Ara Transfer ve Samsunspor'umuz

Başlatan ErkÇay55, 20 December 2011, 00:23:36

« önceki - sonraki »

samsunluhakan

oguz_5528

Seneye yaparız transferi,bu iğrenç espriyi yaptıran yönetim utansın  ;D  ;D

Desiqner

Yarın yine dersanede saatler geçmez meraktan.Artık bir transfer istiyoruz.Takıma birtane sağlam golcü gelse hiç olmazsa içimiz rahatlar ondan sonra gelen topçulara kâr deriz...

GurbetciFanatik

Orhan gencebay ne demis : Bir Teselli ver ama bu Samsunspor versiyonu ???

Birgün daha gecti yine transfersiz
Takim agliyor bak forvetsiz
Simdi baska lige dogru
Gidiyoruz seszis seszis

Biz daha ne Carsambalariii
Bombos gececegizzzz
Biz anlina yazilannnn
Samsunspor sevdalisiyizzz

:D :D :D :D :D :D :D :D

alisan5516

Ver 1.5 milyonu al Turgut Doğan'ı bu sene kümede kal seneye en kötü 5 milyona sat ve ya kalsın sana kalmış.

Ver 1.5 milyonu al Bobo'yu  kal kümede seneye en az 5 milyona da onu satarsın ve ya satmazsın senin elinde .

Ver gereken miktarı al Sapara'yı 3 sene 10 numara aramazsın.Ts bedavaya aldı bu adamı fazla para istemez.

Ver gereken miktarı al Yattara ve Keita'yı biraz keyifli futbol izleyelim,düşersek bile gam yemeyelim.

Telefon açılıp harcadığın 16 trilyonu geri verelim bırak diyenlere devre arası 25 trilyon daha harcayacağım Samsunspor'u kimseye bırakmam diyorsan,arkasında dur başkanım.Ben inanıyorum sana.

alisan5516

kiralık oyuncu olayına da tamamen karşıyım.Sen küme düşersin o öyle bakar nasıl olsa onun takımı Avrupaya gidiyor,senin küme düşmen onu pek ilgilendirmez.34.hafta maç biter bir daha Samsun'a filan uğramaz.

Ertuğrul Sağlam

Halk Gazetesi'nin haberine göre Bienvenü, Holosko ve Tonia Tisdel ile ilgileniyormuşuz Tisdel haberi doğrumu değilmi bilmiyorum ama Türkiye'den alabileceğimiz en iyi yabancılardan birisi ve bize oldukça faydalı olacağını düşünüyorum İnş. gerçekleşir Tisdel transferi. Gerçi MİY'e ytransfer olduğu söyleniyordu ama...

FaTiH_HaN

Mersin imza attırmadı, sadece teklif yapıldı tisdel de kabul etti ama transfer dönemi açıldı hala imza haberi gelmedi, bence adı geçen yüksek maliyetli oyunculardan çok daha fazla katkı sağlayacak bir oyuncu..

samsunluhakan

tisdel in gelmesini bende çok isterim araya kaçabilir her an gol koklayan birisi böyle hızlı adamlar lazım bize bide manisadan ısaac olsa iyi olur

ErkÇay55

Artık isimleri konuşa konuşa bıktık  yönetim olarak attırın imzalarıda yeni yıla yüzümüz gülerek girelim.

ugrass

31 December 2011, 12:52:48 #1585 Son düzenlenme: 31 December 2011, 13:16:02 farUqras
orduspor başkanı bienvenu için üzerine para verirlerse alırız diyo bizim adnan sezgin kurtarıcı olarak görüyor. =) zenke 55 tane bienvenu eder

burakbas

sayfa sayısı 100 ü geçti , biz bıkmadık , bıkmayacağız. 2-3 transfere 300 ü buluruz. :)

fanatik samsunsporlu

kaleci konusunda bir girişim yok herhalde

feveran

http://fanatik.ekolay.net/Samsun-onu-cok-istiyor_3_Detail_294_248516.htm

yatttaranın haberı var samsun onu cok ıstıyor dıye

fanatık gazatesının haberı begenıp begenmeme var ne iştırkı begenme 61 de kalmış

fındık

31 December 2011, 14:00:33 #1589 Son düzenlenme: 31 December 2011, 14:36:56 seko
Yoksa petkoviç bize mi gülüyor.