STSL 2011-2012 / 20.Hafta | Trabzonspor - SAMSUNSPORUMUZ

Başlatan BabaYiğitSamsunlu, 08 January 2012, 03:51:25

« önceki - sonraki »

Ahmeti

Bende aldım biletimi
Az önce bilet alırken Şirinler'den bir kişi 3 tane bilet aldı. Sordum kaç otobüs gidiyorsunuz diye " 10 otobüs " dedi.

cembaba

Arkadaşlar bu çok önemli: Herkes kırmızı giyinsin. Ne varsa olabilir. Üşürüm kaban giyinim diye düşünüyorsanız, üzerinize kırmızı ne bulursanız giyin. Araya siyah giyenler falan karışmasın. Kıpkırmızı bir tribün olsun. Kırmızı giyinmek ve Kaşkol ZORUNLU!

Ahmeti

Biletimiz hazır,şanlı formamız hazır,atkımız hazır geriye tek birşey kaldı o da pazar günü avni aker'i inletmek.

Desiqner

Alıntı yapılan: CemBaba - 13 January 2012, 14:55:00
Arkadaşlar bu çok önemli: Herkes kırmızı giyinsin. Ne varsa olabilir. Üşürüm kaban giyinim diye düşünüyorsanız, üzerinize kırmızı ne bulursanız giyin. Araya siyah giyenler falan karışmasın. Kıpkırmızı bir tribün olsun. Kırmızı giyinmek ve Kaşkol ZORUNLU!

Üste mont giymek şart olur ya otobüste bırakılır gerekirse polarların altına kalın giymek lazım...

ahmetsefa55

tribünün üstü açık dimi ?
pazar günü 6 - 8 derece ve yağışlı gösteriyo trabzonu.
sıkı giyinmenin yanında , varsa yağmurluk olmadı şemsiye fln  ;)

Tufan

bu Trabzonlular kendi taraftarına yağmurluk veriyor hava yağmurlu olacak nerde satılır Samsun'da bunlar bizde alsak ya

Ahmeti

Pazar günü sırılsıklam olalım ama yinede kırmızı beyaz olalım :holey:  Bu maçı kazanalım bir hafta yatakta hasta yatmaya razıyım.

Jnr.Serkan

Bizde şimdi aldık 4 bilet.İnşallah ölmezsek ordayız : )

özkan

Desiqner

Hocam merak ettim Galatasaray 4-1 Adana Demirspor | TT ARENA DEPLASMANI şu videoda ads'nin yaptığı deplasmanın videosu var.Şu şekilde trabzon deplasmanımızı çekebilecek arkadaşlar yokmudur ? Çok güzel böyle giderken görüntüler sonra tribünden vs... Böyle şeylerde çok pasif kalıyoruz...

ahmetsefa55

adana demirsporun işi gücü reklam kardeşim.  ;)

Desiqner

Alıntı yapılan: muhalif - 13 January 2012, 15:45:18
adana demirsporun işi gücü reklam kardeşim.  ;)

:)) Reklam amaçlı değil ya elimizde en azından yıllar sonra bakacak birkaç video kalsın... Güzel bir çalışma olur hem.Münferit çekimler genelde kalitesiz oluyor.Böyle kurgulu birşey güzel olurdu...

##kdc##

Benim de biletim var artık  :holey: Bi an gidemicem diye korktum ulen :o  :P

Jnr.Serkan

Sensiz geçen günleri saymadım hiç ömürden...

fındık

Trabzonspor-Samsunspor maçı nasıl sonuçlanır?
%39  Trabzonspor kazanır
%18  Berabere biter
%43  Samsunspor kazanır

Ankete (951) kişi katıldı
FANATİK