Samsunspor.biz Genel Sohbet Odası

Başlatan berusa55, 09 August 2008, 14:50:52

« önceki - sonraki »

celebi

erdal kardeşim

13 Şub 2012 15:29 zamanına kadar bu siteden yasaklandınız.

Daha fazla bilgi için lütfen Site Yöneticisi ile iletişime geçin.

Yasaklama için belirlenen sebep: 3.kişi ve şahıslara hakaret

Kullanıcı adınız üzerine bir yasaklama yapılmıştır.

1 ay yemişim resmen td de çömlekçi çocukları deiem diye sanırım. ve de tolgaya mal dedim diye. çömlekçi çocuklarının o çocukları olduğunu kim bilebilirki. td nin modaratörleride tsli var mı acaba. birde bu müdüriyetle nasıl iritbata geçebilirim.

kaptan 55

masbene

Tanju Çolak'ın takımına haciz şoku!
Spor Toto 3. Lig 3. Grup'ta mücadele eden Siirtspor'a haciz geldi.
Başkanlığını Tanju Çolak'ın yaptığı Siirtspor'da işlerine son verilen 5 işçi, alacakları mahkeme kararına rağmen ödenmeyince kulübe haciz işlemi uyguladı.

CurvaSs

çelebi abi, ben td editör'ünü tanıyorum ama senin cezana bir şey yapamazlar sanırım. kesin birisi şikayet etmiştir. 3. şahısa hakaret etmişsin, haketti ama yani. ts'li mod yok forumda ayrıca. ben yine de bugün sorayım ama cezanın iptal edileceğini sanmam.

55cem55

orhan

Şansal Büyüka: Az bile attı..

16 Ocak 2012 , 09:24

Samsunspor derseniz; adı var, kendisi yok...
Kimi alırsanız alın, isterseniz takımı değiştirin...
Kafayı değiştirmezseniz nafile...
Herkes kendine oynuyor...
Herkese birer top daha lazım...
Nitekim yedikleri ilk üç gol, hücuma çıkarken, çalım sevdasına, yanlış pas sonucu yedikleri goller...
Adem içler acısı...
Yenal topu ayağından çıkarmamak için yeminli...
Ekigho öyle, iki Murat öyle...
Gekas'ın ikinci maçı... İnsaflı olmak lazım ama, bu maçı ölçü alırsak, sanki 'emekli' olmuş da gelmiş gibi...
Garibim Ertuğrul bu takımda kaleci oynuyor...
Kurtardığı penaltı derseniz, sanki hakem Yunus Yıldırım'ın 'yanlış' düdüğünün telafisi gibi...
Şenol Hoca'ya katılıyorum...
Maalesef katılıyorum...
Türkiye'de futbol geriliyor...
Bir yanda iyi takımlar, diğer yanda 'takım demeye bin şahit' gerektiren sözde takımlar...
Davul bile dengi dengine vurduğunda sesi güzel çıkıyor...
Oysa 'iyi takım' dediğinizde, bir elin parmakları kadar az...
'Kötü takım' dediğinizde çuvalla...
Kötü, hatta çok kötü takımlardan biri ise Samsunspor...
Onun için 4-0 az bile...

Samsunsporumuzu bu durumlara düşüren Başta hocası ve futbolcularına yazıklar olsun aldıkları paraları vijdanları sızlmadan çoluk çocuğuna nasıl  yediriyorlar insanda az onur ve gurur olur utanma duygusundan yoksunmusunuz siz insan bu durumda iken nasıl mücadele etmez sizinle bu takım ve bu şehir rezil oluyor.Bugün ulusal basında çıkan yazıların çoğu bu şekilde Başkana bari yazık etmeyin adam sizin her dediğinizi yapıyor tek suçu sizin gibilerine inanmak Sayın başkanım heyacanını kaybetmiş olan bu hocayla birşey olmaz gönder artık şunu bu ızdıraba bir son ver saygılar

celebi

Alıntı yapılan: CurvaSs - 16 January 2012, 15:52:37
çelebi abi, ben td editör'ünü tanıyorum ama senin cezana bir şey yapamazlar sanırım. kesin birisi şikayet etmiştir. 3. şahısa hakaret etmişsin, haketti ama yani. ts'li mod yok forumda ayrıca. ben yine de bugün sorayım ama cezanın iptal edileceğini sanmam.

nasıl irtibata geçebilirim kendisi ile. 3. şahıs çömlekçi mi tolga mı. eğer tolga ise td de futbolculara sayıp söven bir ton adam var. çömlekçi ise kimse bana çömlekçi nin o çocuukarı olduğunu iddia edemez. çömlekçi, mahalle yada sanırım sokak ismi.

Atakumlu

Atakumda an itibariyle guzel kar yağıyor ...

KotuCocuk55

Bu yazarlar hep skora göre yaziyor, gekas` in ikinci maci ama emeklilige gelmis yazmis! hicde ole degil,nasi klise alti bos hazir cumlelerle yaziyorlar..Simdi bir salih cakir in yazisina bakiyorum birde bu türk futbolunun duayeni sansalinkine ve diorumki iste bunlar gibiler yuzunden turk futbolu yerlerde!

