Nihayet Galip Öztürk!.. ( Başkan Sezgin Gümüş)

Başlatan mehmet yılmaz, 09 August 2007, 12:53:25

« önceki - sonraki »

mehmet yılmaz

Samsunspor'un bu sıkıntılı günlerinde en büyük umut ışığı olarak hemen hepimiz Galip Öztürk'ü görüyorduk. Öyle ki, alternatif çalışmalar yapan iş adamları bile Galip Öztürk olursa lehine çekiliriz diyorlardı.

Şimdi Haber Gazetesinin metnine bakalım.

AlıntıArkasında ben varım
Samsunspor´a başkan olması istenen Metro Şirketler Topluluğu Yönetim Kurulu Başkanı Galip Öztürk, merkezi İstanbul´da bulunan Samsunlu Yönetici Sanayici ve İşadamları Derneği Genel Başkanı Sezgin Gümüş´ü başkan adayı olarak gösterdi ve "Maddi ve manevi hertürlü arkasındayım" dedi.

Neşteri vurdu
"İşlerinin yoğunluğu nedeniyle görevi kabul etmediğini" daha önce açıklamasına
rağmen kamuoyunda adı öne çıkan Galip Öztürk, Samsunspor´un içinde bulunduğu sıkıntıya adeta neşter vurdu ve başkan adayı olarak Samsunlu tekstilci Sezgin Gümüş´ü  gösterdi.

Vali sıcak baktı

SAYSİAD Başkanı Sezgin Gümüş, bu gelişmelerin ardından dün Vali Yardımcısı Mustafa İngenç ile görüştü. Yaklaşık 2 aydan bu yana Samsunspor´la ilgilenen Mustafa İngenç, durumu Vali Hasan Basri Güzeloğlu´na iletti. Vali Güzeloğlu´nun da Sezgin Gümüş´ün başkan adaylığına sıcak baktığı öğrenildi.

O benim adayım

Metro Şirketler Topluluğu Yönetim Kurulu Başkanı Galip Öztürk,Haber Gazetesi´ne yaptığı açıklamada, Sezgin Gümüş´ü kendisinin önerdiğini belirterek, "Maddi ve manevi hertürlü arkasındayım. Bütün Samsunlular da bu değerli  Samsun sevdalısının yanında yer almalıdır. Samsunspor bizim herşeyimizdir. Bunu söylememe bile gerek yok. Ancak, içinde bulunduğu koşullarda onu sahipsiz bırakamayız. Sezgin Gümüş arkadaşımızın başarılı olacağına inanıyorum " dedi.

elbette ki yerel gazeteler konusunda bir güvenszilki yaşıyoruz ama bu sefer gazetenin başyazarı da bir yazı patlatmış. Demek ki vaziyet ciddi...

AlıntıGalip Öztürk kefil...

Aylardır, Samsun'un
gündemini meşgul eden ve akıbeti meçhule
giden Samsunspor için
yeni bir umut kapısı, başkan olması istenen
   Metro Şirketler Topluluğu Yönetim Grubu Başkanı
   Galip Öztürk tarafından aralandı.
   Öztürk, merkezi İstanbul'da bulunan
   Samsunlu Yönetici Sanayici ve İşadamları Derneği'nin
tekstilci başkanı Sezgin Gümüş'ü
başkan adayı olarak gösterdi...
Sezgin Gümüş adı, Galip Öztürk için
hiç yabancı bir isim değildi...
    İşadamı Gümüş, Büyükşehir Otobüs İşletmeleri A.Ş'ye ait İstanbul Otogarı ile
    Samsun Yusuf Ziya Yılmaz Otogarı'nın da güvenlik şirketlerinin
sahibiydi...
     Genç işadamı, Galip Öztürk'ün güven duyduğu biriydi...
     Galip Öztürk,
    Sezgin Gümüş için net konuştu: "Maddi ve manevi arkasındayım"
   Kamuoyu, Galip Öztürk'ün başkan olmasını
istemişti...
    Bu konuda da yoğun bir baskı vardı...
    Nitekim, İçişleri Bakanı Osman Güneş'in
Vali Yardımcısı Mustafa İngenç'in
başkan adayı olmasına sıcak bakmaması sonucunda
yine Galip Öztürk'ün adı gündeme gelmiş, AK Parti milletvekilleri
     Suat Kılıç ve Fatih Öztürk'e de "ikna"  için
ricada bulunulmştu...
   Her şeyin çıkmaza girdiği
bir noktada, Sezgin Gümüş'ün
adaylığı Samsunspor'a rahat bir nefes aldırdı sanırım...
    Hem de ne nefes!..
    Galip Öztürk, ilk olarak 500 bin YTL
bağışta bulunacağını açıkladı...
    Bu arada, akşam saatlerinde ise, Samsunspor Kulübü Başkan Vekili Temel Camadan'ın
basın toplantısı vardı...
   Pazartesi gününe ertelenecek toplantı sonrasında,
yönetim seçilmezse, kapıya kilit vurmaktan söz ediyordu...
Demek ki gelişmelerden
haberdar edilmemişti...
   Samsunspor, zor günleri
artık geride bırakıyor...
    Ertelenen kongreler, ortaya çıkan adaylar,
vaatler ve son dakika kararları....
    Aslında arka arkaya
sıralandığında bu gelişmeler,
ortaya bir "Komedi" dizisi çıkaracak nitelikteydi...
    Neyse ki, daha fazla sürmedi...

