17- Anıl Dilaver

Başlatan AntZ, 03 September 2011, 15:58:30

« önceki - sonraki »

RT55

ben buna stat civarında köfte bile sattırmam..

isa55

bu forma bu kadar ucuz değil, haddini bil.

ali ihsan

atalanta8

bir dahaki sezon beylerbeyinde başarılar artist

kamuri

artiz mi artiz ne ararla samsunda diye soranlara verilebilecek en iyi cevapsın bencil herif seneye seni bu takımda görmek istemiyorum karektersiz. takımın ligde kalması için bu maçı mutlaka 3 puanla kapatması lazım 3 e 1 pozisyonda uzaktan kaleye vuruyosun

Kaya

Maç sonu koşarak gittiğin soyunma odasına bir daha girmemen dileğiyle

AhmetDenizci

İşin gücün artislik! Kaleciyle karşı karşıyasın üstüne vuracağına git biraz aşırtma vuruş çalış.

Sol Açık

Bir çok kez yazdım. Anıl yetenekli, ama kullanamıyor yeteneklerini. Kullanamadıktan sonra yetenek neye yarar?!

ChucKeR

6. forvet. 1 hafta çalış la bak önündeki 4 kişi yok şu an. 1 hafta adam gibi çalış şu 90 dakikaya odaklan ne istersen alacam sana.

sersa

Twitter hesabından şunu yazmış: Bu gece uyumak haram bana.. Belki buranin futbolcusu degl kiralgm ama. İcim cok yandi. Keske boylee olmasaydi bee. Ümitlenmiştm!!!!

beşnumara

Tribünü iyi biliyor geldiği ilk gün ordu maçında yaptığı davranış ve devamlı twitterdan yazdıkları...
Önce futbolunu oyna bırak bu ayakları biz kilometrelerce uzaktaki takımı tutmuyoruz kimin ne olduğunu çok iyi biliyoruz. sen onları istanbullulara anlat.

ahmetsefa55

samsunmania

Alıntı yapılan: sersa - 08 April 2012, 13:17:36
Twitter hesabından şunu yazmış: Bu gece uyumak haram bana.. Belki buranin futbolcusu degl kiralgm ama. İcim cok yandi. Keske boylee olmasaydi bee. Ümitlenmiştm!!!!

Bi şey diyecektim ama... neyse. Bu yeteneğe rağmen hatırladığım a.gücü maçındaki tek şut. Ne yaptın ki için yandı?

SametYılmaz55

beylerbeyine kadar yolun var anıl :kafa:

55erhan55

senin yerin İstanbul geceleri futbolcu müsvettesi.