Digiturk un aziz in paranin kapitalistlerin bizans cocuklarinin adami degilmisin sansal!

Senin yazdigin kadar kötü degil bu takim ve futbolculari!

burakbas

ordu maçı. ordu maçı. tek çıkış yolu ordu maçı. yenersek her şey harika olur, ama yenilirsek o an neler olur ben bilmem. düşünmek bile istemiyorum.

Lusage

Alıntı yapılan: celebi - 16 January 2012, 16:20:48
nasıl irtibata geçebilirim kendisi ile. 3. şahıs çömlekçi mi tolga mı. eğer tolga ise td de futbolculara sayıp söven bir ton adam var. çömlekçi ise kimse bana çömlekçi nin o çocuukarı olduğunu iddia edemez. çömlekçi, mahalle yada sanırım sokak ismi.

Abi ben "Boşuna laf anlatmayın bunlara. Saat 12'yi geçti." dedim diye ceza aldığımı biliyorum.  :D Var bunların içinde bir çapanoğlu ama işte çıkartamadık daha ortaya.

Levent ÖCAL

GurbetciFanatik

''Trabzonspor'a en üst ceza verilsin''
Samsunspor Başkanı Kazım Gürol Yılmaz, "Trabzonspor maçında konsantremizin bozulması için her şey yapıldı" dedi..

Yılmaz, yaptığı yazılı açıklamada, Trabzonspor karşısında alınan yenilgi ve sonrasında hem taraftarlarına hem de kulüp otobüsüne yönelik yapılan taşlı saldırının kendisini derinden üzdüğünü belirtti.

Güvenlik zafiyetinin yaşandığı Trabzon'da, 3 Samsunspor taraftarının yaralandığını, otobüs camlarının kırıldığını, ayrıca kulüp otobüsüne de taşlı saldırıda bulunulduğunu belirten Yılmaz, ''Üzerimize açık vaziyetteki çakı bıçakları bile atıldı'' dedi.

Trabzonspor karşısında hiç beklenmedik farklı bir yenilgi alındığını ifade eden Yılmaz şunları kaydetti:
''Beni daha çok üzen, saha içi ve saha dışında taraftarlarımıza yönelik çirkin saldırılardır. Maç sırasında taraftarlarımıza sürekli küfürler edildi, nasıl sokulduğu belli olmayan patlayıcı maddeler taraftarlarımızın üzerlerine atıldı. Sahada mücadele eden oyuncularımız sürekli küfürlere maruz kaldı. Her gol sonrası Trabzonspor kalecisi Tolga Zengin, taraftarlarımıza el kol işareti yaptı. Trabzonspor maçında konsantremizin bozulması için her şey yapıldı.''

Karşılaşmanın ikinci devresini olayların büyümemesi adına taraftarların yanında izlediğini de vurgulayan Yılmaz, şöyle devam etti:
''Ancak benim orada bulunmama ve taraftarlarımızı tahriklere kapılmamaları için çaba gösterdiğim sırada bile Trabzonspor taraftarlarından açık vaziyetteki çakı bıçakları, İngiliz anahtarları, musluk parçaları, sunta parçaları, davul tokmağı ve fayans parçaları atıldı. Bu esnada 3 taraftarımız yaralandı ve kendi imkanlarımızla hastaneye kaldırdık. Ayrıca bu maddeler benim de hem omuzuma hem bacağıma isabet etti. Maçın gözlemci ve temsilcisine bu cisimlerle ilgili Türkiye Futbol Federasyonu Temsilci İşleri Müdürlüğü'ne verilmek üzere rapor tutturdum. Maç sonrası Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı Mehmet Ali Aydınlar'ı telefonla arayarak olaylarla ilgili bilgi verdim. Ayrıca maçta ve yol güzergahlarında yeterli güvenlik önlemlerinin alınmadığını söyledim.''

Taraftarlarının Trabzon'dan ayrılana kadar yanlarında olduğunu dile getiren Yılmaz, ''Ancak taraftarlarımız stattan ayrıldıktan sonra otobüsleri taşlandı. Araçlarının camları kırıldı. Bu yetmiyormuş gibi teknik heyet ve futbolcularımızın bulunduğu kulüp otobüsü, önünde polis eskortu olmasına rağmen iki koldan taş yağmuruna tutuldu. Taşlardan biri teknik direktörümüzün bulunduğu cama isabet etti ve dış cam kırıldı, aracımız hasar gördü. Bu çirkin saldırıları spor ahlakıyla bağdaştırmamız mümkün değildir. Bu olayları başlatanların Trabzonspor taraftarı veya Trabzonlu olmasından şüphe duyuyorum. Bu provokatörlerin cezasız bırakılmamalarını istiyorum. Ayrıca Türkiye Futbol Federasyonu'nun bu konuda Trabzon'a en üst cezayı vermelerini bekliyorum'' diye konuştu.

55_OrHaN_55

bence bir ince ayar daha yapıp geçiştirirler. adaletin, kanunun vs. herşeyin içine ettiler zaten. şike yapanları kurtarmak için bile seferber oldular.

özkan

başkan iyi güzel konuşmuş.Trabzon yalakalığıyla yaşayan samsunlulara örnek olsun.Bakalım asıl önemli olan sonucu ne olacak bu işin.