Necdet UZUN

Temennim bu haberin doğru olması; çok bunaldım artık... Üzülmekten, umut etmekten, inanmaktan...

edit: Haberin doğruluğu kesinleşti. eski yöneticilerimizden, Şafak Gedikoğlu da bu oluşumda yer alıyormuş.

Haydi artık, gülsün yüzümüz...

HoLiGanisT

haber umut verici ama doğru ise.işin içinde yine haber gazetesi var ve yalan olmasından korkuyorum bende.bu takım canımız,ciğerimiz bunu bile bile talan haberlerle bizleri kandırdılar bu sefer doğru olsa keşke

veis

haber güzel öztürklerin destek vermeside çok sevindirici inşallah icraata geçerizde  rahatlarız.

berusa55

yalnız bu haber için umutlanmalı mıyız bilmiyorum çünkü haber gazetesi genel yayın yönetmeni nejdet uzun'da bu haberi doğrularcasına haberi kösesine tasımıs arkadaslar.

Lazoli

insallah allahim insallah olur yarabbim sen bize yardim et

berusa55

Alıntı yapılan: "KOS"insallah allahim insallah olur yarabbim sen bize yardim et

kos kardesim artık icimizden yalvarır hale geldik di mi...ne hallere düstük.güzel bir haber duyuyoruz ama inanamıyoruz bile.seni anlıyor ve hak veriyorum cidden.haber gazetesinin palavraları bizi cok üzdü malum insallah bu sefer ki palavra değildir!

Amsterdamli

Ben artik yogurdu ufleyerek yemeye basladim. Safak Gedikoglu valinin hazirladigi listede yer almiyormuydu yeni olusumun icinde olmasida ilginc geldi bana.

Iki uc gunde bu denli degisikliklerin ve gelismelerin olmasina sasirdim dogrusu. Sonucta Vali yardimcisi baskan olmasinda bu isi gonulden isteyen Samsunsporlu ruhlu insanlar olsun.

Gelismeleri merak icinde bekliyorum.

Sadece Samsunspor

ben dile getirdiğim kinse başkan olana kadar inanmayacağım başkan olur gelirse kulube o zaman inanırım artık kamoyu sadece bizi kandırıyor son 1 senedir haber gazetesinin hiç bir haberi doğru çıkmadı ben güvenmiyorum gelirse ne ala ama bilemem ben şuan hiç bişe demiyorum kaç kere kaç kişi için başkan adayı dediler bunlar sadece küçük umutlar :wink:

jean

ben bu habere ınanmıyorum pazartesı herseyı gorecez olursa super olur ama

celebi

Valla bakalım pazartesiye inşlaallah doğrudur da en azından seneye psikolojik bir rahatlama ile girelim.

Cagdas Ünver

celebi

34 SS 1965

evet arkadaslar bu haber dogru safak gedıkoğluda lıstenın ıcınde ve bırcok bır cok ıstanbullu ısadamlarıda bızım de bu lıstedekılerde tuzumuzun olması ıcın calısmalar yapacagız acılen ıstanbul grubu toplanmalıyız ıstanbuldakı arkadaslara duyurulur

celebi

Arkadaşlar az önce bilgi aldık Şafak gedikoğluda listede varmış haber doğru sezgin Gümüş Başkanımız olacak yüksek bir ihtimalle.

berusa55

Alıntı yapılan: "34 SS 1965"evet arkadaslar bu haber dogru safak gedıkoğluda lıstenın ıcınde ve bırcok bır cok ıstanbullu ısadamlarıda bızım de bu lıstedekılerde tuzumuzun olması ıcın calısmalar yapacagız acılen ıstanbul grubu toplanmalıyız ıstanbuldakı arkadaslara duyurulur

peki iyi isimler mi bunlar kardesim.sence nasil olur bi fikrin var mı?