Ara Transfer ve Samsunspor'umuz

Başlatan ErkÇay55, 20 December 2011, 00:23:36

« önceki - sonraki »

özkan

sanırım antepdeydi daha önce erdal.nurullahda antebi topluyor oraya ama cortlayınca göreceğiz onlarıda..

ahmetsefa55

simpson gelmez olum la bize , imkansız yani , sanmam , gelmez ;
erdal 3 sene önce konya da çok iyiydi ama onun da pili bitmiştir sanırım çünkü yaşı da var  ;)
haa bir de gelmez la simpson  :holey:

Burak

Tamam daa gol atınca müziği hazır  dooh :)

kamuri

YaşarDoğu

Alıntı yapılan: kamuri - 18 January 2012, 15:25:44
etuhu ne oldu :o

Adnan Sezgin ile Trabzonda iken havalanında karşılaştıgımızda sormustum , Etuhu diye bi transferimiz yok dedi.

Ertuğrul Sağlam

Alıntı yapılan: YaþarDoðu - 18 January 2012, 15:42:38
Adnan Sezgin ile Trabzonda iken havalanýnda karþýlaþtýgýmýzda sormustum , Etuhu diye bi transferimiz yok dedi.
İyide Suleyman Çamot_55 oyle demiyor ama,  :D

YaşarDoğu

Çamot_55 diyorsa  saygılarımı sunarım :)

berusa55

Samsunspor transferi noktaladı
[ 18.01.2012 ]

Devre arası transfer döneminde 4 oyuncuyu renklerine bağladıklarını söyleyen Başkan Kazım Yılmaz, "Çok ekstra bir durum olmaması halinde transferi kapattık" dedi.Samsunspor Başkanı Kazım Yılmaz, transfer çalışmalarının tamamlandığını ve çok özel bir durum olmaması halinde başka oyuncu almayacaklarını söyledi. Devre arası transfer döneminde gerekli mevkilere kaliteli isimler aldıklarını belirten Başkan Kazım Yılmaz, "Yaptığımız çalışmalar neticesinde kadromuzu önemli isimlerle güçlendirdik. İnanıyorum ki en kısa sürede bu futbolcularımızın takımımıza katkılarını hep birlikte göreceğiz" dedi. Orduspor ile çok zorlu bir Karadeniz derbisi oynayacaklarını da ifade eden Başkan Kazım Yılmaz, "Bizim açımızdan büyük önem taşıyan bir maç. Oyuncularımıza güveniyorum. Bu maçı kazanacağımıza yürekten inanıyorum" diye konuştu

http://habergazetesi.com.tr/haberdetay.php?katID=1&id=84372

_SoN_

Bu adamları neden ilk başta getirmiyoruz anlamıyorum,serdar özkanda,uğur boralda,gekas ta iş yapar,ama belli bir süre geçmesi lazım,ikinci yarıda hangi ara ısınacaklar takıma da hangi ara kurtaracaklar takımı.Gerçekten yazık ediyoruz kendimize.

FaTiH_HaN

Yönetim transferi noktaladık dediğine göre benim Simpson bize gelebilir  :) Adnan Sezgin sen az değilsin, yaban çakalı bizi mi yiyon dikkat çekmeyelim hesabı ;D

Jnr.Serkan

Yeni maça Yeni Hocayla Çıkacagız Petkoviç Gitti 2 saat'e Netleşir.

Kaynak : Forzasirinler

Jnr.Serkan

Eğer Petkoviç giderse devre arasının değil transfer döneminin en önemli transferini yapmış oluruz

Uğur Yıldız

davidsavage

Hadi hayirlisi,Kazim baskana helal olsun herseyi deniyor,insallah bu cabalari sonuc vercek.Samsunsporumuz kumede kalacak insallah

furkan5534

Alıntı yapılan: Jnr.Serkan - 18 January 2012, 17:00:56
Yeni maça Yeni Hocayla Çıkacagız Petkoviç Gitti 2 saat'e Netleşir.

Kaynak : Forzasirinler

bende facebooktan gördum sımdı acayip sevındırık oldumm  :) :)