Ara Transfer ve Samsunspor'umuz

Başlatan ErkÇay55, 20 December 2011, 00:23:36

« önceki - sonraki »

alisan5516

Başkana yakın birinden beşiktaşlı futbolcular alınacak diye duydum.İsim istedim diretti vermedi sadece Aurelio dedi ama alaka kuramadım belki Murat Ceylan'a alternatif olarak düşünülmüştür Murat alınınca gerek kalmamıştır ya da hala gerçekleşebilir.Şaşırmam !

twitter

hürriyeti veto edip orelyoyu almak  :holey:

ChucKeR

Alıntı yapılan: alisan5516 - 31 December 2011, 14:39:18
Başkana yakın birinden beşiktaşlı futbolcular alınacak diye duydum.İsim istedim diretti vermedi sadece Aurelio dedi ama alaka kuramadım belki Murat Ceylan'a alternatif olarak düşünülmüştür Murat alınınca gerek kalmamıştır ya da hala gerçekleşebilir.Şaşırmam !

murat ceylan, fink, aurelio , murat yıldırım. hepsi ayrı ayrı iyi oyuncular. küme düşme hattındaki bir takıma göre hele çok iyi isimler. ama bu adamlardan yüksek verim almak için önlerine iyi bir ofans hattı dizmeye ihtiyaç var. orta sahada pasör oyuncu almayıp da bunların herhangi birine 'orta sahanın en ofansif oyuncusu' rolünü verirseniz o oyucu sırıtacaktır. selim formda olsa bu görevi yapabilir, ama daha sakatlığı geçmedi form tutana kadar lig bitecek. düşmek istemiyorsak duran topları fink kullanmamalı bu takımda.

muzaffer4

holosko ve bir tane daha iyi forvet alınınca bu iş biter ama yönetim becerebilirse..

Kaya

Alınan yabancı oyuncuların isimlerinin açıklanmaması,yılbaşı tatili için izin istemiş olabilecekleri düşüncesini aklıma getiriyor..Şimdi alınmış olsalar hani neden gelmediler,neden idmana çıkmadılar,yalan transfermiydi gibi tepkiler doğurabilirdi..

Gaziosmanpaşalı3455

Bobo'nun menajeri 750 bin euro istedi!Bursaspor'a transferi gündemde olan eski Beşiktaşlı Bobo'nun menajerinin, transfer için 750 bin euro talep ettiği iddia edildi.Bursaspor'da Teknik Direktör Ertuğrul Sağlam'ın kadroda görmek istediği Bobo için, kulübü Cruzeiro'nun yanı sıra menajerinin 750 bin Euro para istediği öğrenildi.
Bursaspor'da transfer çalışmaları tüm hızıyla sürüyor. Teknik Direktör Ertuğrul Sağlam'ın eksik gördüğü mevkilere alınacak futbolcularla görüşmelerin sürdüğü ifade edildi. Bobo, Serdar Özkan, Hakan Aslantaş ve bazı alternatif isimler ile temas halinde olan yeşil beyazlı kulübün, öncelikle Bobo transferini çözüme kavuşturmak için çaba gösterdiği belirtildi. Menajer Juan Figer'in yeşil beyazlı kulüpten imza parası adı altında 750 bin Euro talep ettiği, yönetimin de bu teklife olumsuz yanıt verdiği öğrenildi. Bu gelişme üzerine Bursaspor kulübünün Bobo'dan bu parayı kendisinin ödemesi istediği öğrenildi.

fanatik samsunsporlu

biz gelecek olanları bekliyoruz ama gidecek olanlar neden açıklanmıyor

Lusage

Alıntı yapılan: fanatik samsunsporlu - 31 December 2011, 17:27:40
biz gelecek olanları bekliyoruz ama gidecek olanlar neden açıklanmıyor

Takımdan gönderip daha sonra yerine transfer yapamadigimizda dımdizlak ortada kalmayalım diye.

samuray

yine hüsran icraat yok hala en iisini alacaz laf salatası edebiyatına devam şurada 3. 4 gün sonra maçlar başlıyacak ortada alınan nat murat ceylan sonrası yalan  :(

Lusage

3-4 gün sonra maçlar başlayacak tamam ama sen bugün alsan da Gençler maçında oynatamayacaksın. Takıma direk katkı verecek adam alsınlarda zamanı çokta önemli değil.

fanatik samsunsporlu

Alıntı yapılan: Lusage - 31 December 2011, 17:36:18
Takımdan gönderip daha sonra yerine transfer yapamadigimizda dımdizlak ortada kalmayalım diye.
şu anki futbolcularla zaten dımdızlağız

Burak55

Samsunspor Yattara'ya teklif götürdü. Gineli yıldıza 1.5 yıllığına 1.5 milyon dolar veren Karadeniz ekibi, Yunan ekibi Kavala'da kiralık oynayan 30 yaşındaki golcü Marius Constantin Niculae'yla da temasa geçti.

Kaynak : Fanatik.

Kaya

Yunan ligini takip edemiyoruz bu niculae'nin son durumu nasıl pek bir bilgi yok..Halbuki ne kadar yakınız Yunanlılara  :D komşuyuz yani  ;D

epçeli köylü

Bu yunan takımından futbolcuyu sezon başında alacaklardı ne olduysa alamadılar.Petkoviçin istediği bir futbolcuydu.İyi futbolcuya benziyor..

ahmetsefa55

çamot efsane olunca başlık sustu.