Ara Transfer ve Samsunspor'umuz

Başlatan ErkÇay55, 20 December 2011, 00:23:36

« önceki - sonraki »

ngonge

Tonia Tısdell kriz yarattı. Geçtiğimiz sezon Mersin İdman Yurdu'nda kiralık olarak forma giyen ve ardından Ankaragücü'ne geri dönen Tonia Tisdell, sezon ortasında alacaklarını alamadığını gerekçe göstererek Ankaragücü ile sözleşmesini fesih etmişti.

ANKARASPOR VE MERSİN'E İMZA
Ankaragücü ile sözleşmesini iptal ettikten sonra aynı gün Ankaraspor'la 2016 yılına kadar sözleşme imzalayan Tonia Tisdell, Mersin İdman Yurdu'yla da 2016 yılına kadar sözleşme imzaladı. Yaşanan bu gelişmelerin ardından Mersin'de 1 ay boyunca kalan Tonia, hiç kimseye haber vermeden Ankara'ya gitti.

SAMSUNSPOR KİRALIK ALDI
Yaşanan bu gelişmelerin ardından Ankara'da Samsunspor'la masaya oturan Tonia Tisdell, sezon sonuna kadar kiralık olarak anlaşmaya vardı. Bu olayların ardından Samsun'a giden Tonia'nın sağlık kontrolünden geçtiği kaydedildi. Tonia Tisdell, Samsunspor'la da kiralık olarak sözleşmeye imza atması sıkıntıyı daha da büyüttü.

MERSİN TFF'YE BAŞVURDU
Mersin İdman Yurdu konuyla ilgili Türkiye Futbol Federasyonuna başvurdu. Federasyon Tonia'nın lisansını askıya aldı. Talimatlara göre Tonia Tisdell hem Ankaraspor hem de Mersin İdman Yurdu'yla sözleşme yaptığı için sahalardan 1 yıl men cezası alabilecek.

ADNAN SEZGİN'E TEPKİ
Samsunspor Genel Koordinatör Adnan Sezgin'in daha öncede Mersin'li yöneticileri arayarak Tonia Tisdell'e ilgili bilgi aldığı belirtildi. Yöneticilerin, Adnan Sezgin'e bu futbolcuyla 2016 yılına kadar sözleşmemiz var demesine rağmen Samsunspor'un bu transferde ısrar etmesi, Mersin futbol camiasında tepkiye neden oldu

ajansspor

Ben bu işte bir sorun çıkacağını tahmin etmiştim malesef. İnşallah doğru değildir zira şu dönem ihtiyacımız var.

Mert

Alıntı yapılan: korayx - 05 January 2012, 15:55:00
Biz hayatımızı verdik bu takıma ben senelerce kombine bilet aldım maçlara gittim. düştüğümüz sene son diyarbakır maçında da tribündeydim;lige çıkmayı garantilediğimiz güngören maçında da, dün gençler maçında da.Keşke kalsa tek dileğimiz o ama ara transfere çok güvenmeyelim fazla umutlanmayalım diyorum. Bu başlığı da daha fazla işgal etmeyeyim kusura kalmayın ama gerçekler bunlar...

Sen gerçeklerini kendine sakla biz hayallerle de mutlu oluyoruz.Kombine bileti biz de alıyoruz ama demiyoruz ki senelerce takım için onu aldık bunu aldık.Cebimden bu takım için ne kadar para çıktıysa helal olsun.Bu takım düşsün farketmez yine gider yağmurlu,karlı havalarda yerimi alırım tribünde gocunmam.Burdaki onca insanın az da olsa ümidi varsa bırak o ümitleriyle yaşasınlar.

Burak

Alıntı yapılan: korayx - 05 January 2012, 15:55:00
Biz hayatımızı verdik bu takıma ben senelerce kombine bilet aldım maçlara gittim. düştüğümüz sene son diyarbakır maçında da tribündeydim;lige çıkmayı garantilediğimiz güngören maçında da, dün gençler maçında da.Keşke kalsa tek dileğimiz o ama ara transfere çok güvenmeyelim fazla umutlanmayalım diyorum. Bu başlığı da daha fazla işgal etmeyeyim kusura kalmayın ama gerçekler bunlar...

en büyük Samsunsporlu sensin saygılar ...

ali ihsan

Şuraya girip mastürbasyon yapmayın be kardeşim ...İyice cılkı çıktı için ...

samsunluhakan

vay be tisdell e geldi diyorduk o bile belli degilmiş hala bide kiralık olması bizim için çok kötü olur
bütün futbolcular kiralık

yirmiuc

tisdell'le de kiralık anlaşmışız.  :rulet:
sezon sonunda neredeyse hepsinin sözleşmesi bitiyor elimizde adam kalmayacak.
nasıl bir strateji bu ya   :(

Burak

haberde ki Ankaraspor işini anlamadım top oynamayacağı bir kulübe neden imza atsın ki Tisdell

edit: ayrıca transfer sezonu açılmadan bu adam bu kadar resmi imzayı nasıl attı ?

FaTiH_HaN

Ankaraspor derken orasını bende anlamadım, Ankaragücü, Ankaraspor, Mersin ve son olarak Samsunspor bu nasıl olabiliyorki biz kimden aldık bu adamı  :o

ngonge

Alıntı yapılan: Burak - 05 January 2012, 16:23:40
haberde ki Ankaraspor işini anlamadım top oynamayacağı bir kulübe neden imza atsın ki Tisdell

edit: ayrıca transfer sezonu açılmadan bu adam bu kadar resmi imzayı nasıl attı ?

Menejeri Emenike'nin menejeriymiş, herşey bekelnir bu durumda...

Hayırlısı diyelim, haberi Mersin ortalığı karıştırma amaçlı yaymış olabilir, çünkü federasyon hemen lisansını nasıl dondurabilir?

SametYılmaz55

bir işimizde doğru gitsin arkadaş ya bir işimizde doğru gitsin.geçen sene süper lige çıktık apar topar yönetimi istifaya zorladılar,bu sene portekizli hocayla anlaştık olmadı bir günde Petkoviç geldi,oyuncu transfer ediyoruz kimden ne şekilde aldığımız belli değil Allah sabır versin hepimize

Sol Açık

Alıntı yapılan: Burak - 05 January 2012, 16:23:40

Aynen! Transfer sezonu başlamadan 3 klüple nasıl imza atmış ki?!

FaTiH_HaN

İnşallah Mersin yönetiminin yaptırdığı bir haberdir, eğer bu haber doğruysa oynatmazlar bizde.

maço

Herşeyi anlarım yalan haberi, duyumu, şunu bunu...

ama gelipte yorum yaparken biz diyeceğine samsun düşer diyenlere tahammül bile edemiyorum.Bu şahısların ayrıca 3-5 takımlarınında olduğunu düşünüyorum.Bide en kral taraftar olurlar.

designer_55

twitterde serdar ozkan samsunsporda deniliyor

Atakumlu

Alıntı yapılan: maço - 05 January 2012, 16:33:39
Herşeyi anlarım yalan haberi, duyumu, şunu bunu...

ama gelipte yorum yaparken biz diyeceğine samsun düşer diyenlere tahammül bile edemiyorum.Bu şahısların ayrıca 3-5 takımlarınında olduğunu düşünüyorum.Bide en kral taraftar olurlar.

sakin ol sampiyon onlar gibi kac tanesi geldi gecti bu forumdan  ;)