Ara Transfer ve Samsunspor'umuz

Başlatan ErkÇay55, 20 December 2011, 00:23:36

« önceki - sonraki »

LisandroLopez

Kaleci kesinlikle şart Ertuğrul tecrübesiz, bu şekilde yürümez

oguz_5528

Kalecinin hiç bir golde hatası yoktu,defansımız çok berbat Kemal'de inanılmaz hatalar yaptı,adamların önlerine top indirdik kaç defa...Şans demekten bıktım

LisandroLopez

Hata olur veya olmaz bi kaleci zaten lazım bu takıma..Sakatlık oluyo bişi oluyo..
Ayrıca ben zaten inanmıyorum Ertuğrul un 1.kaleci olabilceğine

epçeli köylü

PEtkoviçi kovmak için tam zamanı.Transfer dönemi açılmış.İkinci yarı daha yeni başlamış.Kovun da  daha neyi bekliyorsunuz.Takımın içine etti.Daha ne yapması gerekiyor.Fink ve Murat Yıldırımı çıkararak takımı sabote etti.Ankaragücünü 2-0'dan yenemeyen yanlış taktikler veren Petkoviçi neden kovamıyorsunuz arkadaş yahu....Şikeden küme düşme olursa yırtarız.Puan silme cezası verilse bile kurtaramayacağız.Aradaki puan farkı açıldıkça açılıyor. Bu kafayla hangi takımı yenebiliriz.Önce atıp sonra mutlaka yiyoruz.HEr maç bir mazeret üreten bir teknik direktör var milyarları cebine koyup rahat yatağında uyuyordur şimdi.Olan gariban taraftara oluyor.Hiç birinin umurunda değil Samsunspor. Bu sene para var sorun olmas dedik rezillik diz boyu...

oguz_5528

Bu defans hattı ile her maç gol yeriz ben bunu söylüyorum sadece,bugun iş yapmaz dediğimiz ekigho bile neler yaptı,serdar ve murat ceylan 10 numara transferler.Eğer adnan sezgin-petkoviç ikilisi bu takıma en az 2 tane defans almazlarsa onların akıllarına edeyim.Fesh et gitsin küme düşersek zaten batacaz !!

ngonge

Bu iş transferle olacak gibi değil o anlaşıldı, mantalitenin değişmesi lazım.

epçeli köylü

Alıntı yapılan: ngonge - 08 January 2012, 00:51:26
Bu iş transferle olacak gibi değil o anlaşıldı, mantalitenin değişmesi lazım.

Bunun içinde Petkoviçin kovulması gerek...

ali ihsan

08 January 2012, 01:20:20 #2827 Son düzenlenme: 08 January 2012, 01:28:25 AliÝhsan
Serdar Özkan sağ kanada gelince Murat Yıldırım ortaya gelir ve Hakan Arslan kulübeye döner.Ekıgho solda devam eder.Gekas ilerideki sıkıntıyı çözer.Defansta ise eğer iyi bir stoper alınmaz ise de Akaki'nin yerine Bahıa her türlü oynar.Piyasada zaten elle tutulur sol bek yok ,mevcutla yetinilecek herhalde.Orta sahaya da maestro şart.

Ve her şeyden önce Hocanın artık bu takımın geriye yaslanmaya hastalığını tedavi etmesi şart.Yoksa kim gelirse gelsin bu akşam ki manzarayı daha çok görürüz...

Tufan

Aliİhsan abi tespitlerinin hepsine katılmakla birlikte şu takıma 25 puan daha aldırsın da Petkoviç isterse hoca 10-0-0la oynatsın tansiyon hastası oldum şu yaşımda!

ali ihsan

Bu takım ligde kalır ama bizde sağlık kalır mı göreceğiz...

ahmetsefa55

sonra neden damar dinliyon  :peeh:

samsunluhakan

petkoviçi kovun transfer yapmayın ben razıyım

Theofanis Gekas

Alıntı yapılan: Aliİhsan - 08 January 2012, 01:29:16

bu takım ligde kalsın bizde sağlık kalmasın varsın ama gerçekten gittikçe imkansızlaşıyo ligde kalmamız

usare

3. golü yedikten sonra çöktüm... Petkoviç allahından bulasın..

Tufan

Alıntı yapılan: Aliİhsan - 08 January 2012, 01:29:16

abi bu takım bu ilk 45 dk performanslarıyla ligin kalbur üstü takımlarından olması lazım ama sonuç ortada. ne yalan söyleyeyim ben senin kadar rahat değilim içerde Ordu'yu yenemezsek korkulu rüya falan değil direk karabasan çöker üstümüze.