Ara Transfer ve Samsunspor'umuz

Başlatan ErkÇay55, 20 December 2011, 00:23:36

« önceki - sonraki »

King Of The North

En iyi transfer bence bir an önce Petkoviçin kovulması olacaktır, tazminatı kaç paraysa versinler, topçu almasınlar artık, bu hoca oldukça başımızda sittin sene maç kazanamayız...

epçeli köylü

Adamda biraz şeref varsa istifa etmesi gerekir. Mahvetti bizi.

55musa55

petkovıc ıstıfaaaaaaaaaaaaaa

Burak

Yok abi bizim belli yaştan sonra Samsunspor maçı izlemememiz lazım daha bu yaşta içim sıkılıyor ileride bünye kaldırmaz vallahi

ugrass

Ev sahabi Samsunspor'un yeni transferleri Tonia D. Tisdell ve Theofanis Gekas, Galatasaray karşılaşmasını tribünden takip etti. 20 yaşındaki Liberyalı orta saha oyuncusu Tisdell ve 31 yaşındaki Yunan santrfor Gekas'ın kırmızıbeyazlı ekibin bulduğu gollerde büyük bir sevinç yaşaması dikkatlerden kaçmadı.

tisdell le anlastık mı biz?

kavak_55

pekoviç deki kafa  inanın 3 yaşındaki çocuğun kafası kadar çalışmıyor bu adamı hoca diye getirmek tam bir geri zekalılıktır göndermemek aptallıktır bu tarnsferlerle mevcut kadro kümede kalır ama taşları yerine koyacak zekayı bırakın takımı sahaya nasıl süreceğini ve oyunun gidişatına göre hamle yapmasını bilmeyen bir hoca ile hem biz  biz kanser oluruz oluruz birde küme bankasyaya düşeriz. adam öküzün önde gideni bu kadar hakaret yeter diyeceksiniz ama yetmez bence daha çok ağır lafları hak ediyor ama sitemize olan saygımdan dolayı bu lafları etmeyecem. bu hocanın mesleği ne olmalı biliyonuzmu tren istasyonunda çok iyi bir bekçi olur. en büyük tarnsfer bu hocayı kovmaktır kim gelirse gelsin bundan kötü olamaz.

epçeli köylü

Benim anlamadığım bizim taraftar gruplarımız eskiden olsa ortalığı ayağa kaldırır.Teknik direktör hatta başkan koltukta oturamazdı.Ancak kimsede çıt yok.Neler oluyor?Benim bilmediğim ne var anlamıyorum.Bilen varsa bir açıklasın lütfen...

SSKLA

Uzun zamandır yazacağım yazacağım sırf tartışma çıkmasın diye yazmıyorum.Şu maçta petkoviç ne yapsın.Yedekten kimi soksun maçı değiştirecek topu tutacak.Biri varsa söyleyin.Ya da ne bileyim VIP den Gekası mı soksun oyuna.bu maç sadece ve sadece bizimkilerin tecrübesizliğine gitti buna petkoviç ne yapsın.Tamam hepimizin içi yanıyor ama buna petkoviç ne yapsın.Hele hele iyi niyettinden şüphem olmayan Kazım Yılmaz ne yapsın adama şu adamı alalım dediler de parayı mı esirge di söyleyin Kazım Yılmaz ne yapsın.

ugrass

Alıntı yapılan: Berkay Yelken - 08 January 2012, 14:05:21
Uzun zamandır yazacağım yazacağım sırf tartışma çıkmasın diye yazmıyorum.Şu maçta petkoviç ne yapsın.Yedekten kimi soksun maçı değiştirecek topu tutacak.Biri varsa söyleyin.Ya da ne bileyim VIP den Gekası mı soksun oyuna.bu maç sadece ve sadece bizimkilerin tecrübesizliğine gitti buna petkoviç ne yapsın.Tamam hepimizin içi yanıyor ama buna petkoviç ne yapsın.Hele hele iyi niyettinden şüphem olmayan Kazım Yılmaz ne yapsın adama şu adamı alalım dediler de parayı mı esirge di söyleyin Kazım Yılmaz ne yapsın.

takımdan topcu gönderirken senmi yolladın? onun laflarıyla bu kadro kuruldu kulubede topcuda yoksa onun yüzünden yok ;)

epçeli köylü

Petkoviçin Kıçının orta yerine tekmeyi koysun.İşte Kazım başkan bunu yapsın.
Oyunun içine eden öncelikle Peskoviçtir. Yanlış adam değişiklikleri. Yanlış takım çıkarması.Sivas maçında Pal lazarı oyunda tutarak takımı dağıtması,ikinci yarı gol yiyene kadar takdik ve adam değişikliği yapmaması yapsa bile takımı sabote eder gibi değişiklik yapması.daha ne yapsın sıradan hepimizi öpmesi mi gerekiyor....

GurbetciFanatik

Petkovic konusunda taraftarlar hakli haksiz ikiye bölündü.
Bi kismi diyor hoca ne yapsin
Bi kismi diyor Hoca hatali

Bence ikisindende var
Hoca bazi maclari iyi okusaydi belki puanumiz 20 olurdu
Hocanin elinde bölye kazma yerine daha iyi 3 adam olsaydi belki puanimiz yine 20 olurdu.

Petkovicin tartisilcak cok seyleri var ama kabullenmek zor da olsa bile bu adam burdan gitmeyecege benziyor.
Dedim ya bakalim yeniler bi katilsin ve suana kadar alinanlar iyi kumas o zaman belli olacak zaten hersey.

Jnr.Serkan

Alıntı yapılan: Berkay Yelken - 08 January 2012, 14:05:21

Kardeşim Petkovic'in birşey yapmasınada gerek yok.Devre arası azcık motive etmesi yeterliydi.Futbolda herşey taktik teknik değil.Bunu akşam gs gösterdi.Fatih terim adamlara ne yaptıysa köpek gibi oynadılar.Bizimkiler yalak yalak hareketler bi tripler falan.Adam gibi hoca olsa böylemi olur

epçeli köylü

Alıntı yapılan: GurbetciFanatik - 08 January 2012, 14:16:03
Petkovic konusunda taraftarlar hakli haksiz ikiye bölündü.
Bi kismi diyor hoca ne yapsin
Bi kismi diyor Hoca hatali

Bence ikisindende var
Hoca bazi maclari iyi okusaydi belki puanumiz 20 olurdu
Hocanin elinde bölye kazma yerine daha iyi 3 adam olsaydi belki puanimiz yine 20 olurdu.

Petkovicin tartisilcak cok seyleri var ama kabullenmek zor da olsa bile bu adam burdan gitmeyecege benziyor.
Dedim ya bakalim yeniler bi katilsin ve suana kadar alinanlar iyi kumas o zaman belli olacak zaten hersey.

Hocam benim anlamadığım taraftar gruplarımızda neden çıt yok.Ne oluyor anlamıyorum.Neden tepki yok?