Türk Futbolunda Şike Operasyonu

Başlatan engin55, 03 July 2011, 09:48:30

« önceki - sonraki »

alisan5516

Büyüklerin başkanları 1.sınıf bizimkiler ise 2.sınıf iş adamları.Ortada bir yaranmaya çalışma durumu olduğundan kimse kolay kolay konuşamıyor.Hatır gönül nedeniyle konuşmak istemeyenler de var.Ama birileri şikeyle şampiyon oluyorsa birileri de o şikenin etkisiyle küme düşüyor.Her kim ki şike yaptıysa 2 alt lige,teşvik verdiyse 1 alt lige düşürülmeli.

Sol Açık

Yapılması gerekenin tartışılacak bir yanı bile bence yok!

Kanun "1 kerelik" istisnalarla işlemez. Tarihinde şike işlerinden canı yanan bir takım olarak, temiz futbolun Türkiye'de oluşturulması için en ciddi çıkışlardan birisini yapan başkana sahip (İsmail Uyanık) bir klüp olarak tavrımızın tartışılacak bir yanı olamaz.

Samsunspor'un tarihi, geçmiş başkanları ve mücadeleleri bu konudaki tavrını belli etmeli. Tarihsiz değiliz ve yönetimimizin alması gereken tavır kesinlikle şikecilerin cezalandırılması yönünde olmalı. Onurlu tarihimizi, küçük çıkarlar için kirlettirmemeliyiz!

bluegreen55

Trabzon yine yapmış lazlığını çekiliyomuş birlikten...Küme düşürme kalksa yerine puan silme olsa bunlar birkaçmaçta teşfik fln yapmışlar herade 3-5 puanları silincek ama fenerin 30 puanı fln silincek.Ama küme düşme kalırsa kanuna göre1 maç 10 maç şike teşvik farketmez trabzonda düşer fenerde =)

samuray

uifa demoklesin kılıcı gibi başımızda dururken göz göre göre şike düşmeyi kaldırabilecelkelrim f.b nin veya bi başka ist takımının avrupa kupalarına gidip gitmemesi hiç umurumda değil ama ya bu kararı türk milli takımınada uygularlarsa onud a geçelim bu pis kirlenmiş lekeli ligi şike yapanları nasıl olurda küme düşürmezssiniz ey federasyon elindeki yetkiyi kallansana sen bu genel kurul kararına ne gerek varki sen topu onlara atacakkın onlarda alayla valayla küme düşme cezasını kaldıralcaklar göz yumacaklar ike yapan takımlara sen yapacaksın orada senin işin ne ama gariban bi takım olsa bu yaptırımları anında uygulardınız ama iş mesele f.b olnca geri adım atıyorsunuz utanmadan hala o koltukta oturmaya devam ediyorsunuz yazıklar olsun sizlere de sizi seçen ykulüplerede buna göz yummaya çalışan herkese eğer bizim bşk da uyarsa onlara onada yazıklar olsun temiz tertemiz bir lig istiyoruz

Sioux

01 January 2012, 21:29:14 #1264 Son düzenlenme: 01 January 2012, 21:33:27 Sioux
Alıntı yapılan: alisan5516 - 01 January 2012, 15:56:41
Büyüklerin başkanları .....

Büyükler derken????

Trabzonspor ne yapıyorsa tersini yapmak lazım!
Eğer biz de çekilirsek sanki onların güdümündeymişiz gibi bir hava çıkar. Feneri amatöre göndersinler ama TS şampiyon ilan edilmesin, tek derdim bu.

Anti İstanbulmuş..
Peh!!!

Bu nasıl bir megalomanlıktır?
Verin kupasını Bekir Godalak Başganın.  ;D ;D

kalptenþimþek

daha önce de söylemiştim; trabzonsporun şikeye teşebbüs ettiği, parayı fazla buldukları için anlaşamadıkları delileriyle ilgili makmlardayken oldu da bitti mantığındaki bu gösterileri kesinlikle suçluluk psikolojisine bağlıyorum ve kesinlikle samimi bulmuyorum..
Herşeyi tek bir soru ifade ediyor zaten;
Neden dört aydır sesiniz çıkmıyordu?

Kaya

Sol Açık

Alıntı yapılan: Sioux - 01 January 2012, 21:29:14
Trabzonspor ne yapıyorsa tersini yapmak lazım!
Eğer biz de çekilirsek sanki onların güdümündeymişiz gibi bir hava çıkar. Feneri amatöre göndersinler ama TS şampiyon ilan edilmesin, tek derdim bu.

