Ara Transfer ve Samsunspor'umuz

Başlatan ErkÇay55, 20 December 2011, 00:23:36

« önceki - sonraki »

havzalı55

samsunluhakan

serdardamı kiralık kiralık takıma döndük valla ekingo bülent kocabey anıl dilaver ertugrul tisdell yenal akaki murat ceylan serdar özkan başka bilmedigim varmı arkadaşlar hep kiralık bu topçular kiralık topçulardan hayır gelmez arkadaşlar adam yarım sezon oynar gider samsunsporumuz umrundamı ya olmaz böle şey ne yapmaya çalışıyor bu yönetim

SSKLA

Alıntı yapılan: samsunluhakan - 06 January 2012, 19:01:53
serdardamı kiralık kiralık takıma döndük valla ekingo bülent kocabey anıl dilaver ertugrul yenal akaki murat ceylan serdar özkan başka bilmedigim varmı arkadaşlar hep kiralık bu topçular kiralık topçulardan hayır gelmez arkadaşlar adam yarım sezon oynar gider samsunsporumuz umrundamı ya olmaz böle şey ne yapmaya çalışıyor bu yönetim

kiralık değil sözleşmesi altı aylık.

samsunluhakan

Alıntı yapılan: Berkay Yelken - 06 January 2012, 19:03:36
kiralık değil sözleşmesi altı aylık.

neden altı aylık kardeşim alsınlarya 1.5 yıllık

Burak

Alıntı yapılan: saim55 - 06 January 2012, 18:58:44
Biraz abartılı olmadı mı yani? Farklı bir görüş duyduk diye hemen sallayın şu Samsunspor düşmanını demek de ne oluyor? Söyledikleri doğru, yanlış tarafı yok. Ama biz inanmak istemiyoruz ve yakıştıramıyoruz. Ama bence biraz abartılı oldu

Korayx kimdir nedir Samsunsporlumudur ? provakatör müdür ? başka takım taraftarımıdır kimdir ne bilelim . Polyannacılık mış yaptığımız iş öyle mi? . Bırakın abi bu işleri buraya yazan adamların bir çoğu çok ciddi işler yapıyor realite kavramı iliklerine kadar işlemiş insanlar neyin tantanası. bu konuda bizden mantıklı düşünmemizi mi bekliyorsunuz hepimiz Don Kişotluk yapıyoruz zaten bir Anadolu takımı tutarak ama bir gün o yel değirmenini de yıkacağız  !!!

edit : lafım direk sana cevaben değildir senin mesajın üzerine genel bir düşünce olarak yazdım

cgr

@target ttbxyzt vs.

Baslarım ben ama bole sevme seklıne. Sevmesın bırı Samsunspor'u boyle sevecekse. Kımsenın umutlarını burda karartmaya hakkı yok. Gercek Samsunsporlu aklına dusmeyı bıle getırmez, getırmemelı! Sen- ben bu ınancı yıtırırsek, takım nasıl ınanacak?

saim55

Alıntı yapılan: Burak - 06 January 2012, 19:06:33
Korayx kimdir nedir Samsunsporlumudur ? provakatör müdür ? başka takım taraftarımıdır kimdir ne bilelim . Polyannacılık mış yaptığımız iş öyle mi? . Bırakın abi bu işleri buraya yazan adamların bir çoğu çok ciddi işler yapıyor realite kavramı iliklerine kadar işlemiş insanlar neyin tantanası. bu konuda bizden mantıklı düşünmemizi mi bekliyorsun hepimiz Don Kişotluk yapıyoruz zaten bir Anadolu takımı tutarak ama bir gün o yel değirmenini de yıkacağız  !!!

Sonuçta burası sanal ortam. Kimsenin gerçek niyetini, buraya yazdığımız soyut sembollerle malesef anlayamayız. Ortam gergin, ama iyi düşünmek gerek. Ben burada kimsenin Samsunsporluluğundan şüpheye düşmem. Afedersiniz hiç bir akıllı adam saatlerce acaba transfer oldu mu, kim geldi, kim gidiyor, maçta kimler oynayacak diye bu forumu kovalamaz. Ben de her şeyimi bırakıp burada başlıkta yazılanları büyük bir merakla okuyorum. Ama pek fazla yazdığım söylenemez. Çünkü zaman bulamıyorum. Arkadaş yazmış ve farklı bişe belirtmiş. Ama bizler öcü görmüş gibi çullanırsak üzerine pek de adaletli davranmış olmayız. Buraya gerçek Samsunsporlu olmayan biri girip de yorum yazacağını düşünmüyorum malesef.
Sadece biraz daha sabırlı ve hoşgörülü olmamız gerektiğini düşünüyorum. Sonuçta ortak bir amaç için buradayız.
Saygılar...

ali ihsan

Bu takım kesin düşer fikrini DİLLENDİREN, ya da herhangi bir maça giderken ve ya seyrederken bu hafta kesinlikle yeniliriz DİYEBİLEN,tiplere gıcık oluyorum.

Ha birde bunların üstüne ben şöyle Samsunspor'luyum,böyle deplasman yaparım da dediler mi onların Samsunspor'lu olduklarına dair taşıdığım son inancıda SÖKÜP ATIYORUM...

BU TAKIM DÜŞTÜ DE ÇIKTI DA BİZ HEP BURADAYDIK BİRADER,BURADA DA OLACAĞIZ,ZORUNA GİDEN GİDECEĞİ YERİ BİLİR ZATEN ...

isyan

Adam biz düserik de demiyor; Samsun bu sene düser diyor. Tartismaya deymez bence

Burak

Burası normal bir forum değil ki ara sıra yazasın birbirini sadece nicki ile tanıyasın .akla hayale gelmez bir şekil almış bir aile burası onlarca yeni insanla tanıştık ve maç dışında da görüştüğümüz arkadaşlara sahip olduk .Eğer normal bir forum olsa dediğin doğru her fikre saygı duymak lazım eyvallah bu Mehmet Abi'nin verdiği örneğe benzer. Çok hasta bir aile ferdiniz var kanser , bu kesin ölür diyebilir misiniz ? Ben nişanlımın yanına gitmiyorum deplasman yolculuğu yaptığım kadar akıl karı mı yaptığımız iş .ama şu anda forumu okuduğu veya ne zaman okuyacağı belli bile olmayan bir adam ortaya bombayı saldı bizde tüm uyarılara rağmen dayanamayıp yine hiç ettik başlığı anlatmaya çalıştığım olay bu

5trawberry

KorayX öğrenmen gereken çok ince noktalar var hocam. Bir mücadelede galip geldiğinde hakemi tebrik edersin, ama asıl mesele yenildiğinde işler kötü gittiğinde mücadelenin arkasında durabiliyor musun odur?

Serdar Özkan geldi. Gelmeden önce deseler, nasıl bilirsin ister misin diye, kesinlikle istemem derdim. Faydası olmaz derdim. Ama geldi. Şimdi bana düşen görev iyi düşünmek, onun veya diğer oyuncuların gelişiyle takımın iyi olacağına inanmak,destek vererek seyretmek, varsın lig bitsin. Düşüyorsak da düşelim ama, 34.hafta bitmeden düştük diye konuşmayalım..

Düşersek kına yakarsınız, ama düşmezsek de eşek gibi anırırsınız!

isyan

Tufan

Alıntı yapılan: isyan - 06 January 2012, 19:27:05
Gekas teklifi kabul edilmis, sadece imza eksikmis

http://www.eintracht.de/aktuell/36635/

biri el atsa da tam ne dendiğini anlasak teklifi kabul ettik evrak işleri kaldı gibi anladım translete'in çevrisiyle.