Samsunspor.biz Genel Sohbet Odası

Başlatan berusa55, 09 August 2008, 14:50:52

« önceki - sonraki »

sosaka

http://www.habergazetesi.com.tr/haberdetay.php?katID=1&id=84311

AlıntıMetro Holding Yönetim Kurulu Başkanı Galip Öztürk, "Üreticinin fındığı yere düşmeyecek" dedi.
Metro Holding Yönetim Kurulu Başkanı Galip Öztürk, Samsun'a iki entegre fındık fabrikası
kuracağını belirterek, köylünün fındığını emeğinin karşılığını vererek herkesten fazla fiyatla satın alacağını açıkladı.

Artık Samsunspor üstünden başkanı ezemeyeceğini anladı
hacizlerle de başkanı yıldıramadı
ticaretle ezeceğini düşünüyor heralde

Atakumlu

yuh be bu kadar olur artık ... Kazım Yılmazın işine taş koymak için fındık işinede giriyor ya yazık diyorum ...

berkay55

Galip Öztürk kokain davasından kurtarsın kendinide sonra uğraşsın SAMSUNSPOR umuzla ve Başkanla

Tufan

Kazım Yılmaz'ın 7 ceddi fındık işi yapıyor Türkiye'nin değil Dünya'nın bilindik fındık ihracatçılarından her türlü rekabet ederler piyasada.

isyan

Sen en iyisi kokain isine gir, daha cok para yaparsin  :rulet:

twitter

pablo escobar öztürk fındık işinede girecekmiş vay anam vay  8)

kalptenþimþek

ugrass

erkutdem55

Alıntı yapılan: farUqras - 16 January 2012, 23:49:55
bende dedim petkovici kovdular herhalde

O haber bu sayfaya yazılmazdı,büyük puntolarla konu başlığı olurdu.Beğenilme rekoru da kırardı sanırım.

erkutdem55

fener denen takim 90+5@te atmis golu.Bu adi buyuk takimlar galip degilse maclar en az 5 dakika uzar,1 farkla galipse en fazla 2 dakika uzar,apar topar hoca maci bitirir,sakata gelmemek icin. al_sana al_sana

Kaya

Erkut abi açık söylemem gerekirse o gole ben sevindim..Bu ligde en değerli oyuncusunu İstanbul takımlarına satanlar büyük düşüş yaşıyorlar.Maça başlamadan önce Manisalılar yönetim istifa diye bağırdı.Takımları iyi gözüksede büyük düşüş yaşayacaklardır.Ayrıca fenerin attığı gol öncesi de faul yoktu.Bildiğimiz İsmet Arzuman işte..

erkutdem55

Hakemlerin genel tavri anlaminda yazdim.Hep ayni senaryolar,adam 50 metreden trabzana penalti caldi gormeden.rezillik diz boyu.

sosaka

http://www.dha.com.tr/haberdetay.asp?Newsid=259284

AlıntıBakan Kılıç, Sivasspor ile deplasmanda oynadıkları maçın ikinci yarısına malzeme sıkıntısı yüzünden ıslak forma ile çıkan Ankaragücü'ne sezon sonuna kadar malzeme sponsoru olacaklarını açıkladı.

FaTiH_HaN

Samsun da kayyum muhabbetleri çevrilirken kimse çıkıpta açıklama yapmıyordu, yapsınlar yardım gözümüz yok ama bu kadar da tribünlere oynanmaz Suat Kılıç federasyon başkanı olunca tam bir yalaka oldu.

hakan55

Trabzon maçının etkisinde yeni yeni kurtuluyorum..Söveceğim seveceğim o kadar çok kişi var ki.Önce siz trabzon taraftarı gelemezsiniz dediniz 1000 kişi geldik.Bilet bedava dediniz biz kendimiz aldıkda girdik.Şehre sokmayız dediniz şehrinizi esir aldık.Sağlam çıkamazsınz dediniz burnumuz bile kanamadı.O maçta bir şeyi daha iyi anladım trabzonu büyütenler sadece başka şehirlerde yaşayan trabzonlular olduğunu daha iyi anladım. Hani karadeniz fırtınası felansınız ya hepsi tırıs ordaki 1000 kişi bütün trabzona bedeldi bütün trabzona.
Samsunda maç öncesi dostluk yemekleri yapanların amacı ortamı yumuşatıp trabzonlu yöneticileri trabzon taraftarı denilen şahsiyetleri daha rahat ortamda daha güzel mi karşılamaktı. Bunu o gün görememiştik şimdi anladıkki hepiniz trabzon köpeğisiniz.Sözde samsunlu özde trabzon köpeği. Adamlar trabzonsporu öyle bağlanmışlarki adamlıklarını unutmuşlar. Yaptığınız planlar ters tepti ama şayet düşmezsek seneye yine karşılascaz bu sefer dostluk yemekleri de kurtaramaz kimseyi.
Oraya giden 1000 kişi gördü trabzonun bir b.k olmadğını.
Lig tv her maç övüyorsun ya trabzon taraftarını o övdüğün taraftar bunlarmıydı.Hani bizi seyredenler.
Sahada yenildik ama herkesin dediği gibi tribünde asla yenilmedik yenilmicez de. Golü de biz atamayız ya.

Abilerim kardeşlierm bundan sonra Samsunda trabzonspor formalı gördüğümüzde gereğini yapalım...!