STSL 2011-2012 / 21.Hafta | SAMSUNSPORUMUZ - Orduspor: 2-0

Başlatan 5trawberry, 15 January 2012, 19:13:50

« önceki - sonraki »

Serkan

cembaba

Adam 2 takım tutmuyor. Kelimeleri doğru okuyun.

"Memleketim Samsun ama ben Beşiktaş'ı tutuyorum" diyor.

brigand

Aynen adam Samsunspor'luyum demiyor. O şerefe henüz nail olamamış. Yorum olarak pek de beğenmediğim biri. Ama misafirdir. En güzel şekilde de ağırlanır yani.

berusa55

Belki yarın Samsunsporlu yaparız; o aşıyı veririz  ;)

brigand

O aşı zehir dolu abi öldürmüyor, süründürüyor. Yaparken acıcık uf olcak diyin de adam tırsmasın : )

samuray

ordu maçı kader maçımız kesinlikle almamız gereken bir maç inşallah alır biraz olsun rahatlar futbolcularımızada bi özgüven gelir

europe_55

Futbolcularimizin sahaya ciktiklarinda bütün sorunlari, herseyi bir kenara birakip, sanli armamiz ve taraftarlarimiz icin mücadele etmeleri lazim.

Mutlaka kazanmamiz gereken bir mac!

HAYDI SAMSUNSPORUMUZ, BIZIM ICIN AL SU MACI!!!!!  samsunspor_x

Ajan

Adamın suçu ne ona Samsunsporlu olma üzülürsün diyen bir babası olmamış

mehmet yılmaz

Alıntı yapılan: feveran - 20 January 2012, 19:24:44
2 takım tutan dönek kişidir

Gönlüm elbette Cem Dizdar'ın sadece Samsunsporlu olmasını ister. Ama İstanbul'a yerleşmiş ve oradan bir takım tutmuş, Memleket takımı kontenjanından da Samsunspor'u sever, takip eder. Gelip de bize Samsunsproluluk satmaz, bizden çok Samsunsporlu olduğunu falan iddia etmez. Eee... Sorun nedir anlamadım!

Ayrıca saçma sapan şeyler yazıyorsun, yazdığının konuyla hiç bir alakası yok.

ChucKeR

cem dizdar'ı severiz. en azından klüp başkanlarından spordan ceplerini dolduranlardan yana değil taraftardan yana bakar futbola. taraftarların haklarını dillendirir. bana da öyle adam lazım açıkcası. varsın kimi tutarsa tutsun.

mehmet yılmaz

Antep hiç top oynamadan yendi MİY'i... :(
Eğer yarın yenilirsek lig büyük ölçüde zora girer bizim için.

twitter

Ordu, Manisa, İbb 3 hafta, 3 doğrudan rakip.
Bildiğin kader maçları, alınacak 7 puan belki dedirtir, 2 veya - pek umut bırakmaz açıkcası.

Serkan

Ordu; manisa , ibb  maçlarından 9 puan aldık aldık alamadık artık tehlike çanları çok ciddi şekilde çalar herkes için...

##kdc##

Allah sonumuzu hayretsin inş, herşeyimizle oynayıp yenmemiz lazım.
Yarın bize de çok iş düşüyor, bence (zaten hiç bağırmadık ama) trabzon maçı gibi asılıp sonuna kadar tezahurat etmeyliyiz.

TeRMeLee

Yenemiyorsanız da yenilmeyin, zehir olmasın bütün hafta. Sonuna kadar saldırın.