Samsunspor.biz Genel Sohbet Odası

Başlatan berusa55, 09 August 2008, 14:50:52

« önceki - sonraki »

silopilimuhsin

ordu maçı a haberde değilmiydi

Ertuğrul Sağlam

Alıntı yapılan: emre - 10 January 2012, 22:29:06
http://www.cotanaklar.net/news/index.php?option=com_content&view=article&id=504:zeki-algiresuntrabzondan-kurtulmak-istiyor&catid=37:giresunspor-haberler&Itemid=85

bu kadar bencillik pes dedirtiyor herkesi..
Vallahi süper yazı, okumanızı tavsiye ederim. tşk. Emre iyiki paylaştın.

Demekki sadece biz değiliz bu zihniyetin kölesi yapılmaya çalışılan. Herzaman söylüyorum o şehre mensup olup belli bir makam ve mevkiye gelmiş insanların yüzde doksanında Yahudi zihniyeti var, Türkiye'nin içinde küçük İsrail olarak görüyorum ben orayı...

CurvaSs

adanalılar yaktı meşaleleri, helal olsun be. :)

offf diyorum, harika meşale yaktılar valla.

Ollivanders

CurvaSs

Alıntı yapılan: Serpico - 10 January 2012, 22:49:33
Mükemmeldi görüntü. :)

ilk başlarda yakan birisi çekmiş kafaya polar şapkasını, arkasını dönmüş yakıyor. :D ulan yüz tarama var orada, bilmiyor ki. :D ayrıca çok fazla yaktılar, kişilere bile ceza geleceğini sanmıyorum. her yerde bu kadar sıkı uygulanmıyor bu kural.

çok güzeldi, özendim valla. ;)

Ollivanders

sorma sırtı donuk , kafaya kapşon ve elinde meşale görüntüsü fenaydı :)

CurvaSs

renkler sarı kırmızı olmuş ama olsun, güzel görüntü. tebrikler ads taraftarı.

**KaR6**

kanal 24 te keşke olmasaydı porgramının tekrarı var 20 ocak ile ilgili..

emre

Alıntı yapılan: 6 Ertuğrul Sağlam - 10 January 2012, 22:47:00
Vallahi süper yazı, okumanızı tavsiye ederim. tşk. Emre iyiki paylaştın.

Demekki sadece biz değiliz bu zihniyetin kölesi yapılmaya çalışılan. Herzaman söylüyorum o şehre mensup olup belli bir makam ve mevkiye gelmiş insanların yüzde doksanında Yahudi zihniyeti var, Türkiye'nin içinde küçük İsrail olarak görüyorum ben orayı...

yıllardır bizimde yakındığımız şeyler bunlar...

Yahudi zihniyeti falan bilemiyorum ama abi yaptıkları şey kesinlikle memleketçilik,milliyetçilik değil! bu nasıl bir ego durumudur bu nasıl bir bencilliktir anlamak mümkün değil!

bu arada Giresunlular memnunlar valilerinden,son yılların en iyi valisi diyorlar Giresun adına.

celebi

Musti

Alıntı

Türkiye Kadın Millî Takımı Kaptanı
Bilgin Defterli Almanya Köln de Meşhur Samsun Pidesinden Yedi ..

Sampi Pide Sahipleri Tarafından Kendisine Samsunspor Atkısı Hediye Edilen Bilgin Defterli Atatürk Amblemi Taşıyan Samsunspor Atksı İle Resim Çekindi ....

Daha Önce Samsunspor Maçına da Giden Defterli Samsunspor a Sempati Duyduğunu Belirtti ...

https://www.facebook.com/BILGINDEFTERLI?sk=wall

cembaba

Erdal'ım TD'de yine şov yapıyorsun :)