STSL 2011-2012 / 20.Hafta | Trabzonspor - SAMSUNSPORUMUZ

Başlatan BabaYiğitSamsunlu, 08 January 2012, 03:51:25

« önceki - sonraki »

Serkan

0216 556 98 00     Biletix'i arayalım Misafir takım bileti'ni söylemişler Trabzonspor yönetimine  ama hala onay  vermemiş Trabzonspor bilet satışı için

masbene

Alıntı yapılan: Serkan - 13 January 2012, 11:33:42
0216 556 98 00     Biletix'i arayalım Misafir takım bileti'ni söylemişler Trabzonspor yönetimine  ama hala onay  vermemiş Trabzonspor bilet satışı için
Serkan kardeşim özelden mesajm geldimi sana?

Serkan

özkan

aradım biletixi alabilirsiniz hazır bilet dediler..

red_white

feveran

Desiqner

Alıntı yapılan: feveran - 13 January 2012, 11:11:05
SON ALINAN BİR İSTİHBARATA GÖRE AKÇABATDA MOLOTOF ATILCAKMIŞ DİKKATLI OLMAK LAZIM SITE AHALISINE DUYURULUR

Molotof ?? Hadi bakalım...

Recep

an itibariyle biletlerimiz sıcak sıcak çelebi tarafından alınmıştır.
Hadi Allah utandırmasın

usare

Arkadaşlar 4 TL hizmet ücreti yazıyo, errea da da aynı şekilde mi. Eğer errea da 25 TL ise ben oradan alacam da.

Ollivanders

errea da 25 tl dir heralde abi. Netten bilet alma durumunda belli bir ücret yüklüyorlar diye biliyorum ben. Duymuştum yani.

usare

Yukarıdaki biletler herhalde direk acenteden alınmış, ben erreadan alayım ya boşuna kaptırmayalım 4 TL.

masbene

55cem55

Lig Tv yorumları:''travzzonnespor maçın mutlak favorısıdır,3 gün önce samsun havaalanına  gelen Uğur Boral dan ya da Gekas dan çok bişey yapmalarını beklemek çok saçma olur,Samsunsporun yapmış olduğu en büyük hata süperlige cıkan kadroyu dağıtması dır yabancı oyuncu politikası işlememiş olmasıdır,geçen hafta son 20 dk da gese karsısında dağılan defans karsısında burak yılmaz çok zorlanmasa gerek.''

Bence maç gününe kadar ulusal basın yayınlarını dinlememek gerek,yalan yere moral bozuyor...

Ollivanders

Yapmış oldugumuz defans anlayışından en çok etkilenecek olan Burak'tır. Buna bile kafası basmayan yorumcuların bu işten para kazanması ve futbol hakkında görüş beyan etmesi komedi. Tek korkum Alanzinho ve Adrian gibi vasat futbolcuların bizim maçta en iyi performanslarını sergilmeme ihtimalleri.Bu konuda şansımız yok . Edu yedekti gol attı , sercan yedekti gol attı.