Samsunspor.biz Genel Sohbet Odası

Başlatan berusa55, 09 August 2008, 14:50:52

« önceki - sonraki »

King1965

Bize Teknik Hoca + SAMSUNSPORLU ÖZ SAMSUN çocugu futbolcu lazım.. Anca birlik beraber olursak bız bu lıgde duruurz.. Gerçekten söylemek gerekırse bizden ustekılerde birlik beraberlik var bızde herşey kopuk oynanan oyunlara bakın bır tane gösterın bana böyle futbolcuların karsılıklı destek verıp paslasarak hucum yaptıgını nerede yok.. Gekas dedık adam ılerıde duruor hıc mucadeleye gırmıor bellıkı oda 32 yasına geldıkten sonra ıyı para yemek ve gitmek..

ne oldu yanı 4-0 yenıldık futbolcular bızım kadr uzgunmu yok.. Sebebi Samsunlu olmamaları. ya birtane samsunsporlu samsunlu bir topcumuz olsun yaa oyunu kursun millete bu macın cok önemlı oldugunu anlatsaydı ne olurdu... yemisim yabancı futbolcusunu turklerle herseyı basarırız ancak ruh yok Takım bırlıktelıgı yok bız de.. Valla kım nederse desın artık ümitli değilim.. Eskiden millet umudunu kesmislen 3-5 macdn sonra ben hala bırseyler olacagına ınanıyordum artık o da kalmadı :S Allah bu durumdan kurtarır ınsallah bızlerı

engin55

Trabzon'da taşkınlık, maç sonrası Samsunspor'un otobüsü taşlandı
Samsunspor'un futbolcularını taşıyan otobüs, Avni Aker Stadı'ndan ayrılırken bir grup Trabzonsporlu taraftarlarca taşlandı.

Trabzonspor-Samsunspor karşılaşmasının ardından Avni Aker stadından ayrılan Samsunsporlu sporcuları ve teknik heyeti taşıyan kulüp otobüsü taşlandığı ve otobüsün camlarının hasar gördüğü bildirildi.

Samsunspor Kulübü'nden edinilen bilgilere göre, bugün oynanan Trabzonspor-Samsunspor karşılaşmasının ardından Samsun'a hareket etmek için Avni Aker standından ayrılan futbolcu ve teknik heyeti taşıyan Samsunspor Otobüsü bir grup Trabzonsporlu taraftarlarca taşlandı. Otobüsün camları kırıldı. Futbolcu ve teknik heyette yaralananlar olmadı.

http://www.haberexen.com/trabzonda-taskinlik,-mac-sonrasi-samsunsporun-otobusu-taslandi-38217h.htm

heryerdesamsunlu

bunlar nasıl bir yaratıklar nasıl bir kuyruk acılarıvar bizle anlamadım.bunlardan kazık yiyen biz saldırıya uğrayan biz şike yapılan biz.hakem eliyle mağlup edilen biz 4 -0 lık bir maçtan sonra bile takım otobüsüne saldıran onlar.inanın hiç kimse yakalanmamış tır yada yakalansada serbest bırakılacaktır.çünkü orası trabzon orada şahir birliği var burdada 61. ci dakikada **** trabzon dedi diye nerdeyse hapis yatacaklardı burası samsun kozmopolit şehir,işte tamda burası benim kabullenemediğim çıldırdığım nokta.bunu bu anlayışı kırmamız gerekiyor.

isa55

Kimse yoksa Ercüment Coşkundere'yi getirsinler, Petkoviç'e 5 çeker.

heryerdesamsunlu

samsunpor samsunlularındır samsunlu olmayanlar yada samsunu sevmeyenler yada samsunda yaşayıp başka takım tutanlar kim olurlarsa olsunlar amir memur bakan yada v.s.samsunspora yalandanda olsa destek versinler vayahut samsunsporun s sinden bile hiçbir şekilde bahsetmesinler.biz bağıra bağra samsunsporu savunacak samsunlu siyasetciler istiyoruz.trabzondaki oy kaybından korkanları en az orası kadar samsundanda oy kaybedebileceklerine inandırmamız gerekiyor ve bana kalırsa inansalar çok iyi olur. madem oyun öyle oynanıyor bundansonra bizde kuralına göre oynarız memlekette seçim bitmez nasıl olsa!!!bu işin peşini ben şahsen bırakmayacağım ve samsunda kamu oyu oluşturmaya herzaman gayret adeceğim.

celebi

aldırma SAMSUNSPORUM. her şeye rağmen seviyorum seni. deplasmandan döndük İstanbula

heryerdesamsunlu

çelebi hocam nasıl sizin için nasıl geçti deplasman sizede saldırdılarmı

samsunmania

Alıntı yapılan: celebi - 16 January 2012, 01:42:13
aldırma SAMSUNSPORUM. her şeye rağmen seviyorum seni. deplasmandan döndük İstanbula

Kardeşim geçmiş olsun. Ayaklarınıza, yüreğinize sağlık.

celebi

eyvallah abiler bizim herhangi bir sıkıntımız olmadı. ama maç boyunca muhteşem bir adrenalin vardı maytaplar meşalaler saldırılar. özlemişiz be :). ama bu trabzon taraftarı harbi mal ya

heryerdesamsunlu

hayırdır anlatta gülelim farklı birşey varsa

heryerdesamsunlu

55.dakika şovu yapılıken fitil oldular ama

celebi

şöyle söyleyeyim. bir grup var mesala bir tezahürat yapacaklar 5 er saniye ara ile eko ile zırvalamalar.

heryerdesamsunlu

hakemde az i.değildi ama kırmızıyı veremedi bize yapılan kritik faulleri çalmadı

5trawberry

Trt Futbol Ateşi programında bizim maça uzunca değindiler. Bünyamin Gezer'i sevmem ama, konuşma tarzı ve tonu çok doğal geliyor insana, konu Samsunsporumuz olunca dikkatle dinledim, mantıklı şeyler söyledi. Alanzinho'yu atamamasına değindi. Penaltının olmadığına değindi.

Hikmet Karaman ise, taktiksel yorum yaptı. Temeli çökmüş bir eve istediğiniz kadar boya yapın yine çöküktür dedi. Pozisyonlardaki kurgu hatasına çok iyi değindi. Takıma gelen futbolcuların kondüsyonsuz olduğunu, ve yetersiz olduklarını söyledi. Bana çok mesajlar atıyorlar, hocam sen gel kurtar bizi diye dedi, son olarak da Samsunspor'umzn 3 nokta transfere ihtiyacı olduğunu söyledi.

samsunmania

Sağ bek, 10 numara, stoper. 3 nokta transfer. Ancak başkana en az 3 milyon lira daha yük demek bu. Durumumuz ortadayken böyle bir riske girer mi bilinmez ama gerçekten çok ihtiyacımız var.