23- Álvaro José Domínguez Cabezas

Başlatan germencisse, 17 July 2011, 19:50:43

« önceki - sonraki »

Dartagnan

hacı ılk mactan berı senden bekledıgım dıkleme kosuyu ılk defa bu macta gordum.Onda da kendini yere attın :)

GökhanÇağlar

o pozisyonda vursan belki gol olacak,kendini atmanın mantığı ne Dominguez..

LisandroLopez

Bence hücum ile ortasaha arasındaki bağı kuracak tek futbolcumuz Dominguez.Ama ön libero oynatarak değerlendiremediğimizi düşünüyorum.

beşnumara

Hacı abi sana kızmıyorum hocana kızıyorum seni taraftarın önüne atıyor sahada tutmakla.Git sakatla kendini yoksa daha çok söverler sana.Yanlış anlama hacı abi ben senin iyi futbolcu olduğunu düşünüyorum :) ;D

kumköylü ahmet

her mac kufur yiyen oyuncu defol gitttt sen topdan korkuyosun yaaa

fanatik samsunsporlu

bursa maçında eski maçlara rağmen az da olsa derli topluydu.bu maçta yine eski günlerine döndü

Burak

adamın pili bitti hemen 2.devre başında saha da varlığı yokluğu belli değil

özkan

Yarın öbür gün çıkıpta uyum sorunum var ondan başarısızım demesin.Ceza sahası etrafında kendisi atan bir adam buraya alışmış demektir.

Desiqner

Ara transferde Bank Asyaya git iş yaparsın dostum.Hayatta başarılar :)

5trawberry

iki metre önüne pas atamayan, topu kaldıramayan, hedefe orta yapamayan adamsın ama on numara mevkisinde oynuyorsun, kale vuruşlarında top almaya gidiyorsun tekrar geri dönüyorsun birşeyler yaptığını zannediyorsun.

fanatik samsunsporlu

10 numarası domingez olan hocadan daha bekliyoruz ki

GurbetciFanatik

bu adam icin tek bi yorumum var oda

yorumsuz

kamuri

hep kaçak oynuyosun hep topun olduğu bölgeden uzaksın sen orta sahaysan bende xaviyim

YaşarDoğu

Bu adam Sion daki adam olamaz , bu Alvaro  o Alvaro değil , ulan sanki Chelidze ki durumun aynısı...

celebi

süleyma kareşim bunuda koyun gibi klonlamış olmasınlar sonrada bize kaklasınlar :hnk: