Ara Transfer ve Samsunspor'umuz

Başlatan ErkÇay55, 20 December 2011, 00:23:36

« önceki - sonraki »

ahmetsefa55

Alıntı yapılan: LisandroLopez - 03 January 2012, 16:37:34
Bu arada Yattara ile 1 buçuk yıllık anlaşma sağlandığı bilgisini aldım..
kimden loo

Ahmeti

Alıntı yapılan: LisandroLopez - 03 January 2012, 16:37:34
Bu arada Yattara ile 1 buçuk yıllık anlaşma sağlandığı bilgisini aldım..

Ne olursunuz şaka yaptım deyin   :kafa:

senol

İŞTE O İSİMLER
Samsunspor Başkanı Kazım Yılmaz'ın Gaziantepsporlu Murat Ceylan'ın dışında üç futbolcuyla daha anlaştık açıklaması taraftarlar arasında büyük heyecan yarattı. Kırmızı beyazlı yönetimin ismini sır gibi sakladığı bu üç futbolcunun Beşiktaşlı Filip Holosko, Fulham'da oynayan Nijeryalı orta saha oyuncusu Dickson Paul Etuhu ve Romen golcü Nicolea'nın olduğu dilden dile dolaşmaya başladı.

celebi

Alıntı yapılan: senol - 03 January 2012, 16:49:53
İŞTE O İSİMLER
Samsunspor Başkanı Kazım Yılmaz'ın Gaziantepsporlu Murat Ceylan'ın dışında üç futbolcuyla daha anlaştık açıklaması taraftarlar arasında büyük heyecan yarattı. Kırmızı beyazlı yönetimin ismini sır gibi sakladığı bu üç futbolcunun Beşiktaşlı Filip Holosko, Fulham'da oynayan Nijeryalı orta saha oyuncusu Dickson Paul Etuhu ve Romen golcü Nicolea'nın olduğu dilden dile dolaşmaya başladı.

böyle aynılarını yazmasak keşke

Shane_Falco

03 January 2012, 16:54:14 #1924 Son düzenlenme: 03 January 2012, 16:57:34 Shane_Falco
"Bobo ve Serdar Özkan'dan vazgeçtik. Alternatiflerine bakıyoruz" görüşünü belirten Yazıcı, şöyle devam etti:
"En geç perşembe günü transfer için isim verebilecek bir duruma gelebiliriz. Bobo'dan menajeri Figer'e ödenecek meblağ da işin içine girince, transferi kulübün ekonomik dengesini bozacak rakamlara ulaştığı için vazgeçildi. Serdar Özkan da Ankaragücü ile olan dostluğumuzun yanı sıra, elimizde daha iyi alternatifleri bulunduğu için gündemimizden çıktı. Borçsuz kulüp olmanın bir bedeli var. Bugüne kadar bu hassas dengeyi bozmamaya aşırı özen gösterdik. Yarın öbür gün mali anlamda yaşanabilecek bir sorun karşısında çaresiz kalmak istemeyiz."

Bobo'nun çok kaliteli bir oyuncu olduğunu vurgulayan Yazıcı, ancak mali portresinin kulübün çizgisinden çok öteye kaldığını, sağ kulvar için de Ertuğrul Sağlam'ın önerisi doğrultusunda girişimlerinin sürdüğünü bildirdi.

Yazıcı, yapılacak takviyelerin yurt içi ya da yurt dışı olmasından çok, takıma yapacağı katkının dikkate alınması gerektiğinin altını çizerek, "Geçmişteki yanlışları bir daha tekrarlamak istemiyoruz. Sanıyorum iki gün içinde ara transferde kimlere Bursaspor forması giydireceğimiz netleşir. Mersin İdmanyurdu maçına kadar bu işi çözümlemek istiyoruz" görüşünü iletti.

Fenerbahçe'de hareketli günler!03.01.2012 15:28:07
Sarı-lacivertlilerin Twente'nin 28 yaşındaki golcüsü Marc Janko ile temasları hızlandırdığı öğrenilirken, Samsunspor'un ise Uğur Boral'ı istediği belirtildi.

