Ara Transfer ve Samsunspor'umuz

Başlatan ErkÇay55, 20 December 2011, 00:23:36

« önceki - sonraki »

silopilimuhsin

engin55

Lusage

Maç oynanırken kafasına göre tedavi olmaya gitmeyen adam lazım.. Salak saçma topu auta çıkartıcam diye yırtınırken elaleme gol hediye etmeyen adam lazım.. 3'e 2 giderken şut atmayı bilen adam lazım.. Basit oynamayı bilen adam lazım.. Vakit geçirmeyi değil futbol oynamayı düşünen adam lazım..

Beyni olan adam lazım..  >:(

fanatik

Stoperde sadece Akakaki yetersiz değilki bence Kemal'de yetersiz malesef biz kendisini çok büyüktük bu acı gerçeği bu akşam gördük bu takıma çok acil stoper ce sol kanat lazım bu bugece ortaya çıktı ve iyibir ön libero bu takıma gerekli

twitter

ne biçim takım kurmuşsunuz arkadaş
forvet alıyoruz orta saha yok
orta saha alıyoruz defans yok
defans alıyoruz forvette iş yok

Lusage

Alıntı yapılan: twitter - 07 January 2012, 23:42:38
ne biçim takım kurmuşsunuz arkadaş
forvet alıyoruz orta saha yok
orta saha alıyoruz defans yok
defans alıyoruz forvette iş yok

Tamda böyle. Evirsende Çevirsende düzelmiyor..

isa55

Murat Ceylanı beğendim. İyi transfer olmuş. Bir de Gekaslı hücumu görmek gerekiyor.

engin55

Defans iyi derken defansda bozuldu

usare

Çok fazla bireysel hata yapıyoruz. Maalesef takım olamayınca da hataları kapatamıyoruz. Öncelikle petkoviç gitmeli ki bişeyler değişsin. 5 ay olmuş takımlasın hala takım oluşturamamışın, topluluk olarak devam ediyoruz. İlk yarı bittiğinde arkadaşlara söyledim, hoca farkı çıkacak ortaya 2. yarı diye. Fink bağırıyo beni çıkar diye, hala çıkarmıyosun. 2. yarıya finki çıkarıp serdarı alıp, muratı finkin yerine, serdarı da muratın yerine alıp başlamalıydı bence. Orta sahayı kaptırdık, 4 gol yedik. Petkoviç bu işi bilmiyo çok açık. Ayrıca Akaki senin yüzüne ben....

ugrass

bizim bu ortasaha defans gekası da harcar arkadas

GökhanÇağlar

önümüzdeki maçlarda böyle malca hatalar yapmazsak,umutluyum ben takımdan.
ofansif anlamda sorun yaşamayız bence,Serdar,M.Ceylan ve Gekas transfrlerinden sonra...

orhan

kesinlikle bir hoca lazım gerisi yalan.Takımını maça hazırlayamayan,oyunu okuyamayan ,oyuncu değişikliklerinde devamlı hata yapan ilk yarı iki sıfır içeri giripde kaybedilen,gol atıp hemen gol yiyen,her türlü istifa çağrısına rağmen onursuzca takımın başında durmaya devam eden kişiliksiz bir adamın acil bir yolu bulunup bu takımdan gönderilmesi lazım .Aksi takdirde kimi alırsan al bu iş olmaz. 

oguz_5528

Defans alın defans başka bir şey istemiyor mal olmayan defans alın !!!

LisandroLopez

Bir kaleci, bir sol bek, bir stoper,bir 10 numara.. Hatta mümkünse bi sağ bek!!!

oguz_5528

Alıntı yapılan: LisandroLopez - 08 January 2012, 00:25:55
Bir kaleci, bir sol bek, bir stoper,bir 10 numara.. Hatta mümkünse bi sağ bek!!!

2 tane bek 1 stoper..diğerlerine gerek yok