Türk Futbolunda Şike Operasyonu

Başlatan engin55, 03 July 2011, 09:48:30

« önceki - sonraki »

binikalamadım

ts li olduğunu itiraf etmiş işte

brigand

E yani sonuçta memleketimizin takımı. Destek olmak gerek. :rulet:

AntZ

Ayıptır sorması bir takım 4 ünden birini tutmak zorunda olduğundan nasıl tutulur?  :o

"Valla bunları sevmem ama napalım işte zorunluluktan tutuyoruz, kader utansın zorla tutturdular"  :)

Tutuyorsan tutuyorsundur tutmuyorsan tutmuyorsundur.  (ne atasözü olduğunu bilmiyorum)  zzzzz

samuray

suat klıç çevir gazı yanması normaldir zaten kamuoyu tepkisini alınca ya ben öyle demek istemedim kıvırırlar hemen hem kişilerin yaptıgı kurumları baglamaz diyor peki okişiler kimin adın a çıkarsağlıyor kulüp adına başk yöneticiler takımı adına şike yapıp menfaat sağlayacak diğer takımlara maddi manevi anlamda zarar verecek sonr a kişi kendi cezalandırılsı
takımlar bundan mua tutulmalı diyeceksin bunun anlamı 58 md değiştirilmeli değil demek değilse nedipeki sonrasında tff özerktir kararı orası verir diyeceksin bu aba altından sopa göstermek  tir

özkan

İyi bir samsunsporlu 4 büyük de dermiş..vay be bakana bak nasıl bı bakış açısı bu..

LisandroLopez

Konuyla ilgisi pek yok ama Sergen Yalçın dün gece canlı yayında Samsunspor ve Ankaragücü düştü dedi.. Adam kesin konuştu ya

cembaba

Nedir bu Trabzon lobisi çözemedim. Neden bu kadar üstlerine düşüyorlar. 4 şampiyonluk yaşadılar diye mi her şey? Ayıptır be ayıp...

özkan

Alıntı yapılan: CemBaba - 26 December 2011, 17:17:19
Nedir bu Trabzon lobisi çözemedim. Neden bu kadar üstlerine düşüyorlar. 4 şampiyonluk yaşadılar diye mi her şey? Ayıptır be ayıp...
hacı abi senin şehrin bu adamalrı destekliyor,parti seçiyor,adam değil  ;) ne yaparsın,samsunluluk işte  >l<

binikalamadım

bence ankaragücünü kurtaracaklar diğer üç karadeniz takımı  samsunspor_x  kara_buk  ordu_spor ligde istenmiyor istemeyen kim ts tabiki karadenizi sadece ben temsil edeyim derdinde bunun için tüm lobicilik pisliklerini yapıyorlar yapacaklar peki  ankara_gucu nasıl kurtulacak bu üç karadeniz takımını hileli bir şekilde yenerse hemşeri ayaklarına  gencler_birligi den 3 puan gelirse gerektiğinde ts den bile 3 puan gelirse birşeyler olur bizi karabükü inceden inceden doğruyorlar sivas maçında bu artık iyice gün yüzüne çıktı buz gibi golü iptal ettiler puan durumu bu komploya müsait ordu da iskeleye yanaştı...ben neler yazıyorum iyice kafayı yedik artık  :deli:

binikalamadım

Alıntı yapılan: CemBaba - 26 December 2011, 17:17:19

Gençlik ve Spor Bakanı Suat Kılıç söyledi.

Çünkü maalesef mimar ve mühendis odalarının yargıya gitme konusundaki aceleciliğiyle ilgili Trabzon'daki Akyazı Projesi askıya alınmıştır. Trabzonspor Kulübü'nü şanına yakışır spor kompleksi ve stada kavuşturmak için Ak Parti hükümeti kararlı ve istekliydi. Ancak proje yargıda durduruldu. Bildiğim kadarıyla yargıyla ilgili sorunlar aşıldı ama Trabzon en az 3-4 yılını bu uğurda kaybetti" şeklinde konuştu.

