Samsunspor.biz Genel Sohbet Odası

Başlatan berusa55, 09 August 2008, 14:50:52

« önceki - sonraki »

Desiqner

berusa55

Desiqner

LisandroLopez

http://www.ajansspor.com/futbol/superlig/h/20120103/cuper_samsunda.html

Avrupa da şu olay yoktur mesela.Takıma teknik direktör, futbolcu vs.kim gelirse gelsin karşılamaya başkan değil kulüp futbol şube sorumlusu vs.gider.
Bunların süzme başkanı da hem karşılamaya gidiyor hem de kameralara gülücükler saçıyor Cuper gülmediği halde ;D

CurvaSs

şunların kırmızılarından ve beyaz ya da grilerinden alacaksın, alacaksın yani. süs olarak evde duracak. :D :D  ::)

Desiqner

Alıntı yapılan: LisandroLopez - 03 January 2012, 21:14:42
http://www.ajansspor.com/futbol/superlig/h/20120103/cuper_samsunda.html

Avrupa da şu olay yoktur mesela.Takıma teknik direktör, futbolcu vs.kim gelirse gelsin karşılamaya başkan değil kulüp futbol şube sorumlusu vs.gider.
Bunların süzme başkanı da hem karşılamaya gidiyor hem de kameralara gülücükler saçıyor Cuper gülmediği halde ;D

Aynen ya Orduspor yönetimi yok sanacağım artık.Basın sözcüsü başkan , transferleri kafasına göre yapan başkan.Bu adam ya çok çalışkan yada Reklamı çok  seviyor...

GurbetciFanatik

Ollivanders

bence gülmeyelim. Bizim durumumuz  daha kötü. Adamlar en azından gol atabiliyor.

CurvaSs

gülmek hiç yakışmadı bence. :)

Jnr.Serkan

Ulan adamlar bir şekilde çoluk çocukla bile gol atıyor...Bance yine aklıma kaçırdığın goller geldi hay o  sarı saçlarına

GurbetciFanatik

Alıntı yapılan: Serpico - 03 January 2012, 21:42:10
bence gülmeyelim. Bizim durumumuz  daha kötü. Adamlar en azından gol atabiliyor.
Alıntı yapılan: CurvaSs - 03 January 2012, 21:42:50
gülmek hiç yakışmadı bence. :)

agliyalimmi :'(

komik tabi ligin sacmaligina bak herkesi düstü dedigi takim mersinde galip suan halen.

CurvaSs

@gurbetçifanatik

tabi olaya o şekilde yaklaştıysanız haklısınız, ben kendi adıma yanlış anlamış olabilirim. ligimizin ağlanacak haline gülüyoruz, o da güzel. :)

GurbetciFanatik

Alıntı yapılan: CurvaSs - 03 January 2012, 22:07:55
@gurbetçifanatik

tabi olaya o şekilde yaklaştıysanız haklısınız, ben kendi adıma yanlış anlamış olabilirim. ligimizin ağlanacak haline gülüyoruz, o da güzel. :)

ona güldüm zaten
A.Gücüne gülcek durmum varmi benim

LisandroLopez

Her ligde olabilcek şeyler bunlar Fransa liginde açık ara sonuncu olan Ajaccio şampiyonluğa oynayan Lille karşısında 60-70 dk önde götürmüştü maçı :)

GurbetciFanatik

ankara_gucu  yenmesi iyi degil bizim icin ama
miy_x  g-tü cok kalkmisti