STSL 2011-2012 / 20.Hafta | Trabzonspor - SAMSUNSPORUMUZ

Başlatan BabaYiğitSamsunlu, 08 January 2012, 03:51:25

« önceki - sonraki »

spartacus

Arkadaşlar Biletix'ten az önce öğrendiğim bilgiyi paylaşayım. Şu ana kadar satılan bilet sayısı 650'yi aşmış durumda

fanli03

ElbistanLı4655

fanatik samsunsporlu

engin55

Cheregi

cembaba

Arkadaşlar akşam üzeri sorduk. 800 bilet satılmış durumda. 200 bilet kalmış

mehmet yılmaz

14 January 2012, 22:39:49 #323 Son düzenlenme: 14 January 2012, 22:58:44 samsuni
Saat 6 Sabah namazına denk geliyor galibiyet için de dua edip çıkmak lazım :) yarın 800-850 kadar oluruz sanırım inşallah üç puanla döndüğümüz kazasız belasız bir deplasman olur

target_t.t.b

travzonda öğrenciyim.dün gece itibari ile  kardeşlerim maç için erzurum giresun samsun vs den  gelmeye başladılar.final zamanım ama yemin ederim ders mers çalışamıyorum heyecandan.Allah utandırmasın hatırı sayılır bi kalabalık olcaz.sürekli maçla alakalı veya başka maçlarla alakalı gelişmeleri takip ediyorum.ts yle alakası olsun olmasın her foruma bişe yazıyo travzonlular.bi taraftar bi şehir bu kadar mı antipatik olur.hep yorumlarında da bi tarafları ağızlarında.asarız keseriz bilmem ne yaparız.ya ben hadi 20 li yaşlardayım belki bilmiyo olabilirim burada yaşça büyük abilerimiz var onlara soruyorum bu travzonluların içerde dışarda bi mevzusunu birine bişe yaptıklarını duydunuz mu??

Turuncu

14 January 2012, 23:01:31 #325 Son düzenlenme: 15 January 2012, 02:19:34 Turuncu
Allah'ım yarın herşey çok güzel  olsun takımımız ve tribünümüz , bizi küçük gören herkese ders verelim . İyi sonuçla dönmek dileğiyle...

ibrakadabra55

Deplasmana giden renktaşlarım hepinize kazasız belasız geliş diliyorum.Arkadaşlar ben bizim takımın  trabzon_spor u yeneceğine %1 bile inanmıyorum inşAllah haksız çıkarım.

ahmetsefa55

Alıntı yapılan: ibrakadabra55 - 14 January 2012, 23:07:49
Deplasmana giden renktaşlarım hepinize kazasız belasız geliş diliyorum.Arkadaşlar ben bizim takımın  trabzon_spor u yeneceğine %1 bile inanmıyorum inşAllah haksız çıkarım.
bende senin Samsunspor'lu olduğuna inanmıyorum.
inşallah haksız çıkarım.
hadi kop gel günahlarından  al_sana

Theofanis Gekas

diğer maçlara yazabilirsiniz neysede ts maçına nası yeneceğimize inanmıyorum yazıyosunuz hayret

cembaba

Herkes istediğini yazabilir. Bu site demokratik bir site.

AMA TRABZON MAÇI BAŞLIĞINA YAZAMAZ!