Çekilirsek Trabzon'un, kalırsak Fener'in güdümünde miyiz?!
"Trabzon ne yaparsa tersini yapmak" şu anda "Fener ne yaparsa onun peşinden gitmek" ile aynı anlamda!

Ne Trabzon, ne Fener umrumuzda olmalı! Biz Samsunsporuz ve kendimize göre davranırız. Bu konuda yapılacak şey de "tarihimize" uygun şekilde, temiz futboldan yana olmaktır!
Daha öncede yazdım:
"Samsunspor'un tarihi, geçmiş başkanları ve mücadeleleri bu konudaki tavrını belli etmeli. Tarihsiz değiliz ve yönetimimizin alması gereken tavır kesinlikle şikecilerin cezalandırılması yönünde olmalı. Onurlu tarihimizi, küçük çıkarlar için kirlettirmemeliyiz!"

Sioux

evet, bize yakışan temiz futboldan yana olmak ama bunun karşılığı Trabzonspor ve Galatasaray mıdır?
birisi 1987'deki şampiyonluğumuzu pislikle elimizden almış
öbürü 2002'de hakem saık ilhanın tetikçilğiyle ligde kalmış bir takım
fenerin yediği haltlar zaten malum
iki suçludan birini tercih edeceksem bu trabzonspor olmamalı.

brigand

Aslında burada tercih etme,taraf olma,ya da bir sabah kalkıp medyaya açıklama yapma durumu değil bence. Toplantıya gidersin,  vereceğin cevap camiana yakışır şekilde olur. Ki bu da kanunun istinasız uygulanmasıdır. Olay o,bu,şu olmamalı.  

samuray

e kolay net.te küme düme kaldırılsınmı  ile ilgili anket var ben oyumu kullandım şikeye adı karışan takımların düşürülmesiyle ilgili tabi ki ilgilenen lere duyurulur bizdemi sayfada böyle bi anket yapsak

berusa55

UEFA gözlemci yolluyor!

UEFA, TFF'nin 26 Ocak'ta yapılacak Olağanüstü Genel Kurul Toplantısı'na bir gözlemci yollayacak.

Bu gözlemci Genel Kurul'da 58. maddenin değiştirilmesi yönündeki gözlemlerini hazırlayacağı raporla UEFA'ya bildirecek.

http://www.ligtv.com.tr/Default.aspx?r=1&hid=104862

Hadi istediğin gibi at oynat bakim şimdi federasyon!

samsunmania

03 January 2012, 20:31:38 #1272 Son düzenlenme: 03 January 2012, 21:02:22 samsunmania
ne olacak şimdi külliyen mi bu sene ligden düşme olmayacak yoksa sadece şikeciler mi düşmeyecek? digitürk'ün tehditleri ve paraları ödememesinden kaynaklı bir karar mı çıkacak?

binikalamadım

Alıntı yapılan: binikalamadım - 26 December 2011, 18:46:22
bence ankaragücünü kurtaracaklar diğer üç karadeniz takımı  samsunspor_x  kara_buk  ordu_spor ligde istenmiyor istemeyen kim ts tabiki karadenizi sadece ben temsil edeyim derdinde bunun için tüm lobicilik pisliklerini yapıyorlar yapacaklar peki  ankara_gucu nasıl kurtulacak bu üç karadeniz takımını hileli bir şekilde yenerse hemşeri ayaklarına  gencler_birligi den 3 puan gelirse gerektiğinde ts den bile 3 puan gelirse birşeyler olur bizi karabükü inceden inceden doğruyorlar sivas maçında bu artık iyice gün yüzüne çıktı buz gibi golü iptal ettiler puan durumu bu komploya müsait ordu da iskeleye yanaştı...ben neler yazıyorum iyice kafayı yedik artık  :deli:

bu sadece bir komplo teorisi idi...ilk maçta gerçek oldu... :-X

engin55

Kulüpler Birliği topu federasyona attı

Yıldırım Demirören başkanlığında saat 13.30'da başlayan Kulüpler Birliği toplantısı sona erdi.

Toplantının en önemli gündem maddesi, Futbol Federasyonu'nun, şike ve teşvik primine teşebbüse küme düşme cezası verilmesini öngören 58. maddesinin değiştirilmesinin karara bağlanması için yaptığı genel kurul kararı oldu.

Demirören toplantı sonrası yaptığı açıklamada, küme düşürme kararına ilişkin yetkinin Türkiye Futbol Federasyonu'nda olduğunu duyurdu.

Kaynak : http://www.internethaber.com/kulupler-birligi-topu-federasyona-atti-394007h.htm#ixzz2H54J8RLC