STSL 2011-2012 / 20.Hafta | Trabzonspor - SAMSUNSPORUMUZ

Başlatan BabaYiğitSamsunlu, 08 January 2012, 03:51:25

« önceki - sonraki »

yilmazselcuk55

Giden Arkadaşlarıma abilerime kardeşlerime iyi yolculuklar diliyorum  inş sahada  mücadeleci bir oyunla istediğimizi alır geliriz

alperen

Ulan yanlışlıkla beğendim bide sinirden >:(  böyle yazı yazanlara deli oluyorum arkadaşyaa :kafa: :kafa:

mehmet yılmaz

14 January 2012, 23:17:11 #332 Son düzenlenme: 14 January 2012, 23:20:39 samsuni
Alıntı yapılan: ibrakadabra55 - 14 January 2012, 23:07:49
.Arkadaşlar ben bizim takımın  trabzon_spor u yeneceğine %1 bile inanmıyorum

Fark eder mi?

Tufan

alarm kuruldu, atkı, forma, bilet hazırlandı, annenin babanın tembihleri dinlendi her şey tamam hayırlısıyla gidip 3 puanla dönecez inşallah.

ugurozkan

Alıntı yapılan: ibrakadabra55 - 14 January 2012, 23:07:49
Deplasmana giden renktaşlarım hepinize kazasız belasız geliş diliyorum.Arkadaşlar ben bizim takımın  trabzon_spor u yeneceğine %1 bile inanmıyorum inşAllah haksız çıkarım.

inanmıyorum deme bari yenebileceğini düşünmüyorum de. takımına inanmamak ne demek. bu takım madrid'le de oynasa taraftar yeneceğine inanacak ki takım kazanacak.

KareAs55

inananlar asla kaybetmez..!   Biz büyüklerimizden böyle gördük.

burakbas

geçerken beni almayı unutmayın. sabah 8de dershane 3 ders sonunda bana eyvallah :) forma hazırlandı, alarm kuruldu :) yiyorsa çalmasın :)

davidsavage

Gelmeyi çok istedim ama olmadı,inşaalh 3 puanla dönersiniz ordan,bizim için saldır Samsunummm lalalaaylayalay

fanatik samsunsporlu

Deplasmana giden renktaşlarım hepinize kazasız belasız geliş diliyorum.Arkadaşlar ben bizim takımın travzana koyacağına yürekten inanıyorum.inşallah haklı çıkacağım.saygılar

masbene

bizim ufaklığı bırakıp gelemedim çok istememe rağmen. aklım yüreğim sizinle olacak yarın. Allah utandırmasın kardeşlerim. İstediğimizi alıp hep birlikte kazasız belasız güle oynaya gelin inşallah. (amin)

Ajan

Gözümüz aydın abilerim yarın sizlerle beraberim :)

cembaba

Stoper

An itibariyle Trabzon'dayım.Öncellikle Trabzon'a gelecek renktaşlarıma şimdiden hayırlı yolculuklar dilerim..

Artık aldığımız 1 puan bile altın değerinde,bu saatten sonra iyi futbol değil puan ya da puanlar bekliyoruz takımdan.Doğrusu son yaptığımız transferlerden sonra Trabzon deplasmanından çok umutluyum.Orta sahada Colman , ileri uçta Burak Yılmaz'ı fazla topla buluşturmazsak istediğimiz sonucu alacağımızı düşünüyorum.. Gekas,Zenke,Ekigho ve anı çıkışları, attığı gollerle dikkatleri çeken Murat Yıldırım , hata yapmaya müsait Trabzon defansını çok yıpratacaktır.Yeter ki orta sahada dirençli ve cesur olalım.. Tekrardan hayırlı yolculuklar diliyorum.

Vurduğun gol olsun Samsunspor'um.

Sioux

Ne zaman yarın oluyor? :) kazanalım be allah'im kazanalım ne olur, bütün duam bu