta | SAMSUNSPORUMUZ - Orduspor: 2-0

Başlatan 5trawberry, 15 January 2012, 19:13:50

« önceki - sonraki »

**KaR6**

işte ben bıraktım, forumun seviyesi düştü, anlayın kıymetimi  :peeh:

kalptenþimþek

Alıntı yapılan: **KaR6** - 18 January 2012, 00:45:38
işte ben bıraktım, forumun seviyesi düştü, anlayın kıymetimi  :peeh:
seviyemetre tak dedik değil mi okadar.. ama yok ki dinleyen :(

jurista

holigan5565

18 January 2012, 01:33:48 #108 Son düzenlenme: 18 January 2012, 01:39:26 holigan5565
Samsun'a Vefa Borcumuz Var
Geçen yıl playofflar, Ç.Rizespor'u Ordu'da devirdik, Rize'de de istediğimizi aldık ve  playoff finaline kaldık. Final Ankara'da oynanacak. O an Ankara'da olanlar bilir, heryerde 52 plakalı arabalar, her adım başı Orduspor formalı insanlar. Boru değil 18 bin Ordulu maça gitti Ankara'ya. Bizim olduğumuz tribündeydi Güven abi, önde ayran satan adamla kavga ediyodum. Denizhan ordaki dolabın üzerine çıksın diye. Güven abi geldi o sırada kafasını gözünü sarmış atkıyla, bana: "bırak adamı, ekmek parasını kazanıyo" demişti. Hatta ondan sonra Denizhan'a dönüp, şöyle bi baktım. Maçın sonucu zaten ortada maalesef Süper Lig'deyiz. Ankara'yı yıktık o gece. Ordu'ya döndük sonunda. Aradan çok zaman geçmeden Güven abimizin hasta olduğunu öğrendik. Grip olduğunu düşünerek Ordu'da hastaneye gidiyo, burada yatırıyolar abimizi. Sonrasında hastalığına teşhis koyamıyorlar. Samsun 19 Mayıs'a, Tıp'a sevkediyolar. Ama hâlâ teşhis yok. Samsun'a gidiyoruz, gidenler bi daha gidiyor. Sonraki gün bi daha. Öyle ki hastanedeki herkesin haberi oluyor bu durumdan, hastanede genç arkadaşları gören çoğu insan, Ordu'dan geldiniz değil mi? diye soruyor sanki olacaklardan haberdarmış gibi başı öne eğik bi şekilde.

Asıl konumuz burada ne hastane, ne de Güven abimizin hastalığı.

Asıl konu; Samsunspor Taraftarının yaptığı vefâkarlık. Orduspor Kulübü'nün yapmadığını Samsunspor Kulübü yaptı ve Güven abimizin bütün masraflarını karşılayacaklarını açıkladılar. Şirinler Grubu başta olmak üzere bütün Samsunspor Taraftarları bir bütün olarak kan kanseri teşhisi konulan Güven Abimiz için kan kampanyası başlattılar. Sanki kendi içlerinden bir büyükleri hastanede yatıyormuş gibi, üzüntümüzü paylaştılar. Maddi, Manevi olarak hep yanımızda oldular. Geçmişte yaşanılan herşeyin üzerine bir çizgi çekip, acımızı paylaştılar.

Aslında biz Samsun'a sadece takımımızı desteklemek için gitmiyoruz. Samsunspor Taraftarına ödenmesi imkânsız olsa da vefa borcumuzu ödemeye gidiyoruz. En kötü günümüzde yanımızda olduklarını bizlere hissettirdikleri için sonsuz teşekkür etmeye gidiyoruz. Futbolun sadece 3 puan olmadığını göstermeye, tribündeki insanların da eşsiz duyguları olduğunu göstermeye gidiyoruz. O yüzden buradan bir kez daha söylüyorum, en ufak el, kol hareketi yapan olursa karşısında önce Fidangör'ü bulacaktır.
şirinler facebookda yayınlanmış
orduspor taraftarlarının yazısı
fidangör

kamuri

ne yapıp edip golü erken bulmamız lazım eğer gol gecikirse dakikalar ilerledikçe hem tribunlerde hem de sahada ister istemez bi panik bi sinir havası mutlaka olacaktır bu da tamamiyle ordusporun işine gelecektir onlar için burdan alınacak bi puan bile üç puan gibi gelecektir . dediğim gibi ne yapıp edip golü erken bulup daha sonra yakalayacağımız kontra ataklarla farkı artttırmalıyız yoksa dakikalar ilerledikçe bu kontraatak fırsatlarını orduspor bulacaktır ki  onun da bizim lehimize olmayacağı çok açık

burakbas

bizde bjk maçı öncesi gibi organizasyon falan yapsak mı ? yöneticilere duyuralım :)

samsunluerhan

HoliganSamSunLu

bu maçta taraftarla baskı kurmalıyız özellikle kendi takımımıza ruh gelsin bunlara ruhsuzlar

ibrakadabra55

Arkadaşlar en umutlu olduğum maçtır takımımız yeni hocası ile 3-0 4-0 yenerse bu takım belki ilk 10 a bile girebilir.

samsunluhakan

samuray

ordu dönüm maçımızda petkoviçle zor söylenenler asılsızmı nedir bu işin aslı gittim gitmedimi belirsizlik inşallah gitmiştir bu konuda çok geç kalınmıştır şimdiye kadar çoktaaaaaan gtmesi gerekirdi bu hoca diye getirdiğimiz şarlatan nalet olsun onun khocalığına şu takımın başına kenan  yelek olsa hoca bundan daha fazla puanlar toplardı ya

beşnumara

18 January 2012, 21:43:50 #116 Son düzenlenme: 18 January 2012, 21:51:47 beþnumara
La arkadaş üç gecedir samsunsporla ilgili değişik rüyalar görüyorum yaa hayır olsun İnşaallah.
Maça gelirsek petkoviç olmasın kim olursa olsun alırız maçı.Zararın neresinden dönersek kardır.Ligin 5. haftasından sonra göndermek gerekir diyen abilerimize katılmıyordum ama takımı hem canlı hem tvden izlemeye başladığımda yaptığı yapmadığı hamleler çıldırttı bizi ve malesef takımımızı buralara getirdi.
Eğer petkoviç gönderildi haberi doğruysa takım da psikolojik olarak rahatlamış olacaktır.Kötü oynayalım ama 3 puan bizim olsun.

Sioux

özkan

FaTiH_HaN

AlıntıTürkiye Futbol Federasyonu Merkez Hakem Kurulu tarafından yapılan açıklamaya göre, 21. hafta maçlarında görev yapacak hakemler şunlar:

20 Ocak Cuma:
20.00 Medical Park Antalyaspor-Beşiktaş: Halis Özkahya
20.00 Gaziantepspor-Mersin İdmanyurdu: Koray Gençerler

21 Ocak Cumartesi:
13.00 Samsunspor-Orduspor: İlker Meral
13.00 İstanbul Büyükşehir Belediyespor-Manisaspor: Suat Arslanboğa
16.00 Bursaspor-Sivasspor: Hüseyin Göçek
16.00 Kardemir Karabükspor-Trabzonspor: Fırat Aydınus
19.00 Fenerbahçe-Kayserispor: Bülent Yıldırım

22 Ocak Pazar:
16.00 Ankaragücü-Gençlerbirliği: Mustafa İlker Coşkun
19.00 Eskişehirspor-Galatasaray: Cüneyt Çakır