STSL 2011-2012 / 18.Hafta Gençlerbirliği - Samsunspor'umuz 1-1

Başlatan yilmazselcuk55, 22 December 2011, 16:53:19

« önceki - sonraki »

bluegreen55

biri ekigoya topa vurmayı öğretsin
biride hakan aslana par vermeyi...

isa55

Gençlerbirliği maça beklediğim kadar asılmadı. Sadece Oktay ve Hurşud hücumu düşündü diyebilirim. 3 puanla dönmek gerekliydi. Ancak deplasmandan 1 puan çıkarmakta fena sayılmaz. İnşallah cumartesi günü kaçırılan galibiyeti alırız.

FaTiH_HaN

Maç 0-0 bitse hiç üzülmezdim, 1 puan iyi derdim ama gol atıp sonra bir de kendi kalemize atınca morali bozuluyor insanın, biz kendi kalemize atmasak, maç 2,3 yapardık kontradan, gençlerbirliğinin gol atacağı yoktu, neyse bunada şükür deplasmanda 1 puan iyi diyeceğiz artık.

hakan55

hakan arslan  khubitia yenal fink bi bibdirin gidin..

designer_55

burda yorum yapan taraftarmi yoksa samsunsporun dusmesine bekliyenlermi?
birazcik yorum yaparken vicdanli olun, takim deplasmanda , iyi mucadele edip,
beceriksizligi ve sansizligi yuzunden beraber kalmis, soylemedik laf birakmadiniz.
nedir anlamadim gitti..

cem 55

Alıntı yapılan: atakan - 04 January 2012, 21:12:19
gecen seneden farkımız yok :) bu takım paraşütsüz düşer de,bakıcaz artık yarınki transferlere.şansla mansla olucak iş değil.beceri yetenek işi.hakan arslan dan fink ten gol atmasını beklemek hayel olur.bide zenke çok top kaybediyor..savunma dinlenemedn top karşılamak zorunda kalıyor.
kardeşim hangisini sayalımki zenke ayagında top tutamaz ekigho topa vurmaktan aciz akaki midir nedir malın önde gideni dominges etkisiz eleman fink 1 metre yanından top geçer ayagını sokmaz biraz murat biraz kemal biraz adem bi takımın yabancıları bu kadarmıkötü olur varlıklarıyla yoklukları inan farketmez bu ligde farklılıgı yabancı oyuncular yaratıyo ve bizde malesef yabancı oyuncu katkısı 0 hep söylüyorum bu yabancıları bu takıma kim getiripte paramızı ve gelecegimizi yaktıysa onun allah belasını versin şimdi heyecanla yarını bekleyecez ama ben işimizin zor oldugu kanısındayım

ahmetsefa55

Alıntı yapılan: designer_55 - 04 January 2012, 21:19:27
burda yorum yapan taraftarmi yoksa samsunsporun dusmesine bekliyenlermi?
birazcik yorum yaparken vicdanli olun, takim deplasmanda , iyi mucadele edip,
beceriksizligi ve sansizligi yuzunden beraber kalmis, soylemedik laf birakmadiniz.
nedir anlamadim gitti..

Samsunspor'un düşmesini bekleyenleriz.

alperen_55

3 tarnsferle olacak iş değil bu.Gerçek çi olmak lazım zenke ekihingo domingez akaki hakan yenal bahia ile gitmez en az kaleci ile birlik te 6 transfer şart. sağ ve sol açık ofansif bir ortasaha ve iki tane iyi forvet.

samsunmania

Bu oyuna 1 puan iyi. gençleri de oynatmadık bu da göz ardı edilmemeli. Şanssızlığımız diz boyu. Şu top bir kere de şansa önümüze düşse artık be.

ChucKeR

Alıntı yapılan: emre - 04 January 2012, 21:05:49
maçın başında Hursut yerdeyken gençlerbirliğinden dısarı çıkan topu durdurup maç başlarken gençlere vermek ve maçın sonunda atağımızı kesip gençlerli oyuncuya sarı kart vermek nasıl kararlar anlayan var mı? beceriksizlik mi? bilerek mi yapılıyor? bunlar nasıl hakem oluyor?

ya walla sorma ya. yenilsek bu kadar sinirlenmezdim. adam tempoyu düşürmek için elinden geleni yaptı. bence bizi ya da diğerlerini tutup maçı kazanmasını sağlayacak zeka seviyesinde değil. bu adam maç falan satamaz.
yazık ama bu kadar paranın döndüğü sektörde böyle hakemler yazık.

s_uzunkaya

Alıntı yapılan: engin55 - 04 January 2012, 21:03:19
Bu takımda şans da yok . Bir takımın şansıda olması lazım. Okutmak lazım bu takımı

göğsündeki kumar reklamı yüzünden hermaç olmadık kazalar geliyo başına, başka yorumu olan varsa sölesin :o...bu arada finki göndereydik 3 puanı almıştık :)gerçi fink atmasaydı khubitya adama volelik pas açardı oda ayrı. şu kadrodan enaz 5kişinin yerine ilk 11 oyuncusu alınması lazım.yarın göreceez bakalım.

feveran

emre

Alıntı yapılan: ChucKeR - 04 January 2012, 21:24:00
ya walla sorma ya. yenilsek bu kadar sinirlenmezdim. adam tempoyu düşürmek için elinden geleni yaptı. bence bizi ya da diğerlerini tutup maçı kazanmasını sağlayacak zeka seviyesinde değil. bu adam maç falan satamaz.
yazık ama bu kadar paranın döndüğü sektörde böyle hakemler yazık.

öyle de kardeşim 2 sn sonra dısarı gidecek topu durdurmanın hiç bir mantığı yok,bir hakem ne kadar kötü olsa onu akıl eder.

ahmetsefa55

samsunmania

Alıntı yapılan: slazenger - 04 January 2012, 21:25:16
  göğsündeki kumar reklamı yüzünden hermaç olmadık kazalar geliyo başına

Kardeşim o zaman r.madrid ve milan da küme düşerdi bu mantıkla. Onlar da bwin taşıyorlar. ;D