Ara Transfer ve Samsunspor'umuz

Başlatan ErkÇay55, 20 December 2011, 00:23:36

« önceki - sonraki »

usare

Uğur çok iyi oldu. Şimdi bir 10 numara birde şu kemale heryere zıplamamasını söyleyecek bir mentör....

Gaziosmanpaşalı3455

Alıntı yapılan: Musti - 09 January 2012, 22:48:46

YEDEKLER : Atilla, Akaki, Hakan, Oğuzhan, Zenke, Ekigho, Bance

Lazar, Dominguez, Gurur, Selim, Valdomiro, Bülent, Savaş, Burak, Anıl                                                                                                                                                                                                                                                                   

Kardo veya taktik böyle mi olur bilemem ama umarım şu futbolcular topluluğundan bir takım yaratmayı başarır Petkoviç bu sefer.
DOSTUM HALAMI YENAL:d

Sol Açık

Alıntı yapılan: usare - 09 January 2012, 23:00:50
Uğur çok iyi oldu. Şimdi bir 10 numara birde şu kemale heryere zıplamamasını söyleyecek bir mentör....

Aynen. Son maçta ilk gol öncesi Ujfalusi'nin peşinden taç çizgisine gittiğinde yanımdakine "ne yapıyor yav bu Kemal" diye söylendim, boşalttığı yeri Adem doldurmaya gitti, beceremedi ve bizim çöküşümüz başladı.
İkinci golden bahsetmeyeceğim, harbiden çok sövdüm.
Son golde de Sercan'a "iyi" asist yaptı.

Aslında genelde iyi oynuyor, ama geçen maçtaki gibi hata yaptı mı da tadında bırakmıyor, abartıyor. Soruna dair tespitin bence çok ama çok doğru...  ;)

Musti

Alıntı yapılan: Gaziosmanpaşalı3455 - 09 January 2012, 23:04:51
DOSTUM HALAMI YENAL:d

Şu anda elde olan bu. Yapacak bir şey yok. İyi bir sol bek alınırsa güzel olur. Antep'ten Şenol deniyordu ama son maçlarda oynuyor alabilcek miyiz bilmiyorum.

ali ihsan

Alıntı yapılan: Sercan - 09 January 2012, 21:28:43
Abi şansımıza da hep ciddi olumsuzluk yaşıyoruz. Artık şeytanın bacağını kıralım, tese şeytanıyla beraber...

Bu hafta kendi kalemize gol atmazsak puansız dönmeyiz Avni Aker'den.En son Avni Aker'e 96 veya 97 yılında gitmiştim.Hami'nin penaltı golüyle mağlup olmuştuk.Deplasman tribününe girememiştim çünkü talep yok diye yer ayrılmamıştı.Mecburen maratona girmiştim.Samsunspor sahaya çıkınca bir kısım taraftar tribüne çağırıp alkışlayalım Karadeniz takımı demişlerdi ve doğal olarak bende onlara destek verdim  :) Lakin ne işleri var diyip sövmeye başlayan grup daha baskın çıkınca Samsunspor'umu alkışlamaktan mahrum kalmıştım.

O gün aht ettim.Bu stada tekrar geleceğim ve SAMSUNSPOR diye haykıracağım diye.Cumartesi eylem için Ankara'da olacağım nede olsa sendikacıyız  :P

Pazar günü Ankara'dan uçakla Trabzon oradan akşam İstanbul...

VAKİT GAZA VAKTİDİR..ALLAH UTANDIRMASIN...

yirmiuc

Sol Açık

09 January 2012, 23:29:34 #3036 Son düzenlenme: 09 January 2012, 23:32:57 Sol Açýk
Bu arada ligdeki duruma, rakiplere ve fikstüre baktım. İşimiz kolay değil. Şöyleki;

Karabük ve Ankaragücünün 30 puanı geçemeyeceklerini düşünüyorum.
Ordu'nun fikstürü fena değil, 35-40 aralığında bitireceklerdir. 40'ı bulmaları şaşırtıcı olmaz.
Gaziantep'in oldukça zor bir fikstürü var, çok puan kaybedebilir (umarım). Ama onlar için de gerçekçi puan 35-40 aralığı.
Antalya, hiç beğenmediğim bir takım, ama kolay yenilmiyorlar. Eğer kolay kazanmamaya da devam ederlerse, ki onların da biraz fikstürü ters, 35-40 aralığında kalabilirler.
İBB oldukça kötü gidiyor, ama fikstürü bizim gibi, yani bence iyi. 40'ları geçerler diye düşünüyorum, tabi sürpriz olmazsa.
Manisa, Kayseri, Bursa vs hiç hesaba katmadım.

