1- Mahmut Ertuğrul Taşkıran

Başlatan AntZ, 02 September 2011, 13:27:09

« önceki - sonraki »

erkutdem55

Alıntı yapılan: isa55 - 08 January 2012, 00:47:10
Sadece 1. golde hatalı diyebiliriz. Fatura ona kesilmemeli. Ligi kaldırır mı bence kaldırır.

1. golde kafa vuruşunu kurtarmış,dönen topu Adem sokmuş içeri maalesef.tvden net görünüyor.

ngonge

Alıntı yapılan: 55__Gurbet__55 - 07 January 2012, 23:31:40
Allah yardimcin olsun. Defans sana hatali gol yemen icin elinde geleni yapiyor. Ikide bir abuk sabuk paslar atiyorlar buna

Ben de onu anlamıyorum, sanki ona atınca daha mı rahatlıyor pozisyon, gereksiz risk. Ertuğrul da her topu taca atıyor daha ne geri pas yapıyorsun?

Gollerde bir hatası yok ama daha tecrübeli bir kaleci müdahele edebilirdi 1-2 tanesinde.

kamuri

ertuğrula bari sallamayın ya çocuk ne yapsın  gollerin hemen hemen tamamı bireysel defans hatalarından gelmedi mi bu ertuğrula sallayan arkdaşları anlamıyorum ben  al_sana

erkutdem55

ilk golü zaten mükemmel kurtarmış,adem attı içeri.
Diğer üçünü de kurtarması imkansız kere imkansızdı.
Ertuğrul bence iyi bir kaleci,potansiyel çok iyi kaleci.

isa55

Bugün yere bile yatmadı diyebilirim. Manisa'da da kaleyi kapatsan yeter. Gekas atar merak etme.

Cheregi

Serkan

Seviyorum bu çocuğu  : ) Ahmet yavşağından sonra hiç bir kaleciyi seveceğimi düşünmezdim...

King Of The North

Kalemiz emin ellerde bence, bariz hatası yok, tribünlere oynamıyor, işini yapıyor, efendi, gayretli, inşallah Ahmet Şahin vakası gibi olmaz ve muhteşem oyunlarının üstüne saçmalamaz, kredisi yüksek topçulardan ama kümede kalmamız için en fazla gayret göstermesi gerekenlerin başında olmalı, kale demek takımın yarısı demek...

özkan

İstanbulda yetişip bu kadar adamlık kazanman onur gurur verici.Helal olsun sana ertuğrul..

fanatik samsunsporlu

kalptenþimþek

kime adam dediysek arkamızdan vurdu gitti..
mümkünse biz demeden adam ol, sen anla işte evlat.. samsunspor_x

isa55

Kaleyi kapat Ertuğrul. Sen yeme, yeni hocanın gazıyla atarız zaten.

5trawberry

Yan topların; rakamla: ''0'' , yazıyla: ''sıfır''

##kdc##

İlk gol kafayla ortadan gelen bir topla, diğer üçü de karşı karşıya pozisyonlar sen hangi yan toptan bahsediyosun hocam?? Sallıcak adam kalmadı Ertuğrul'a mı saralım şimdi de ?

5trawberry

29 January 2012, 20:41:19 #329 Son düzenlenme: 29 January 2012, 20:54:14 5trawberry
Yoo sadece bu hafta için demedim ki? Yan topları gerçekten çok kötü. Ama hava toplarında ise, mükemmel..

Sallamak gerekirse sallarım, Ertuğrul güven veren bir isim değil...

Yediği golleri izle, sonra kim kime ne sallamış hak verirsin.