STSL 2011-2012 / 19.Hafta | SAMSUNSPOR'umuz - Galatasaray

Başlatan Sercan, 04 January 2012, 21:04:22

« önceki - sonraki »

furkan5534

hasta iğneli halimle maçı izlemek için bilgisayarın önüne geçtim.bu halimle 2-0 da neşelendırdınız benı.ama maçın sonu bu olmamalıydı  :( :( :(  şom ağzımı açmadım ama aklımdan geçtı ne zaman öne geçsek maçı çok rahat verebilen bir takımız 1 değil 2 değil.. yapmayın artık gönderin şu adamları nolur bu taraftara yazık artık  :(

Sol Açık

Böyle yenilinmez ki?! Böyle goller yenmez ki?!

Çok üzgünüm. Yeni transferler Murat Ceylan'ın ve Serdar Özkan'ın ne kadar doğru kararlar olduğunu yazmayı düşünüyorum bir yandan ama, böyle goller yenmez diyorum ve daha da birşey diyemiyorum!

Herkesin, hepimizin acilen moralimizi toparlamamız gerekecek!..

bluegreen55

maçlar ilk yarı bittiği skorlarla bitirebilsek 23 puanımız vardı.

devre arasında bu hoca napıyosa takıma bir daha sokmamak lazım soyunma odasına.

bu maçın devre arasında şakasına yazacaktım şu hocayı sakatlıyonuzmu bişey yapında girmesin soyunma odasına diye ama şom ağazlılk etmek istemedim..

silopilimuhsin

2 defa ağladım bugece 1 nci yarı sevinçten 2 nci yarı kahrimdan... olmaz ya bu kadarda olmaz.  samsunspor_x 2 petkovic kemal adem  galata_saray 4 ne diyeyim bilmiyorum

isyan

doðan

Allah binbir belanizi bir yerlerinizden veersin , kemal - adem - petkovic yediniz lan omrumu ... Cok iyi top oynadigini idda eden kemal 4 gol yedik ulaaan ...adem kanadindan gelen gol oluyo asfalt gibisin masallah.. Petko fink bi yerinimi becerdi oratada top kesen kontrol eden adam niye cikar ne yapti dominguez ..de s... İn gidin laann
Acayip asabim bozuk ...

Theofanis Gekas

ahmetsefa55

İşte Samsunspor taraftarı böyle katil oluyor !

Gaziosmanpaşalı3455

satılmış bunlar idda ediyorum bunlar satılmış.2-0dan 4-2 ye adama millet bırakır normal gülmeyi munasip yerleriyle güler.kendime acıyorsam namerdim o koca koca insanların hüngür hüngür ağlamalrını gördüm ya.allahtan niyazım onlarında ciğeri yansın....inşallahh

s_uzunkaya

nekadar sığır var bizde arkadaş yaaa...bu ne cenabetliktir bu ne kabiliyetsizliktir...

eakgül55

oLurDa bu Kadar iLeri boyutta oLmaz yazık çokkkkkkk yazıkk Allah isLah etsinn hepsini...

GurbetciFanatik

yav satilmis felan hemen demeyin.
Kim kime satiyor maci.

Kazmaca 3 golü kendimiz attik o kadar.
Rezil kepaze etdiler bizi yaziklar olsun ama
yine düsmeyecegizzzzzz.

ordu_spor manisa_spor buyuk_sehir
bunlara basip 9 puana alacagiz söke söke yeni adamlarla

Trabrumda macimiz ne olur onu bilmem, tek bildigim 3-0 öne gecsek bile hakem maci bitirmeden sevinmeyecegim.

celebi

KotuCocuk55

biz klasik oyunu oynadik gene,sadece bu sefer ekigho 2 de 2 yapti en son ligin 1 .haftasinda gol atmis bir adam.Tek fark buydu,yoksa cok daha kolaylarini atmistik daha önce..

Cok golde yemezdik,bugün etkili forvetler defansin dengesini bozdu,kendine güveni olmayan oyuncularimiz da hata ustune hata yapip elimize gelen maci rakibe fiyakali bir sekilde ikram etti.

Bu mac geride kaldi,önümüzde 15 mac ve eritilmesi gereken bir puan farki var! Sallamak,sövmek yerine takimimizi ligde tutmak icin mücadele etmeliyiz kadro ve teknik ekip bu olduguna gore,kaldigimiz yerden yola devam sayet ligde kalirsak sene sonunda sapkamizi önümüze koyalim ayni hatalari bir daha yapmayalim..