LisandroLopez

Yok arkadaş delikanlı bi temsilcisi yok şu memleketinnnn

samuray

kendimiz etteki kendimiz ağlıyoruz biz kendi öz samsunluları seçmessek böyle olur tabi

ngonge

Türkiye Futbol Federasyonu Yönetim Kurulu bugün İstanbul'da yaptığı toplantıda 26 Ocak 2012 Perşembe günü TFF Olağanüstü Genel Kurulu yapılmasına karar verdi.

Toplantıda; haklarında şike ve teşvik primi iddiası bulunan kulüplere uygulanması muhtemel yaptırımların değiştirilip değiştirilmemesinin görüşülmesi ve karara bağlanması için, TFF'nin en yetkili karar organı olan Genel Kurulu'nun olağanüstü olarak çağrılmasına karar verildi.

TFF Yönetim Kurulu, futbol ailesinin tüm kesimlerini ilgilendiren bu konunun futbolun tüm paydaşları tarafından TFF Genel Kurulu'nda tartışılmasının en doğru çözüm olduğunu belirtti.

Ankara'da yapılacak Olağanüstü Genel Kurul'un çağrı kararının ulusal günlük 1 gazetede ve TFF'nin resmi internet sitesinde ilanına, toplantının 26 Ocak 2012 Perşembe günü saat 11.00'de, çoğunluğun sağlanamaması halinde ikinci toplantının aynı gündemle, delege tam sayısının asgari üçte biri ile 27 Ocak 2012 Cuma günü aynı saatte; ikinci toplantıda da çoğunluk sağlanamadığı takdirde üçüncü toplantının aynı gündemle, çoğunluk aranmaksızın 3 Şubat 2012 Cuma günü aynı saatte yapılması kararlaştırıldı.

Kaynak: TFF.org

Bunların niyetleri kötü de...
Bizim başkan takım bu haldeyken sene başında yaptığı gibi FB ligin değeri falan gibi saçmalar mı acaba onu merak ediyorum?

Musti

58. maddeyi değiştirirlerse, dibe vurmuş Türk futbolu  artık iflas bayrağını dikmiş olur. İstanbul kulüplerinin seçtikleri başkan eğer bu maddeyi değiştiremezse de istifa eder. Kaos büyüyerek devam etmiş olur.

AlıntıCüneyt Yalınkılıç @prosentez
SON BİLGİ: TFF, ileride şikayet ve sorun olursa topu genel kurula atacak; kulüplere de "Kardeşim siz istediniz, ben de değiştirdim" diyecek. UEFA'dan bir arkadaşımla konuştum az önce. TFF UEFA'dan 58 madde ile ilgili icazet istemiş. UEFA Genel sekreteri o yüzden bugünkü açıklamayı yapmış. "Bizi ilgilendirmez. Sizin kendi sorununuz iç meseleniz." demiş. "Ama UEFA müsabakalarında biz karar veririz" demiş. "Askı konusu gündeme gelebilir. Bunun tek yolu Genel Kurul kararınız askıya alınmayı engeller adı geçen kulüpler etkilenir sadece" demiş yani uzun lafın kısası: UEFA Genel Kurul yapar da takımları düşürmezsen adı geçen kulüpler katılmaz diğer kulüpler katılır. Yani FB düşmez ama Avrupa kupalarına katılamaz. Diğer takımlar katılır. TFF diğer takımlara bu rüşveti vererek FB'yi kurtaracak Fenerbahçe'nin transferde neden atağa geçtiği de böylece ortaya çıktı. Amaç LİGTV ve Fenerbahçe'yi kurtarmaktı. Türk futbolu batmış kimin umurunda.. Olan Türk Futboluna oluyor. Bu madde değişirse ki değişecek görünüşe göre bir çok kişi futbola veda edecek tıpkı benim gibi...

erkutdem55

Türk futbolunu bellediniz el birliğiyle.yasaklayın futbolu olsun bitsin ya da en güzeli 4 takım kendi arasında oynasın.Gerisi kendi ligini yapsın.Onlar da rahatlasın biz de rahatlayalım.Konu mankeni gibi diğer takımlar zaten.Hakem istediği zman maçı onlardan alıp lüzumsuzlara veriyor.Samsunspor sevdam olmasa yemin ediyorum Türkiye ligi ile ilgili bir haber bile okumam.Kustuk artık bu soytarılıklardan.