Ara Transfer ve Samsunspor'umuz

Başlatan ErkÇay55, 20 December 2011, 00:23:36

« önceki - sonraki »

nomak55

yeter artık kazım yılmaz diyemi bağırsak ne yapsak bilemedim :D

özkan

eğer etuhu alınırsa ki öyle görünüyor,dominguez'in deplasmanlarda üstlendiği görevi üstleneceğini düşünüyorum.O amaçla alacaklardır fink murat ceylan ikilisinin arkasında oyun kurucu dmc gibi.

Ollivanders

Etuhu transferiyle var ya abooooov :)

**KaR6**

11 January 2012, 11:25:24 #3078 Son düzenlenme: 11 January 2012, 11:38:52 **KaR6**
az önce yazdığımı geri aldım  :evet:

55ertan

Kazim Yilmaz:
Takımımızın ligde kalacağına olan inancımız tam. Bu yüzden taraftarlarımızın da takımlarını sonuna kadar destekleyerek motive etmesine ihtiyacımız var. Bu zorlu süreçte herkesin Samsunspor'un yanında olmasını bekliyoruz.  samsunspor_x

binikalamadım

başkan bir süprizim daha olacak taraftara demişti Etuhu çok kalite transfer defansif ağırlıklı orta saha oyuncusu yıllarca premier tecribeside var süper olacak her şey inşallah...

ercan0655

Yeni transferlerlel ilgili yorumlarınız bekliyorum işte benim düşüncelerim,
Serdar; şımarık, kaliteli devamlılığı süpheli
Murat; Çalışkan, dinamik
Gekas; Tecrübe mükemmel, yaşı ve devamlılığı ?
Uğur; Tecrübe çok uzun süre oynamadı kondüsyon durumu ?

GurbetciFanatik

Yine mi Transfer yapiyoruz >l<
biri su Baskani durdursun :D

Etuhu gelirse ben simdiden yaziyorum sonra arsivdin cikarbilirsiniz
BU TAKIM 5-8 arasi PLAY OFF oynar :deli: :deli:

Ahmeti

Kendi düşüncem
Bence bundan sonra yapacakları transferler takımın lig deki gidişatına göre olacaktır. Takım iyi giderse transfer yapacaklarını sanmam,eğer işler yolunda gitmezse tekrar takviye olabilir.

İlk yarı öyle rezil transferler yapıldı ki şuan  yapılan transferlere rağmen hala eksik yerlerimiz var ve bunu yönetimin bizden iyi bildiğine eminim.

twitter

ertuğrul
xxx   kemal  bahia   uğur
            etuhu
    murat        murat
                       zenke
      bance
            gekas

şaka maka takım çok iyi kağıt üstünde

FaTiH_HaN

Şu an stoper, orta saha ve sol bek mevkilerine birer transfer iyi olur ama mevcut transferler bizi bu seneki hedeflerimize ulaşmamız için yeterli en büyük eksikliğimiz kanatlarımızın olmayışı ve bitirici santrafor eksikliğiydi Gekas, Serdar ve Uğur bu mevkileri rahatlıkla doldurabilecek kalitedeler.

yilmazselcuk55

Alıntı yapılan: kaan - 11 January 2012, 14:38:42
Final haftası çok takip edemedim daha önce yazıldı mı bilmiyorum.

Tissdel konusunda bi arkadaşımla konuştum bugün.Size imza atması zor klüp çok üstüne gidiyor hukuki süreç başlatıldı dedi.Neden dedim.Bu tissdel bir ay mersinde otelde kalmış aslı varsa yaslamış mersin idman yurduna bi süre kendini sonra da vurmuş hafiften tekmeyi :) Şimdi mersinde hırs yapmış anlaşılan.

Herhangi bi kağıda imza atmadıysa sorun yok mersin köpürdüğü ile kalır ama biraz yamuk bi oyuncu tisdell

Ertuğrul Sağlam

Hilton'un geceliği kaç lira? merak ettim, takmışlar bi otel parasına adam sanki Hilton'un kral dairesinde kaldı ve hergece parti düzenleyi alem yaptı. Kazım başkan versede şu otelin parasını alsak şu adamı.

Ben Tisdell'in yeni alınan futbolcuların (Gekas hariç) daha faydalı olacağını düşünüyorum.

samuray

Alıntı yapılan: yirmiuc - 09 January 2012, 23:18:18
katılıyorum, gerekirse uğuru bek oynatsın hoca.
uğur boral zaten solbek oyunun iki yönünüde hem ofansta hem defansif oynayabilen bi oyuncu on numara diyoyryuyzda vardı da hakan bayraktarı hoca beğenmemişmiş mersine gönderdik ah petkoviç ah sana nasıl  katlandık ya şimdide on numara arıyoruz

samuray

ethu ha vay be premr lig denfutbolcu totnham dyamı oynuyor ben izlemedim aradığımız ön liberomu oynuyor defansın önünden oyunu yönlendirecek tam ihtiyacımız olan isim inşallah