Samsun Uğur Boral'ı istiyor
Samsunspor'un ise Uğur Boral'ı istediği öğrenildi. Özgür Çek'in transferi ile birlikte sol kanatta 5 isim bulunurken, Uğur'un da kiralık olarak Samsunspor'a gitmeye sıcak baktığı bertiliyor.

Ertuğrul Sağlam

Yapma Ahmet Yattara iyidir, bazen tek başına maç alır, bazen o varken 10 kişi oynarsın ama artıları daha fazladır, ayrıca böyle adamlar taraftarıda tribüne çeker. inş olur pek ümitli değilim ama...

usare

AlıntıSamsun Uğur Boral'ı istiyor

Samsunspor'un ise Uğur Boral'ı istediği öğrenildi. Özgür Çek'in transferi ile birlikte sol kanatta 5 isim bulunurken, Uğur'un da kiralık olarak Samsunspor'a gitmeye sıcak baktığı bertiliyor.

kaynak: http://spor.milliyet.com.tr/fenerbahce-de-marc-janko-bir-adim-one-cikti/spor/spordetay/03.01.2012/1483837/default.htm

Ahmeti

Ertan abi futboluna gram söz söylemiyorum ama ahlakı ve o malum yerle özdeşleşmiş biri olması beni nefret ettiren neden, hadi ahlakını geçtim trabzonspordan bize ne futbolcu gelsin nede gitsin belki yanlış düşünüyorum ama istemiyorum işte.

ahmetsefa55

Alıntı yapılan: Ahmeti - 03 January 2012, 17:10:17
Ertan abi futboluna gram söz söylemiyorum ama ahlakı ve o malum yerle özdeşleşmiş biri olması beni nefret ettiren neden, hadi ahlakını geçtim trabzonspordan bize ne futbolcu gelsin nede gitsin belki yanlış düşünüyorum ama istemiyorum işte.
üstüne ben futboluna da laf soyluyorum.yattara son 4 senede ne top oynamıs bırı bana acıklasın ?

LisandroLopez

GurbetciFanatik

firmadan gizlice giriyorum suan
Transfer var mi diye ama malesef kesin bisey yine yok  :kafa:
Bu arada yakalanip kovulursam Samsunspor Kulübüne Tazminat davasi acacagim :deli: :deli:

Ahmeti

Alıntı yapılan: GurbetciFanatik - 03 January 2012, 17:20:14
Bu arada yakalanip kovulursam Samsunspor Kulübüne Tazminat davasi acacagim :deli: :deli:

Kardeş çaktırmadan kaybol sen oradan patronunda bu siteye üye  :D

ChucKeR

arkadaş : samsun 3 oyuncuyla anlastı
             ama isimleri saklı diolardı
             belli olmadımı dha

ben:       etuhu niculae holosko yattara gekas uğur boral mehmet eren önder turacı ferhat öztorun theo weeks
             bunlardan 3 ünü aldık ama hangi 3 belli değil

şaşırdık valla bize de yazık  :kafa:

samuray

sayfa 130 ama hala kesin bitransfer yok gekas tartışması yoğunlukta çıplak gözle izlemedim ama istatistikleri çok iyi bence keşke alınsa derim önder turacı bu sezon ne oynadıki bize faydalı olacağına inanmıyorum uğur boral eski formundan çok uzak kadroya bile giremiyor bize fayda sğlıyacağına sanmıyorum holosko alınsa katkı yapar bi oyun kurucu ihtiyacımız var orta sahaya inşalah sezon öncesi hüsranı yaşamayız ara transfere de

GençKozluklu

Alıntı yapılan: GurbetciFanatik - 03 January 2012, 17:20:14

Hocam bu işler gizli olmaz. Tek tek ne zaman hangi saat ne kadar süre hangi sitede kaldığını önüne dökebilirler. Firmada bu tip siteler girmek yasak ve telikeliyse tekrar düşünmeni öneririm. İhtilaf halinde önüne akşama kadar neiş yptın ki habire taraftar sitelerinde fink atmışsın diye önüne koymasınlar. Zorluk çıakrmak siterlerse ellerinde bir fırsat olabilir. Benden küçük bir hatırlatma olarak kabul et lütfen.

Teşekkürler