23- Álvaro José Domínguez Cabezas

Başlatan germencisse, 17 July 2011, 19:50:43

« önceki - sonraki »

AhmetDenizci

İlk yarının son üç maçında kadroda olmayınca sözleşmesinin feshedileceğini düşünmüştüm ama bu maç ilk on birde başladı. Yine aynı ruhsuz oyunuyla devam ediyor. Murat Ceylan inşallah buna bir daha forma yüzü göstermez.

Musti

Takım içinde istenmeyen adam gibi. Arkadaşları bir çok pozisyonda es geçti. Zaten kanat adamı değil. Baze içeriye girip top almaya pas atmaya çalıştı. Çok güçsüzdü. İlk yarıda ismini bile duymadım neredeyse. Futboldan soğumuş gibi bir havası vardı.

vanlioglu

sende topçu diye bu formayı giydin ya!  >:(

isa55

Giydiğin formanın hakkını versene, bizi delirtmesene topçu bozuntusu. 

fanatik samsunsporlu

SametYılmaz55

Allah seni düşmanıma bile vermesin :x(( :x((

##kdc##

Adam kameralara sadece oyundan çıkarken yansımıştır büyük ihtimal biz varlığını göremedik

celebi

petkoviçin tıorpilini kullan Allah kullan nereye kadar bakalım

Kodalak

maçın ilk yarısını seyredemedim,ama sabah lig tv de maçın tekrarını seyrettim,bu futbolcu diye tabir ettiğimiz kişi sahada sadece gezinmiş,

masbene

sadece bu maç değil her maç aynısını yapıyor.oyundan çıkarken kamera onu gösterdi resmen yumrukladım pc nin ekranını

FaTiH_HaN

Bu adamın mücadele gücü düşük, kırılgan, kendince bir tarzı var, bu adam forvet arkası oynayamadığı sürece etkili olamaz, fm deki gibi tek mevki AMC , bu adamdan kanat yaratma çabasını anlayamıyorum pekoviçin, ya ön libero oynatıyor yada kanat, orta saha çizgisinde topla buluşmayacak domingez, ceza yayının etrafında ikiye bir yapacak, ara pası deneyecek, topu kanatlara atacak, şut deneyecek, bu adamdan başka türlü verim alamayacağımız çok açık ve net, oyuncuları yerinde kullanmayışımız zaten etkisiz olan kadromuzu hepten sıradan hale getiriyor.

masbene

eline yüzüne bulaştırır emin ol

mehmet yılmaz

Tam bir futbol sahtekarı...
Sezon başında A.Gücü'ne ve G.Birliği'ne o golleri atan adam bu olamaz!
Suya sabuna dokunmadan, memur zihniyetiyle duruyor takımda.

kalptenþimþek

kamuri

kaçak güreşiyosun her maç mücadele sıfır onu anladık da insan forvetlere bi ara pası atar bişeyler yapar ne bilim ya