Ara Transfer ve Samsunspor'umuz

Başlatan ErkÇay55, 20 December 2011, 00:23:36

« önceki - sonraki »

Shane_Falco

03 January 2012, 18:31:24 #1935 Son düzenlenme: 03 January 2012, 18:55:35 Shane_Falco
Alıntı yapılan: GençKozluklu - 03 January 2012, 17:52:35
Hocam bu işler gizli olmaz. Tek tek ne zaman hangi saat ne kadar süre hangi sitede kaldığını önüne dökebilirler. Firmada bu tip siteler girmek yasak ve telikeliyse tekrar düşünmeni öneririm. İhtilaf halinde önüne akşama kadar neiş yptın ki habire taraftar sitelerinde fink atmışsın diye önüne koymasınlar. Zorluk çıakrmak siterlerse ellerinde bir fırsat olabilir. Benden küçük bir hatırlatma olarak kabul et lütfen.

Teşekkürler

Taraftar Fink atıyor.Bir kaç tanede bizim Fink ataydı herşey daha güzel olacaktı :)

55_OrHaN_55

Alıntı yapılan: yirmiuc - 03 January 2012, 18:42:00
http://www.samsunsporluyuz.net/haber_detay.asp?haberID=3267
bu habere göre;
holosko ile anlaşılmış bjk yönetimi ve hocasından onay bekleniyormuş,
gekas'ın bonservisinde indirime gidilmesi halinde alınacakmış,
Niculae ile prensipte anlaşılmış,
uğur boral ve önder turacı ile büyük ölçüde anlaşılmış.

gekasta indirim bekleniyor, holoskoda onay bekleniyor, bu iş nicolita ve rios işine dönmesin?

masbene

Alıntı yapılan: GurbetciFanatik - 03 January 2012, 18:44:04
Yine geldim :holey: :holey:
saat 19:00 da cikiyorum  dayanamadim yine  :deli:
Firmamin ismi  : http://www.ces.eu/
Anahtar firmassi
hmm inceledim kardeş firmanı. bak kilit üretiyosunuz, söyle yetkililere bulsunlar şu ligde kalmanın anahtarını  :)

FaTiH_HaN

Nasıl bir perşembe sabahı olacak çok merak ediyorum  ;D

fındık

Alıntı yapılan: FaTiH_HaN - 03 January 2012, 18:50:45
Nasıl bir perşembe sabahı olacak çok merak ediyorum  ;D

hem maç sonucu hemde transferlerin netlik kazanması açısından perşembe ya herru ya merru olucak bizim için

isyan

Gekasin sözlesmesi bu sene bitiyormus, bonservis bedeli 1 milyonu gecmezmis. Frankfurt'un para sorunu varmis sezon sonuna kadar Gekas in alacagi para 500 bin Euro'ymus. Simdi satarlarsa Gekasi, 500 bin + X para kazanacaklarmis. Forvet'e ise gecen hafta Manchester City'den birini almislar yane Gekasi verme ihtimalleri varmis

Serkan

Yattara ismi bile geçmemiş bu aksama. Kadar

GökhanÇağlar

Gekas ismi geçiyor ama bence düşük ihtimal.inşallah gelir.

Önder Turacı gereksiz bir transfer olur...

Stoper

1 senedir futbol oynamayan Önder Turacı'da transfer edilirse yılın bidonunu almış oluruz.Zaten ligin en kötü yabancıları bizde , yerli transferlerimiz bari kaliteli olsun.

samuray

bencede ya bu önder turacıdan ne bekliyorlar tam bi fiyasko olur bizim için inşallah onu almazlar holosko gekas süper olur

engin55

uğur boral holosko gekas gelsin yeter

Ertuğrul Sağlam

Bence Uğur Boral'ı çok büyütüyorsunuz gözünüzde, iki defa üst üste çok büyük sakatlık geçirmiş bir futbolcunun toparlanıp iyi bir performans sergilemesi çok zor. Bence Uğur Boral, Ufuk Bayraktar kadar bile bize faydası olmaz...

Shane_Falco

Alıntı yapılan: Stoper55 - 03 January 2012, 19:43:47
1 senedir futbol oynamayan Önder Turacı'da transfer edilirse yılın bidonunu almış oluruz.Zaten ligin en kötü yabancıları bizde , yerli transferlerimiz bari kaliteli olsun.

Önder'in artık oynayacağı yer Bank Asya'dır...

kumköylü ahmet

bursa bobodan vazgecmis acaba biz alirmiyiz ??

55_OrHaN_55

Alıntı yapılan: kumköylü ahmet - 03 January 2012, 23:21:10
bursa bobodan vazgecmis acaba biz alirmiyiz ??

bursa parasal nedenlerle alamadı. bobonun menajeri çok uçuk rakam istemiş. biz hiç alamayız boboyu. alsak da o kadar paraya değmez bence.