17- Anıl Dilaver

Başlatan AntZ, 03 September 2011, 15:58:30

« önceki - sonraki »

celebi

Tufan

Alıntı yapılan: lucarelli - 11 January 2012, 23:28:55
Sezon başından beri bir numarasını göremedim. Kadro derinliği bile sağlayamıyor. İstanbula geri gitsin

Bunun sağlayacağı kadro derinliğini Dilaver, Ufuk falanda sağlardı en azından bizim futbolcularımızdı onlar.

5trawberry

Yaptığın ayıp, karakter yoksunu adam!

Bir kişi eksik oynadığımızı tescillettin.

isa55

Takımı yaktın ama bu karakterli oyuncular seni kurtardı. Dua et.

twitter

55.hakan

Pal Lazar 1 Anıl 2...Sarı kartın olduğunu biliyosun arkadan koşa koşa gidip faul yapıyosun.Hoca çıkarmadı seni bari kendim çıkayım dedin herhalde.

zenke

Kendine müslüman Anıl, takım 10 kişiyken daha iyi oynadı mümkünse daha girme kadroya felan.

Turuncu

artist defol git :redcard: :kafa:

saim55

Sen bırak topçu olmayı adam olamazsın. Karaktersiz, defol git

GökhanÇağlar

tamamen kendini göstermek için oynuyor,bir pozisyonda Gekas a pas vereceğine 3 kişinin arasına girdi.gördüğü kart da çok sorumsuzcaydı.inşallah bir daha giyemezsin o formayı.bencil artist

kamuri

profesyonel görünümlü amatör topçu seni. doğan görünümlü şahin seni .sezon sonu gelse de sen ve senin gibilerden kurtulsak bir an evvel o formayı haketmiyorsunuz çünkü

Sioux

İki güzel şut çıkardı. Ama gördüğü kırmızı kartı izah edecek kelime, aptallıktır.

ibo055

oynamak istemiyorsan git kanser etme milleti

cembaba

Kiralık geldi ama, geldiği günden bu yana sanki gezmeye gelmiş. Hiç bir şey yapmadı.

55_OrHaN_55

buna verilen şansın onda biri dilaver ve ufuğa verilmedi. bir işe yaramaz. kırmızıyı göreceğini adamın arkasından koşuşundan anladım.