Samsunspor.biz Genel Sohbet Odası

Başlatan berusa55, 09 August 2008, 14:50:52

« önceki - sonraki »

twitter

alt ligderde oynarken biri hangi takımlısın diye sorduğunda samsunsporluyum demenin dayanılmaz hafifliği daha güzel arkadaş

samsunspor.co.nr

sezonu bugün kapattım  :evet:
"onumuzdeki yıl" tripzon macina kadar  ;)

kayacan

Ben: Hocam Samsunspor şu aşamadan sonra kurtulabilirmi?
Hikmet Karaman: 3 nokta transferle kurtulur.
Ben: Hocam bence 1 nokta transferle kurtulur.
Hikmet Karaman:?
Ben: Petkoviçin yerine Hikmet Karaman.

heryerdesamsunlu

arkadaşa katılıyorum ilkyarının 5. haftasından beri hoca gitsin diyoruz ama dinleyen yok.buradan başkana sesleniyorum sayın başkan kendi paranla kendine sövdürmek istemiyorsan ve samsunsporumuzu birazcık seviyorsan şu petkoviçi nepahasına olursa olsun yolla olmadı tutmadı kanımız uyuşmadı.birtakımın başında hocası olmasa ancak bukadar kötü oynaya bilir.hikmet karamanın bize kısa vadedede uzun vadedede yaralı olacağına gönülden inanıyorum.hala çok geç olmadı bundan sonra başkanın parasıda kurtarmaz köprüden önceki son çıkışa geldik.

kayacan

TRT3 deki programı izledinizmi? Samsunsporun hatalarını yediği gollerdeki hatalarını tek tek analiz yaptı. Yapılması gerekenleri söyledi. Teknikdirektör hatalarını gösterdi. Defans ve orta saha bloğu arasındaki inanılmaz boşlukları, Kemalin yaptığı inanılmaz acemilikleri gösterdi. Tamamen teknik direktör hatası mutlaka değişmesi gerekir...Petkoviç şimdi değilse ne zaman...

heryerdesamsunlu

yahu bir hoca düşünün ilk golü ademin fink e yani içeri doğru pas hatasından yemişsin devre olmuş ikinci yarıya çıkıyorsun üstüne 3 golüde aynı hatalarla yiyorsunuz hiçmi görmessin .hiçmi anlatmassın bunasıl hocalık bu nasıl futboldan anlamadır.anlayan varsa beri gelsin.kaç saattir sövüyorum hakeme bir hocaya beş günah sahibi ettiler bizi ALLAH belalarını versin. :kafa: >:( :kafa:

samet_55

arkasındaki adam koşçana alan savunması yapmaya kalkıyo bizimkilerr

Theofanis Gekas

hikmet karamanın yorumu çok güzeldi bizi vanda yıkılan otele benzetti temeli zayıf görünüşü çok iyi,yok birader olmadı olmıcak galiba çıktığımız güne lanet olsun

kayacan

Alıntı yapılan: muratertan55 - 16 January 2012, 00:07:07
hikmet karamanın yorumu çok güzeldi bizi vanda yıkılan otele benzetti temeli zayıf görünüşü çok iyi,yok birader olmadı olmıcak galiba çıktığımız güne lanet olsun

Adam özetle şunu diyor; Temel çürük yani teknik heyet çürük,kimi alırsanız alın farketmez diyor.Adam takımı iyi analiz etmiş.Ben başkan olsam çoktan takımın başına getirmiştim.

heryerdesamsunlu

bu hocayla kesinlikle olmayacak zaten bilinen birşey yeni değil.ama boşuna zaman kaybediyoruz.

King1965

Theofanis Gekas

sömestrda samsundayım atakumda dolaşcam migrosta felan şu herife 2 tane çakmazsam kahrımdan ölcem

GurbetciFanatik

Burda hep Hikmet Karamanin adi geciyor,
ancak o cezali degil mi ?
Ben öyle biliyordum dogruysa düzeltin lütfen.
sayet cezaliysa bosu bosuna adamin ismini yazmayalim
olmicak seyle fantezimizi zorlamayalim.

kayacan

Öyle bir yasak yok.Dava devam ediyor sadece..

heryerdesamsunlu

ayrıca bize direk faydası olacak iyibir yerli hoca ismi varsa (yılmaz vural) hariç söylesin arkadaşlar