Sözün özü;
Devre arasında 36-37 puan hesabı yapmıştım (son 9 sezonda 3 sezon dışında bu puan yeterli olmuş), ama bu sezon yetmeyebilir de. Önümüzde 15 maç var ve 24 puana ihtiyacımız var. 7 galibiyet 3 beraberlik 5 yenilgi (veya 6 galibiyet 6 beraberlik 3 yenilgi) işimizi görür, fazlası olursa ne ala...

Bu mantıkla (diğerleri bir tarafa) içerde Ordu, Gaziantep, İBB; dışarda Karabük, Ankaragücü, Antalya maçları bizim için çok ama çok önemli. Rakiplerimize karşı bu maçları kazanırsak (biraz abartmış görünebilirim, ama biraz şansla mümkün) 6 maç almış ve rakiplerimizi yenmiş oluruz ki kümede kesin kalırız diyebilirim (yoksa bizim işimiz 27.haftanın sonunda TFF'nin şike kararına kalabilir, 27.haftanın sonunda yukarıdaki 6 maçın 4'ünü bitirmiş olacağız).

Ama bu işler matematikle olmuyor elbet...  :o

isa55

Uğur Boral transferi Samsunsporumuza hayırlı olsun

target_t.t.b

bize hava lazım güven lazım.öne geçince bacalarımızdaki titremeyi durdurmamız lazım.bi de soyunma odasında takımı gaza getircek biri...

mehmet yılmaz

Bu arada Etuhu kesin, Bobo'ya parayı vermişiz de Ertuğrul arayı bozuyor, Holosko hava limanında, Yattara geldi gelecek gibi asılsız şeyleri üretenlere hep dedik ki, sizin samimiyetinize inanıyoruz ama size aktaranlar ciddi değiller. Sonuçta ben ve birkaç arkadaşım Gekas'ı bir hafta öncesinden biliyorduk ama Samsunspor'un menfaati gereği söylmememiz istendi ve söylemedik.

An itibarıyla Murat Ceylan, Uğur Boral, Gekas ve Serdar Özkan itiraz edilecek isimler değil, hayırlı olsunlar Samsunspor'umuza. Lakin bence iyi bir kaleciye, sağbeke ve kesinlikle bir stopere ihtiyacımız var.

KotuCocuk55

Serdar Özkan hakkinda aklimda soru isareti var ama galatasaray macinda kisa sürede etkili isler yapti topu kullanisi bile umut verdi acikcasi!
Ugur Boral türkiyenin en kaliteli oyuncularindan biri,daha dün avrupa sampiyonasinda izliyorduk adami,
Gekas formda,kariyerli,10 numero
Murat Ceylan cok isabetli transfer,tam bir gorev adami,caliskan top tutan pas trafigine yardimci olan hakiki bir orta saha.
Tisdell "i tanimiyorum ama arkadaslar iyi is oldugunu soyluyor gerci daha sorunlu bir transfer sayilabilir ama su bir gercek devre arasi transfer konusunda yönetim beni tatmin etti ve hakkaten cok iyi isimleri kadroya katti.Keske bu takimi sene basinda kursalardi.Simdi bu takimla lige sarilip,sene sonunda kadro eksiklerini dogru tespit edip onlemleri sezon basinda almak lazim..

Umarim makine gibi isleyecegini dusundugum bu kadroyu sene sonunda tekrar sil bastan yapmazlar..

sadece55

Peki abi bu konularda bir çalışma varmı ?

Sol Açık

Alıntı yapılan: samsuni - 09 January 2012, 23:49:34
Bu arada Etuhu kesin, Bobo'ya parayı vermişiz de Ertuğrul arayı bozuyor, Holosko hava limanında, Yattara geldi gelecek gibi asılsız şeyleri üretenlere hep dedik ki, sizin samimiyetinize inanıyoruz ama size aktaranlar ciddi değiller. Sonuçta ben ve birkaç arkadaşım Gekas'ı bir hafta öncesinden biliyorduk ama Samsunspor'un menfaati gereği söylmememiz istendi ve söylemedik.

An itibarıyla Murat Ceylan, Uğur Boral, Gekas ve Serdar Özkan itiraz edilecek isimler değil, hayırlı olsunlar Samsunspor'umuza. Lakin bence iyi bir kaleciye, sağbeke ve kesinlikle bir stopere ihtiyacımız var.

Bu arada cidden sağolun, babam 70 yaşında (internetle arası forumu karıştıracak kadar iyi değil), ikimiz de ayrı şehirlerde ve Samsun'dan uzaktayız. Benden "transfer olursa hemen ara beni, bana haber ver" diyor. Sayenizde yanıltmadım, gereksiz bilgi vermedim...  ;)

Burak55

GurbetciFanatik

Bizim bu sene en iyi transferimiz camot_55 oldu  :D :D :D